"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

ΣΑΜΑΡΑ, ΠΡΟΧΩΡΑ... ΒΑΛΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ...

«Συνεργασία» ΕΡΤ-EURONEWS
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της διαπλοκής συμφερόντων με θύμα τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και ειδικότερα «αξιοποίησης» της δημόσιας περιουσίας της ΕΡΤ για ιδιωτικούς-ιδιοτελείς σκοπούς αποτελεί η «συνεργασία» μεταξύ ΕΡΤ και Euronews.
Σύμφωνα με τη «συμφωνία», για την οποία ουδέποτε υπογράφηκε σύμβαση, η ΕΡΤ «δεσμεύτηκε» για τη μετάδοση ελληνόγλωσσου προγράμματος του Euronews με δωρεάν παραχώρηση των συχνοτήτων της.
Η υλοποίηση της «συμφωνίας» έγινε με τη σύσταση από πλευράς Euronews  μονοπρόσωπης Ε.Π.Ε. με έδρα στην Αγ. Παρασκευή Αττικής και νόμιμο εκπρόσωπο τον τότε Γενικό Δ/ντη Ενημέρωσης της ΕΡΤ (!!!!) που είχε διαπραγματευτεί τη «συμφωνία» για τη δωρεάν παραχώρηση της συχνότητας της ΕΡΤ στο Euronews.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική έκθεση επιθεώρησης ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, που διενεργήθηκε μετά από έγγραφη εντολή του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, τον Οκτώβριο του 2012,  η ευρύτητα της πληρεξουσιότητας που χορηγήθηκε στον εν λόγω υπάλληλο-Γενικό Δ/ντη της ΕΡΤ για εκπροσώπηση της Euronews στην Ελλάδα, συνιστά παραβίαση του Γενικού Κανονισμού της ΕΡΤ και ειδικότερα το πειθαρχικό αδίκημα «της απασχόλησης κατά  τη διάρκεια της εργασίας σε ξένα προς την υπηρεσία καθήκοντα».
Και στην περίπτωση αυτή, παρά το πόρισμα των ελεγκτών ΣΕΕΔΔ, κανένα πειθαρχικό μέτρο δεν ελήφθη από τα αρμόδια όργανα της ΕΡΤ.
1,2 εκατομμύρια ΕΥΡΩ το 2008 για τα νέα  λογότυπα της ΕΡΤ
Το 2008, η ΕΡΤ ανάθεσε στην θυγατρική του BBC, Red Bee Media το σχεδιασμο των νεων λογοτυπων της επιχειρησης, και διεθεσε το ποσο των 1,2 εκατ.ευρω!!