ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 50%... Η ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑ -ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ- ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ!

Δεν το ακούσαμε, αλλά, που θα πάει; Θα το ακούσουμε κι αυτό! Όπου νάναι!
Τα βρωμοκάναλα της Χαβούζας της Αττικής, συμπεριλαμβανομένης και της ΕΡΤ, πλάνταξαν να γκαρίζουν, κάθε μέρα που περνάει, ανεβάζουν την ανεργία στην Ελλάδα, μία με δύο μονάδες! Συντεταγμένα και ευθυγραμισμένα ορχήστρα, με τις κορώνες του Σύριζα και των "Άλλων Δημοκρατικων Δυνάμεων", πάει και ασορτί με το χρεοκοπημένο μεταμνημονιακό μας πολίτευμα!
Η πικρή αλήθεια όμως πάντα, διαφέρει κατά πολύ του διογκομένου προβλήματος, γιατί όχι και κατασκευασμένου. Διαβάστε λοιπόν, παρακάτω:
Καλός φίλος και πάνκαλος επιχειρηματίας, μου τηλεφώνησε να μου ζητήσει, αν γνωρίζω κάποιο καλό παιδί Έλληνα, και όχι ποντικομετανάστη μαμελούκο και πατραχείλη, μεταξύ 25 και 35 χρόνων, να τον βάλει φύλακα στην επιχείρησή του, στην οποία εξ' όσων γνωρίζω τα τελευταία 20 χρόνια, όποιος πάει, συνταξιοδοτείται κιόλας! Με σιγουριά που προσεγγίζει το κηφηναριό του ελληνικού δημοσίου! Η αμοιβή θα ήταν: Φαγητό ύπνος στην επιχείρηση, 25 ευρώ μεροκάματο στο χέρι, και το ασφαλιστικό του ταμείο μέχρι κεραίας πληρωμένο. Το δεσμευτικό, ότι θα δούλευε όλο το μήνα, με ένα, το πολύ δύο ρεπό.
Θέλοντας πραγματικά να εξυπηρετήσω τον φίλο μου, πήρα τις ρούγες και τα στενοσόκακα της ελληνικής υπαίθρου, να βρω κανένα καλό παιδί να του στείλω, όχι γι' αυτόν περισσότερο, αλλά επειδή κάποιος Έλληνας από αυτές τις "στρατιές των ανέργων" που τα βοθροκάναλα της Χαβούζας και της ΕΡΤ ανέβασαν ήδη στο 50%, θα εύρισκε επιτέλους δουλειά, θα έτρωγε ψωμί, ο συντριπτικός πληθυσμός της Ελλάδος, σύμφωνα και πάλι με τους παραπάνω ενημερωτικούς παράγοντες, βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας! Δύο τρων και οκτώ πεινούν, σε σημείο κάποτε που βλέπαμε τουμπανιασμένα, τα παιδάκια της Μπιάφρας!
Στον πρώτο δικό μου που έθεσα την ερώτηση -αν θέλει δουλειά- σε καφενείο που έπαιζαν χαρτιά ντάλα μεσημέρι, η απάντηση ήταν:
-Πόσα θα παίρνω, και τι δουλειά θα κάνω;
Αυτή κι αυτή.
-Α, δε με συμφέρει... Εξ' άλλου, τί... Φύλακας θα πάω να γίνω;
-Μα δεν έχεις δουλειά λες, και κάθεσαι...
-Άσε, χτυπάω κάνα μεροκάματο εδώ κι εκεί, παίζουμε κάνα χαρτί.. Αν έχεις κάτι καλύτερο, σφύρα με πάλι...
Πάει αυτός.
Ο επόμενος κι ο μεθεπόμενος "το σκέφτονταν", αλλά όλες οι ενδείξεις έλεγαν ότι δεν θα το αποφάσιζαν ποτέ!
Στράφηκα σε καλό φίλο, μήπως κι έχει κανέναν από το οικείο του περιβάλλον, η δουλειά ήταν καλή, μη πάει σε ξένα χέρια.
Η απάντηση ήταν:
-Φίλε, όσες φορές προσπάθησα να βοηθήσω κάποιον σε θέσεις εργασίας, βρήκα τον μπελά μου. Δεν έχω να σου προτείνω κανέναν! Και δεν δίνω δυάρα για τα κοπρόσκυλα, που κάθονται στις καφετερίες αραχτοί και λάιτ, στα μπαράκια! Αυτά κοπρόσκυλα είναι, κι έστι πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε. Ας το... Κι εσύ, θα βρεις τον μπελά σου...
