"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ...

 ΣΟΪΡΥΓΡΑ Γ. ΣΑΛΙΓΚΑ
ΑΝΑΣΑ ΣΗΚΙΔΙΚΛΑΣ
Ημερ/νία: 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΣ:
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΥΠ/ΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝ/ΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΣΤΑΔΙΟΥ 29 – 101 10 ΑΘΗΝΑΙ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, 
Λάβαμε το έγγραφό σας με αριθμό πρωτ. 19424/4325/25-6-2013, αλλά το συνταξιοδοτικό μας πρόβλημα παραμένει ατόφιο από το άγριο κηφηναριώ του Ελληνικού Δημοσίου, το οποίο ευ-θύνεται και για το μέγα μέρος της “χρεοκοπίας” μας. Ειλικρινά, δεν μπορούμε να καταλάβουμε, τι θέση έχουν στο Ελληνικό Δημόσιο άνθρωποι σαν τους: Βατζιά Ευθύμιο (προϊστάμενο ΟΑΕΕ Πολυγύ-ρου και Υποπροϊσταμένη), Φυλακτού Ανθή και τους πριν από αυτήν (προϊσταμένη ΟΓΑ Θεσσα-λονίκης, Παπαναστασίου 63), ή και τον Διοικητή του ΟΓΑ, στο Γραφείο του οποίου εσείς στείλατε το έγγραφό σας (αρ. πρ. 19424/4325/25-6-2013).
Η τελευταία εξαγγελία της κυβερνήσεως στα “ΜΜΕ” (δηλαδή εσείς), ήταν ότι ο ΟΓΑ ο-φείλει αμέσως να καταβάλλει το 80% της συντάξεως των σφαλισμένων, ανεξαρτήτου οποιασδή-ποτε άλλης εκκρεμότητος αυτών με άλλα ταμεία”. Έχουν παρέλθει 2 μήνες αφότου η επιστολή σας, εστάλη σ' αυτούς τους διαλυτές της Δημοσίας Διοικήσεως, του Κράτους, και φωνή σε μας, κα-μιά.
Αυτοί οι λεβενταράδες αγαπητέ κύριε Υπουργέ, φαίνεται ότι δεν έχουν γραμμένο μόνο τον Ελληνικό λαό (αρκεί να είναι στην εξουσία), εκεί που δεν πιάνει μελάνι. ΄Εχουν κι ΕΣΑΣ. Που ως πολιτευτής ή βουλευτής κάποτε, φροντίσατε σφόδρα να τους βάλετε πάση θυσία στην ομπρέλ-λα και τη σιγουριά του “Ελληνικού Δημοσίου”. Αν ποτέ απαλλαγείτε από αυτούς, ή βρείτε τρόπο να τους κάνετε να δουλέψουν, πέστε το και σ' εμάς να το μάθουμε.
Για ενημέρωσή σας, σας πληροφορούμε ότι όλον αυτόν τον καιρό, πήραμε δύο ανόητα, έ-ως ελαφρώς ηλίθια έγγραφα από αυτές τις υπηρεσίες, τον ΟΓΑ Θεσσαλονίκης με αρ.πρ.: 29920/03-07-2013 και τον ΟΑΕΕ Πολυγύρου με αρ.πρ.:1059415/02/07/2013, τα οποία ως συνή-θως, και όπως όλα τα έγγραφα του Δημοσίου προς τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό, δεν λενε, ΑΠΟΛΥΤΩΣ, τίποτα.
Ακόμα, θέλουμε να μας ενημερώσετε, τι μέτρα λάβατε ή θα λάβετε γι' αυτούς τους κακί-στους δημοσίους υπαλλήλους που εμπλέκονται στην υπόθεση, και τι ποινές τους επιβάλατε, την στιγμή για τα παραπτώματά τους, τα οποία άπτονται έως και κακουργηματικού χαρακτήρος (πα-ράνομη παρακράτηση δημοσίου χρήματος-μισθών, υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, εξώθηση Έλληνα φορολογούμενου πολίτη, σε άθλιες συνθήκες διαβιώσεως φτώχειας).
Η παραπάνω επιστολή είναι αναρτημένη και σε ιστοσελίδες του διαδικτύου.

Με τιμή / ΣΟΪΡΥΓΡΑ Γ. ΣΑΛΙΓΚΑ
Απλήρωτος από την 1-1-2010 / Συνταξιούχος του ΟΓΑ.
  Νικούν την Ρωσία εδω: Ελλάδα-Ρωσία 80-71
Και χάνουν από τους γυφτοσκοπιανούς τσαντιρόβιους, χωρίς ίχνος τσίπας και εθνικής συνηδείσεως, έστω και σε φιλικό αγώνα! Ας ανοίξουν τα στραβά τους, να δουν κι εδω: Προκαλούν τα Σκόπια φτιάχνοντας μνημείο με τον Ηλιο της Βεργίνας