ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΕΡΤΟΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΕΛΟΣ!.. ΖΗΤΩ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΣ!

Mπράβο στον Σαμαρά που το τόλμησε, μπράβο στην Συγκυβέρνηση. 
Το κρατικό κηφηναριώ, πρέπει να πάει εκεί όπου ανήκει! Στα σκουπίδια! 
Στους δουλευτάδες Έλληνες, δεν έχουν καμιά θέση τα φλύαρα και κακόγουστα παπαγαλάκια, τα αμοιβόμενα και με μισθούς βασιλιάδων και πριγκίπων.  
Τα τρωκτικά που μας ροκάνιζαν τον ιδρώτα, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, από χθες δεν υπάρχουν πια! Αλλά και δεν  έχουν στον ήλιο μοίρα. Αυυυτή είναι δικαιοσύνη! Πρέπει ν' αλλάξουν επάγγελμα. Να γίνουν πιθανώς, οδοκαθαριστές! Κάτι που έχει πάρα πολύ ανάγκη ο τόπος. 
Οι κεκέδες, οι βραδύγλωσσοι, οι ακαμάτηδες και οι ανάπηροι (ΑΜΕΑ), οι κακάσχημες φάτσες που δεν σουλουπώνονταν, ούτε με τους τόνους μεϊκάπ  του μακιγιάζ, δεν θα ξανά εμφανιστούν, υποχρεωτικά, στο τηλεοπτικό μας πεδίο! Και γιατί νομίζουμε, ότι δεν θα τους προσλάβει κανένας άλλος, ιδιώτης! Είναι σημαδεμένοι. Είναι στιγματισμένοι. 
Αυτοί, για τους οποίους η Μελίνα Μερκούρη κάποτε, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, δεν πλήρωνε το "χαράτσι"! Ήταν οι άχρηστοι, που δεν τους άξιζε  κανένας μισθός, και μας τους επέβαλε χουντοφασιστικά το κάθε κόμμα, το όποιο ανέβαινε στην κυβέρνηση! 
Μόλις χθες, τα εργατικά αυτά ιζήματα, ανακάλυψαν τον Δημόσιο χαρακτήρα της ΕΡΤ. Που δεν τον είχε ποτέ. Πάντοτε μικρομάγαζο κλακαδόρων και λαμογιών ήταν. Τον πλουραλισμό της. Σκέτο γκέτο παραπληροφορήσεως ή χαλκείο βρωμοπολιτικών και κομμάτων! Την διαφάνειά της. Ο πιο διαπλεκόμενος, και ο πιο κακουργηματικός οργανισμός του δημοσίου, όσον αφορά τα οικονομικά, από συστάσεως νεοελληνικού Κράτους! 
Τα φασιστικά ναζο-Γκαιμπελικά ξεράσματα της "ΕΡΤ", σε ένα αποχαιρετιστήριο ντελίριο, τότε, ξανά στις τηλεοράσεις μας της "Ν-ΕΡΤ".  Άλλαξε ο Μανωλιός, κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς! Φτου! Φτού και ξανά φτου, στη μεγάλη ντροπή για τον νεοσύστατο, μια από τα ίδια, φορέα!
Τα τελευταία χρόνια, όποιος ήθελε να φάει λεφτά, ανεξέλεγκτα ή μαύρα, να κλέψει ή να ξεπλύνει χρήματα του κοινού εγκλήματος, να επιδοτήσει και το κόμα του που τον εγκαθίδρυε εκεί αποτυχημένο πολιτευτή ή υψηλόβαθμο συνταξιούχο του δημοσίου, αναρριχώνταν με πολιτικά στηρίγματα πάντα, στην "δημόσια" τηλεόραση και πλάτη της ΕΡΤ! 
Να σημειώσουμε εδώ και άλλους, άλλων, ιδιωτικών ΜΜΕ, όπως ο Φυντανίδης της γνωστής τρομοκρατικής εφημερίδος. Μόλις συνταξιοδοτήθηκε, έγινε συνεργάτης της ΕΡΤ με το μαρκούτσι στο χέρι, εβδομήντα χρονών άνθρωπος, και με μισθό 67.000 ευρώ τον χρόνο! Πριν τον τσιμπίσει και το ΣΔΟΕ για φοροφυγάδα!  
Το χούφταλο τον Κωστάλα, ο  οποίος κι αυτός μόλις συνταξιοδοτήθηκε από την ΕΡΤ -του έκανε κμάλιστα αι πάρτυ αποχωρήσεως, ιδιαίτερο η "Δημοσία"- την άλλη μέρα μας παρουσιάστηκε ξανά στο γυαλί εύρωστος και ωραίος, ανεξάρτητος παραγωγός και ανεξάρτητος τηλεπαρουσιαστής! 
Την Χούχλη, η οποία σαν ανακλύφθηκε το σκάνδαλο των 350 χιλιάδων ευρώ αμοιβή τον χρόνο που έπαιρνε, κάποιος με μυαλό και ολίγη τσίπα εκεί μέσα, την πέταξε με τις κλωτσιές.