Εγώ αμετανόητα Έλληνας, και αγνοόντας κάθετα την συμβουλή του Γιάννη, προσπάθησα, και, ο του θαύματος, κοπέλλα η οποία δουλεύει στην Πυροσβεστική υπηρεσία, μου λέει:
-Κύριε(...). Έχω εγώ ένα πολύ καλό παιδί... Θέλει μόνο να δουλέψει... Οποιαδήποτε δουλειά! Και με οποιαδήποτε χρήματα!.. Ας το βοηθήσουμε...
-Μπράβο κοπέλλα μου, γιατί όχι; Να το βοηθήσουμε.
Μη σας τα πολυλέω, το παληκάρι βρέθηκε αμέσως, κι αμέσως κλείστηκε το ραντεβού με τον εργοδότη, τον φίλο μου. Να τον δει και να τον προσλάβει.
Την άλλη μέρα συναντήθηκαν, πήγε το βιογραφικό του στο γραφείο της επιχειρήσεως, γελούσαν και τ' αυτιά του άνεργου αγοριού που θα έπερνε 25 ευρώ την ημέρα, ασφάλεια, φαΐ και ύπνο τζάμπα, του λέει ο εργοδότης, ο φίλος μου, "εντάξει, φύγε και σε δυο-τρεις μέρες θα σου απαντήσω οριστικά. Και, την άλλη μέρα, χωρίς καμιά απολύτως καθυστέρηση, τον παίρνει τηλέφωνο και του ανακοινώνει, "έλα αμέσως να πιάσεις δουλειά".
Κρατηθείτε, αν είστε κοντά σε καμιά καρέκλα καθίστε, μπορεί να πάθετε και ίλιγγο! Η απάντηση του ανέργου Έλληνα, του πεινασμένου και κατατρεγμένου σε ποσοστό πάνω από 30%, ήταν: "Ξέρετε, δεν θάρθω... Δεν με συμφέρει... Θα πάω να δουλέψω στην Αγγλία!..".
Συμπέρασμα: Η Αγγλία δεν μπορεί να κάνει χωρίς τους Έλληνες ανειδίκευτους εργάτες, διαλύεται, γι' αυτό ας τρέξουμε όλοι, εμείς οι αγγλόφιλοι και αγγλολάγνοι του πανελληνίου, να την σώσουμε!..
Και κάτι άλλο. Αν ποτέ σας ζητήσει κάποιος γνωστός ή φίλος σας κάπου δουλειά. Σε σας ή σε φιλική σας επιχείρηση. Ρίξτε του πρωτίστως ένα κλάσιμο, μετά ένα κανονικό χέσιμο, και μετά; Μετά γυρίστε του περιφρονητικά και με ευγένεια, την πλάτη.
Οι Έλληνες, αποφάσισαν να καταστρέψουν την χώρα τους, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, η σωτηρία της και η σωτηρία μας θα είναι, αν αυτοί οι ανειδίκευτοι εργάτες που θέλουν θέσεις διευθυντού ή προϊσταμένου όλίγων ωρών της εβδομάδος με πλήρεις αποδοχές, γκρεμοτσακιστούν να φύγουν στην Αγγλία ή και αλλού!
Εκτός, αν το τσιπροφαινόμενο και οι άλλες σοσιαληστρικές δυνάμεις, τους πάρουν και τους κοματώσουν στη δούλεψή τους!.. Ο Χοντρο-τούρκογλου, ο "τσιφ-τσι-τσιφ Λιμοκοντόρος Δανδής", και τα άλλα παιδιά...
Τι είπε ο Θεοδωράκης στην λε-χχχ-τώρισα Λεφούσι; Αν δεν της αρέσει η Ελλάδα και η ελληνική ταυτότητα, να πάει εκεί που της αρέσει, και να αγοράσει άλλη. Όπως έκανε ο "Οβελίξ της Γαλλίας", αλλά χωρίς τον Αστερίξ...

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: ΜΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ ΔΙΚΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΤΟ 5ΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...
Να γελάστε με την ψυχή σας...