ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ!..

Κανένα έλεος, καμιά συμπάθεια, καμιά συναλλαγή με τους αιμοσταγείς Ναζί της Ευρώπης! Αυτούς που όπου πήγαν, ανέσπειραν τον τρόμο και την κτηνωδία σε όλους τους άλλους συνανθρώπους τους!.. Στο "Σκατοκούτι Περιφερόμενο σε Καρέκλα", στην "Χοντροκώλα Σβάιν Πρώην Κομμουνίστρια", την οποία ο πιο Ηλίθιος Λαός της γηραίας Ηπείρου, ανέδειξε στα ύπατα αξιώματα της... Δεξιάς!..
Να αποκηρύξουμε επίσημα και ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες μετανάστες της Γερμανίας, ή αυτούς που καταφεύγουν αφήνοντας την χώρα στο έλεος των τυφλοποντικών της ανατολής, σε γερμανικές δουλειές!
Κάθε φορά που πιάνετε ένα γερμανικό προϊόν στα χέρια σας σε σούπερ μάρκετ ή και αλλού, να θυμάστε τα κατακρεουργημένα κορμιά, έως και τριμηνήτικα, του Διστόμου των Καλαβρύτων των Κεδυλλίων του Χορτιάτη των Γιανιτσών, αλλά και όπου πέρασαν και δίδαξαν τον πολιτισμό της σφαγής και της φωτιάς, αυτές οι ιστορικές Τρωγλοδυτικές ύαινες του Καρλομάγνου.
Τα αρχικά των κωδικών των γερμανικών προϊόντων, είναι: "Germany" 450 έως 459, και 490 έως 499
Το οδυνηρό, φαρμάκι μποϋκοτάζ που κάνουμε κατά των προϊόντων της άθλιας αυτής χώρας, της κόστισε έως σήμερα 5,1 δισ. ευρώ! Σε ένα μόνον χρόνο!
"Μείωση της τάξεως του 13%, η οποία αντιστοιχεί σε 5,1 δισ. ευρώ, εμφάνισαν οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα το 2011, σύμφωνα με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου του Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Φόλκερ Τράιερ... Η μικρότερη ζήτηση αφορά στα οχήματα και τις μηχανές, λόγω του αρνητικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των Ελλήνων εναντίον της Γερμανίας», δήλωσε ο Φ.Τράιερ στη γερμανική εφημερίδα Χάντελσμπλαντ.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα, τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν πως οι εξαγωγές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, έχουν επιστρέψει στα επίπεδα του 2002! Και έπεται συνέχεια, καθώς εντείνεται το αρνητικό κλίμα μεταξύ των καταναλωτών για κάθε γερμανικό προϊόν...
Στην Ελλάδα το ρεύμα άρνησης αγοράς γερμανικών προϊόντων εντείνεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα από τις πωλήσεις τροφίμων στα σούπερ - μάρκετ, μέχρι τα γερμανικά αυτοκίνητα που πλέον έχουν καταρρακωθεί οι πωλήσεις τους...
Για το 2012, υπολογίζεται ότι οι μειώσεις των γερμανικών εξαγωγών θα ξεπεράσουν το 17% και το συνολικό ποσό των 17 δισ. ευρώ. «Κομμένα πια τα δανεικά» λένε οι Γερμανοί, «κομμένα πια και τα γερμανικά προϊόντα» λένε οι καταναλωτές, όπου το σύνθημα είναι «Και το τελευταίο ευρώ οπουδήποτε αλλού εκτός από γερμανικά προϊόντα»...