Τον Χατζηνικολάου, τον Κουίκ, τον Κωνσταντάρα, αλλά και την Τσόκλη την βο(υ)λευτίνα,  μόνον αυτή είχε το μονοπώλιο-πρόσβαση στην ΕΡΤ και τα κονδύλιά της, με τις γνωστές παραγωγές της, αλλοι Έλληνες ντοκιμαντερίστες στην Ελλλάδα, δεν υπήρχαν!    
Το φόρεμα της Βίσυ σε μια Γιουροβίζιον που το πλήρωσε η ΕΡΤ 120.000 ευρώ(;). 
Τους 250 "δημοσιογράφους" (σ.σ.: είχαν ταξιδέψει, έως και πέμπτο βαθμό συγγενείας οι οικογένειες υπαλλήλων της ΕΡΤ, γνώρισαν τον κόσμο εντελώς δωρεάν), τους οποίους  κουβαλούσε αμανάτι, εκείνος ο Εθνικός μας Επιβήτορας στα αεροπλάνα, και στις μεγάλες του δόξες. 
Τα ουίσκια, που έρρεαν ποτάμια στα γραφεία της ΕΡΤ, και τους ξηρούς καρπούς, τόνους!
Τις διατακτικές, ή τις δωροεπιταγές που έπαιρνε και η τελευταία καθαρίστρια, για να πάει να ψωνίσει δωρεάν, από τα καλύτερα καταστήματα των Αθηνών και, πολλά πολλά, άλλα. 
Άξιον λόγου επίσης είναι, ότι από το τεράστιο καλλιτεχνικό και πολιτικό κοινό που έτρεξε αμέσως να συμπαρασταθεί και να συνδράμει στους "αλαφογιώργηδες", και τους "μποτώνιδες", τις "σταυρούλες" και τις άλλες "κατίνες" των δημοσιογράφων -οι φάτσες τους θα μας μείνουν αξέχαστες, δεν πρόκειται να τις ξαναδούμε- ξεχώρησαν και πάλι οι γνωστοί μαϊντανοί, πολιτικοί και καλλιτέχνες, ο γνωστός φανατικός εκείνος "άντρας" πασοκτσής (σ.σ.: εμφανίστηκε και με μουστάκι, πιθανότατα, να πάει ασορτί με το "αντριλίκι" του), ο γιαλαντζί Ζουγανέλης με το άτριχο πατσί του, ο ξεμαλιασμένος και ακούρευτος, ξεκούτης Γλέζος, ο οποίος ποτέ δεν κατέβασε καμιά σημαία από καμιά Ακρόπολη, χέστης που ήταν πάντα, βαστούσε τσίλιες στους ήρωες, εκεί που δεν τον έβλεπε κανείς! 
Ένα είναι γεγονός. Παρόλο που θέλησαν να δώσουν έκταση και βάρος στις αντιδράσεις, τάχα, του "λαού", με τις εκατοντάδες των Ελλήνων που πήγαν χθες στο Ραδιομέγαρο (σ.σ: ένα ερείπιο που εδώ και χρόνια μυρίζει μούχλα, οι χώροι του είναι οι μισοί ερμητικά κλειστοί, χιλιάδες πανάκριβα ραδιοτηλεοπτικά μηχανήματα σαπίζουν για χρόνια κατάκλειστα στα κουτιά τους, έχω προσωπική πείρα) για χάζι ή και περιέργεια, της "γριάς το μαλλί" με πασατέμπο, ΟΥΔΕΙΣ των Ελλλήνων στενοχωρήθηκε ή ίδρωσε το αυτί του, για το κλείσιμο της ΕΡΤ! Την οποία σημειωτέον, ΔΕΝ παρακολουθούσαν θεατές, παρά ελάχιστοι των ελαχίστων Ελλήνων τηλεθεατών! Αποδεκτό αυτό, ακόμα και από την ίδια την ΕΡΤ. Όλοι ανάσαναν! ΔΕΝ θα ξαναπληρώσουμε άλλο γαμησιάτικο (χαράτσι), γι' αυτά τα τρωκτικά, και αν θελήσουν να βάλουν κάτι στο νέο φορέα που θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο σαν φόρο, αυτό να μην είναι εξαναγκαστικό, και να μην μπει, το κυριότερο, σε κανέναν άλλον εισπρακτικό μηχανισμό (ΔΕΗ). Να το εισπράξει η ίδια νέα ΕΡΤ, να δούμε και τι ψάρια θα πιάσει! Θα έχει πλάκα!
Αν γίνει κάτι τέτοιο, άλλο χαράτσι δηλαδή, ακόμα και μικρό, αυτό θα σημαίνει πως: "άλλαξε ο Μανωλιός, κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς". 
