"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Είναι η Ενοχή της Χρυσής Αυγής Μνημονιακή Υποχρέωση;

Γράφει: ο Ναπολέων Λιναρδάτος

Θα άνηκε στα συνηθισμένα σενάρια συνωμοσίας, που φαντάζομαι θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στα μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά το βράδυ της Δευτέρας στο δελτίο του ΣΚΑΙ, ο δημοσιογράφος της Καθημερινής, Μπάμπης Παπαδημητρίου, ήταν ξεκάθαρος: η τρόικα θέλει η κυβέρνηση να τελειώνει με το θέμα Χρυσή Αυγή.
Όπως λέει και η παρουσιάστρια του δελτίου, κα Σία Κωσιώνη, οι εξελίξεις με την ΧΑ «απασχόλησαν τις επαφές που είχαν και ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Αντώνης Σαμαράς στο Μαξίμου.» «Υπάρχει μια μεγάλη ανακούφιση που έρχεται από παντού» απαντά ο κ. Παπαδημητρίου και συμπληρώνει «γιατί η Ελλάδα δείχνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβληματά της.» «Η Χρυσή Αυγή ήταν κομμάτι πολύ βασικό του λεγόμενου πολιτικού κυνδίνου». «Περιμένουν να βεβαιωθούν ότι αυτό θα πάει ως το τέλος», δηλαδή το δικαστικό ξεκαθάρισμα της ΧΑ. Ρωτά η κα Κωσιώνη «και αυτό παίζει ρόλο στις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις», «Απολύτως» απαντά ο κ. Παπαδημητρίου.
Ανήκω σε αυτούς τους Έλληνες που θεωρώ την φασιστική ηγεσία της Χρυσής Αυγής ένα μάτσο αλήτες, και ενδεχομένως πολλοί από αυτούς να είναι και εγκληματίες. Για όλους εμάς που βρισκόμαστε ιδεολογικά στα δεξιά, και που πιστεύουμε στην πάταξη της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας, η παρουσία της ΧΑ έχει κάνει την μεγαλύτερη ζημιά, αφού δίνει στα ΜΜΕ την ευκαιρία στιγματίσουν αυτές τις θέσεις, όποτε, και όπως θέλουν.
Και ενώ πολιτικά η καταστροφή της ΧΑ θα ήταν πολιτικά ωφέλιμη για τον συντηρητικό χώρο και θα δημιουργούσε τον απαραίτητο πολιτικό χώρο για να δημιουργηθεί μια γνήσια συντηρητική δεξιά, που θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στην αγρίως πασοκίζουσα ΝΔ, η όλη διαδικασία και το περιβάλλον μέσα στο οποίο γίνεται η δίωξη της ΧΑ, θυμίζουν μπανανία.
Δεν είναι αρκετό να διερευνηθούν οι τυχόν ποινικές ευθύνες των μελών αυτού του κόμματος. Η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ έχουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους δικαστές: επιβάλλεται να τους βρείτε ένοχους. Επιβάλλεται γιατί είναι μια ανεπίσημη μνημονιακή υποχρέωση, επιβάλλεται γιατί το θέλουν οι Αμερικάνοι. Επιβάλλεται γιατί ωφελεί πολιτικά την κυβέρνηση, επιβάλλεται γιατί η όλη υπόθεση είναι «μάννα εξ ουρανού» για τα αριστεροκρατούμενα ΜΜΕ.
Τις τελευταίες ημέρες το κράτος δικαίου θεωρείται περιττό, καθώς επίσης και το τεκμήριο της αθωότητας. Και ένας πρωθυπουργός από το εξωτερικό, προδικάζει μελλοντικές δικαστικές αποφάσεις. Μέσα σε αυτή την υστερία των ημερών, ας μην ξεχνάμε ότι όταν ένας πολίτης επιβάλλεται να βρεθεί ένοχος, αυτή είναι μια πρώτη και μεγάλη φασιστική εκτροπή

*/*

 ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

“Η πιο άθλια σκευωρία της σύγχρονης πολιτικής Ιστορίας της Ελλάδος εξελίσσεται εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Η προφυλάκιση του Γενικού μας Γραμματέα είναι παντελώς άδικη, αντισυνταγματική και έχει υπαγορευθεί από ξένα κέντρα εξουσίας.
Οι δικαστικές αρχές προέβησαν στον παράλογο ισχυρισμό πως οι χιλιάδες πολίτες που καλούν καθημερινά και για οποιοδήποτε θέμα στο τηλεφωνικό κέντρο της Χρυσής Αυγής μιλούν απευθείας με τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο! Σαν να λέμε πως όποιος καλεί στην Συγγρού μιλάει με τον Σαμαρά, στην Χαριλάου Τρικούπη με τον Βενιζέλο και στην Κουμουνδούρου με τον Τσίπρα!
Με αυτή την άθλια και παράνομη μεθόδευση διώκεται ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Η Χρυσή Αυγή παραμένει ισχυρή, ενωμένη και συνεχίζει ακάθεκτη τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα ενάντια σε ένα ξενόδουλο και διεφθαρμένο καθεστώς”.