"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΒΡΩΜΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Στην πιο βρωμερή και ανυπόληπτη χώρα της Ευρώπης. Στη χώρα που γεννήθηκε, γιγαντώθηκε και υπάρχει ατόφιος ο Φασισμός. Στη χώρα που γέννησε μια ανθρωπόμορφη και ψυχανώμαλη διεστραμένη ύαινα (Χίτλερ). Στη χώρα που εξέλεξε για τρίτη συνεχόμενη περίοδο μια "Σβάιν" (γουρούνα) ανατολικογερμανίδα κομμουνίστρια να τον διαγουμίσει. Στη χώρα που έσπειρε τον φόβο και τον τρόμο σ' ολόκληρη την Ευρώπη δύο φορές τον 20ο αιώνα με δύο πολέμους. Στη χώρα των Ούννων, των Βαρβάρων και των Βανδάλων. Στη χώρα την οποία η Ελλάς πρέπει να ανακυρήξει ως τον μεγαλύτερο εχθρό της, περισότερο και από τους Τούρκους (εξ' αλλου τακίμια είναι και σύμμαχοι, αλλά νταν μπαμπαντάν)
Δείτε τη συνέβει σε τηλεοπτκή εκπομπή, χωρίς κανείς από τις δικές μας κότες εδώ, τους προδότες και τους πουλημένους του "Γραικύλου Μεταπολιτευτικού Κτηνοβουλίου", ακόμα να κάνει, κιχ! 
Στο trailer, ο παρουσιαστής ρωτά τον πολιτικό:
«Τι θα κάνουμε απόψε;». Κι αυτός απαντά: «Θα με τυλίξουμε με ελληνική σημαία, και θα φωνάξουμε έξω οι Ναζί!»
 Όχι, δεν είναι ανέκδοτο, ίσως δεν έχει και ιστορικό προηγούμενο! Ένας βρωμο-Ναζί από τα γενοφάσκια του βρωμο-Γερμανός πολιτικός που κατακρεούργησε τα Κερδύλλια, τον Χορτιάτη, τα Καλάβρυτα, , που έχει ραμένο στο πετσί του τον Ναζισμό, να φωνάζει περιπαικτικά και χλευαστικά "έξω οι Ναζί"!
Αλλά και γιατί να μην το κάνει, όταν εδώ: "Αγγίζει βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο Άρειος Πάγος", ορύεται σύσσωμος ο κουκουεδίστικος και ευαίσθητος "δημοκρατικός" Τύπο, ανακάλυψε αίφνις ότι ένα κόμμα που μπήκε στην Ελληνική Βουλή με απόλυτες δημοκρατικές διαδικασίες, (το ψήφισε ο Ελληνικός λαός, δηλαδή),"είναι φασιστικό" και πρέπει να τεθεί εκτός νόμου!
Αμάρτημά τους, έχουν ως έμβλημα τον αρχαιοελληνικό Μαίανδρο, κρατούν Ελληνικές σημαίες με πλήρη σαβασμό και εκτίμηση προς το σύμβολο, φωνάζουν ελληνικά συνθήματα, και θέλουν να σβύσουν από τον χάρτη την προδοτική ανθελληνική και ελληνόφωνη κομμουνιστική χολέρα, την αιτία όλων των κακών στην Ελλάδα, εδώ και λιγότερο από 100 χρόνια.
  • "Επίθεση κουκουλοφόρων στο «Πρώτο Θέμα»... Μονάχα;
  • "Απεργούν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί στις 15 Οκτωβρίου...". Γιατί να μην το κάνουν; Αφού έτσι κι αλλιώς θα πληρωθούν, από το ηλίθιο "ελληνικό κατεστημένο"...
  • "Μπαρόζο: Η οικονομία ανακάμπτει αλλά η κρίση δεν τέλειωσε στην Ελλάδα...".  Ά,ε φτύσε τις άπλυτες μπουτάρες σου, ρε ξευτιλισμένε... 
  • "Συλλήψεις δύο χρυσαυγιτών στο Ηράκλειο Κρήτης"... Τώωωρα, μάλιστα!.. Το προσκοπάκι, ο "Γλόμπος Καύκαλο" για να δείχνει άντρακλας από πουστάρα που είναι, έπιασε τους κακούργους!.
  • "Προκαταρκτική εξέταση για το κείμενο των εφέδρων...". Η Θεία Τιμωρία έρχεται... Δεν πρόκειται θα γλυτώσει κανένα σας αυτή τη φορά!.. Αρκείι να ξυπνήσει για τα καλά το θηρίο! 
  • "Χρυσοχοΐδης: Θα χυθεί και άλλο αίμα από τη Χρυσή Αυγή"... Εσύ πάντος προδότη, πολιτικέ της δεκάρας του Γκαπ και των άλλων κατασκόπων "αρχηγών" που υπηρπετησες τόσα χρόνια, ζεις με το αίμα αλλουνού... Να μην το ξεχνάς αυτό... Όπου αλλού και να ζούσες, θα είχες κάνει χαρακίρι. Ας όψεται ο ψευτο-Σαμαράς που σε ξεσκόνησε, σ' εστησε στη βιτρίνα και πάλι από την ναφθαλίνη...
  • "Προς άρση απορρήτου βουλευτών της Χρυσής Αυγής...". Ο διάολος όταν δεν έχει δουλειά, γαμάει τα παιδιά του...
  • "Αθρόα η αδειοδότηση της οπλοφορίας στη χώρα μας...". Το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά ποιοι οπλοφορούν;
  • "Βενιζέλος: Δεν χρειαζόμαστε τρίτο πακέτο διάσωσης...". Το μεγαλύτερο παχύδερμο της Ελληνικής πολιτικής, ο άνθρωπος που πρόδωσε κατ' επανάληψη τη χώρα και παραμένει ατιμώρητος, ο αρχηγός κόμματος χωρίς κανέναν ψηφοφόρο (αλλά συγκυβερνήτης), αφού μας πούλησε δυο φορές όπως τον Χότζα με τους φόρους, τώρα μας αναγγέλει πως δεν χρειάζεται να μας πουλήσει τρίτη (φορά), χωρίς κανείς, μα κανείς των Ελλήνων, τουλάχιστον, να τον τραβήξει δυο δυνατές κλωτσιές, στα τορφαντά καπούλια του!.. 
"ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ"... Χεστήκαμε κι η βάρκα γέρνει!..