Ακόμα κι αυτοί, που αυτή την στιγμή συμπαραστέκονται, δήθεν, σ' αυτά τα τρωκτικά (της ΕΡΤ) και διαρηγνύουν τα ιμάτιά τους από αγανάκτηση, συμφωνούν εμμέσως πλην σαφώς στις δηλώσεις τους, ότι η ΕΡΤ έπρεπε ήδη, να είχε καταργηθεί!
Η διασπάθιση και η κατάχρηση του δημοσίου χρήματος εκεί μέσα, είχε πάρει τρομακτικές, εφιαλτικές διαστάσεις! Εθνικής καταστροφής!
Οι νεογενίτσαροι αυτοί υπάλληλοι, αν δεν έκλεινε το μαγαζί θα κατέφευγαν στα δικαστήρια, τα οποία για τα επόμενα πενήντα χρόνια θα είχαν μόνον αυτήν την δουλειά να κάνουν, και θα τους πληρώναμε εμείς, οι υπόλοιποι "ραγιάδες" Έλληνες, "αποζημιώσεις", μέχρι και τα τρισέγγονά μας! 
Η ΕΡΤ είχε 2.656 τρωκτικά και παράσιτα, που την είχαν διαβρώσει σε σημείο μη αναστρέψιμο. Κάποιος με πάρα πολύ μυαλό, χωρίς αμφοβολία, αντί να κουνήσει το δένδρο και να το ξεψειριάσει εν μέρει, το έκοψε εντελώς. Πολύ καλά έκανε. Έδειξε στον λαό ότι υπάρχει ακόμα δικαιοσύνη, υπάρχει ακόμα δημοκρατία!
Δημοκρατία, σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ανοχή και υπόθαλψη!
Υπάρχει μέλλον, και πάνω απ' όλα, υπάρχει ελπίδα.
Ελπίδα οτι η Ελλάς μπορεί να ξαναγίνει κράτος, μπορεί και πάλι να μεσουρανήσει. Αρκεί ν' απαλλαγεί από αυτά, τα κάθε είδους παράσιτα, ανθελληνικά κατακάθια που την εναγγαλίσθηκαν ασφυκτικά. 
Είδαμε και ακούσαμε κάποιον παράγοντα της πρώην ΕΡΤ, να λέει από το μικρόφωνο ότι η Πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, η Πλατεία Ταχρίρ στο Κάιρο, και το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στη Αθήνα, είναι ένα και αδέλφια! Θα το θυμόμαστε πάντα. Οι Ισλαμιστές Μεμέτηδες της Τουρκιάς, οι Ισλαμιστές Μωχαμέτηδες της Αιγύπτου, και τα  "αδέλφια", οι συνοδοιπόροι Γκιαούρηδες της ΕΡΤ, ένα! "Μασιαλά"! 
Λένε ότι από αυτά τα 2.656 τρωκτικά της παλιάς ΕΡΤ, ο νέος φορέας θα χρειαστεί το πολύ 1.000 εργαζόμενους. Πάλι πολλοί είναι. Ο νέος φορέας της Δημοσίας Ραδιοτηλεοράσεως, δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 500 εργαζομένους. Αυτοί αν δουλεύουν καλά, κάνουν για 5.000 σημερινούς κηφήνες της πρώην ΕΡΤ!  
Και τελευταίο. Το πιο κουφό που ακούσαμε από τους ισχυρισμούς αυτών των γελοίων καραγκιόζηδων! Ήταν, ότι τώρα που σταμάτησε η ΕΡΤ να εκπέμπει, τα ακριτικά νησιά μας και η Ελληνική μεθόριος, δεν θα βλέπουν την "δημοσία" ραδιοτηλεόραση, θα βλέπουν της Τουρκίας και των άλλων Βαλκανικών χωρών! 
Η πραγματικότητα είναι ότι τα νησιά μας και η μεθόριος, ποτέ δεν έβλεπαν την ΕΡΤ! Γιατί απλούστατα, το σήμα της ΕΡΤ δεν έβγαινε λίγα χιλιόμετρα έξω από την Θεσσαλονίκη και την Αλεξανδρούπολη! Τους πομπούς της, όπου υπήρχαν εγκαταλελειμένοι, τους "έπνιγαν" οι ραδιοπειρατές, ή άλλα σήματα για τα οποία η αμαρτωλή ΕΡΤ, ΠΟΤΕ δεν ενδιαφέρθηκε και δεν έκανε, να λειτουργήσουν σωστά! 
Δείτε και στο πλάι το μικρό κείμενο του Κώστα Γιαλίνη, για τους δημοσίους υπαλλήλους, τους υπαλλήλους της πρώην ΕΡΤ, ο Κώστας Γιαλίνης είναι συνταξιούχος εκφωνητής (από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη φωνή), της "Δημοσίας" ραδιοτηλεοράσεως. 
ΕΡΤ... Ουουούστ!.. Όξω από 'δω!.. Όξω απο 'δω, κοπρίτες!..