Στο μεταξύ, δείτε παρακάτω την πούτσα που έφαγαν και οι Αυστριακοί, τα δίδυμα αδελφάκια των Γερμανών - ο Χίτλερ στην καταγωγή είναι Αυστριακός.
"Η αυστριακή Ντερ Στάνταρντ χαρακτηρίζει την επιλογή των Αζέρων «βαριά ήττα», κατ` αρχήν για τον αυστριακό ενεργειακό όμιλο "OMV που είχε επενδύσει στον "Ναμπούκο". Η OMV «βρίσκεται ενώπιον των συντριμμιών του κύρους της» υποστηρίζει η εφημερίδα και προσθέτει ότι η εν λόγω εξέλιξη «συνιστά ήττα σε πολύ μεγαλύτερη έκταση και για την αυστριακή εξωτερική πολιτική, η οποία υπέταξε τους προσανατολισμούς της στα ορυκτά συμφέροντα της OMV... «Όταν το ζητούμενο είναι πετρέλαιο και φυσικό αέριο δεν γίνεται και πολύ κουβέντα για δημοκρατικές προδιαγραφές και ανθρώπινα δικαιώματα. Και φυσικά κανείς δεν ρωτά (τους Αζέρους) πού καταλήγουν τα έσοδα από το ενεργειακό μπουμ της χώρας». Εξηγώντας τους λόγους που επελέγη ο TAP, η αυστριακή εφημερίδα παρατηρεί: καθοριστικό για την επιλογή του εν λόγω ομίλου δεν ήταν μόνο το χαμηλότερο κόστος κατασκευής του αγωγού, αλλά και οι υψηλότερες τιμές πώλησης στις αγορές των χωρών που τροφοδοτεί».
Στο ίδιο μοτίβο και Ταγκεσπίγελ του Βερολίνου, που παρατηρεί μεταξύ άλλων ότι «ο νέος αγωγός (ΤΑΠ) θα συμβάλει στο να διαφοροποιήσει η Ελλάδα την τροφοδοσία της σε φυσικό αέριο, καθώς μέχρι τώρα περίπου το 80% των αναγκών της καλύπτεται από την ρωσική Γκάσπρομ, και το υπόλοιπο 20% έρχεται με τη μορφή υγρού φυσικού αερίου από τη βόρεια Αφρική… Οι Έλληνες καταναλωτές πληρώνουν, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωστάτ, την τρίτη υψηλότερη τιμή στην ΕΕ για το φυσικό αέριο που προμηθεύονται. Ένας λόγος για αυτό είναι το γεγονός ότι ο κύριος τροφοδότης της Ελλάδας, η Γκάσπρομ, χρεώνει στην ελληνική εταιρεία ΔΕΠΑ, τιμές κατά πολύ υψηλότερες από ό,τι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες», επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα.


ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΠΟΥΤΣΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...
Προβάδισμα της ΝΔ καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται και στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό. Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 43,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ 26,3%.

Στην έρευνα που έγινε μετά τη δημιουργία της νέας κυβέρνησης συνεργασίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, προκύπτει, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου ότι η ΝΔ έχει προβάδισμα με ποσοστό 22%, ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,8%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 9,1% και ακολουθούν: ΠΑΣΟΚ (6,1%), Ανεξάρτητοι Έλληνες (5,5%), ΚΚΕ (5,1%) και Δημοκρατική Αριστερά (3%). Το ποσοστό της "Αδιευκρίνιστης Ψήφου" αγγίζει το 21,7%.
Στην κάρτα για την Εκτίμηση Ψήφου η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 28,1% και ο ΣΥΡΙΖΑ 26,6%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 11,6%, το ΠΑΣΟΚ με 7,8%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 7,0%, το ΚΚΕ με 6,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 3,8%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,7% και «Άλλο Κόμμα» με 5,9%.
Στο ερώτημα που αφορά την εικόνα των πολιτικών αρχηγών και τις θετικές ή αρνητικές κρίσεις ο Αντώνης Σαμαράς είναι αυτός που προηγείται με ποσοστό 26,3%, στις θετικές κρίσεις, με τον Αλέξη Τσίπρα να ακολουθεί με 24,6%. Ο Φώτης Κουβέλης συγκεντρώνει ποσοστό 15,8% και ο Ευάγγελος Βενιζέλος 14,6%.