"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ...

Οι αντιφρονούντες θα τιμωρούνται
Γράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος

Μια πρώτη γεύση για το τι σημαίνουν οι νόμοι λογοκρισίας που θα περάσει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του κ. Σαμαρά πήραν τέσσερις πολίτες της Κεφαλλονιάς που τόλμησαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους σε μια απόφαση ορισμένων δημοτικών συμβούλων.
Όλα άρχισαν όταν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν την φαεινή ιδέα να εγκαταστήσουν Ρομά στην βίλα Αντύπα στην Παλική Κεφαλλονιάς. Προσπάθησαν να περάσουν την απόφαση με συνοπτικές διαδικασίες και εκτός ημερησίας διατάξεως. Όπως ήταν αναμενόμενο η απόφαση προκάλεσε αντιδράσεις. Τέσσερις πολίτες νόμιζαν ότι είχαν το δικαίωμα να εκφράσουν την αντίθετη γνώμη τους - στην νέα πολυπολιτισμική Ελλάδα έκαναν λάθος.
Η ακροαριστερή οργάνωση με την χαριτωμένη επωνυμία  Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) τους έκανε μήνυση. Σύμφωνα με το σκεπτικό της ακροαριστερής ΕΠΣΕ «σειρά ρατσιστικών δημοσιευμάτων της 27 και 28 Οκτωβρίου 2013 σε βάρος Ρομά που παραβιάζουν το Ν.927/79 και το Ν. 3304/2005 και αιτούμεθα να σχηματίσετε δικογραφία προκειμένου τελικά να παραπεμφθούν σε δίκη τα άτομα που δημοσίευσαν ρατσιστικές απόψεις με τις οποίες εναντιώνονται στην παραχώρηση από το Δήμο Κεφαλληνίας οικήματος σε πολύτεκνη οικογένεια.»
Διάβασα τα κείμενα που κατέδωσε στις αρχές αυτή η οργάνωση και σε αυτά βρήκα πλήθος ρατσιστικών εκφράσεων και λόγων. Όπως, «Σαν Δημοτική Σύμβουλος προερχόμενη από την περιοχή της Παλικής, σας γνωρίζω ότι είμαι κάθετα αντίθετη στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου», ή άλλο «Πληροφορηθήκαμε ότι με πραξικοπηματικό τρόπο, ελήφθη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο σας για την παραχώρηση της Βίλας «Αθηνάς Αντύπα» στους Ρομα», ή «Κύριοι, φροντίστε άμεσα να βρείτε λύση για το πρόβλημα που δημιουργήσατε στην «απομονωμένη» περιοχή.»   
Η γελοιότητα του περιεχομένου της μήνυσης όμως δεν θα πρέπει να μας αποσπά την προσοχή από το το γεγονός της όλο και αυξανόμενης ποινικοποίησης του πολιτικού λόγου, σιγά σιγά βέβαια για να το συνηθίσουμε. Πλέον δηλώσεις χωρίς ρατσιστικό περιεχόμενο δεν είναι ασφαλείς. Στην συγκεκριμένη υπόθεση ο δικαστής θα αναλάβει να τεκμηριώσει και οι κατηγορούμενοι θα υποχρεωθούν να λογοδοτήσουν στο κράτος για το ποια ήταν τα κίνητρα τους για τις παραπάνω δηλώσεις.  Το ότι το δικαστήριο θα αναλάβει να εξετάσει τον εσωτερικό μας κόσμο, σκέψεις που δεν είναι καν δημόσιες, ότι η κρατικοποίηση επεκτείνεται σε αυτό που λέμε ιδιωτική σφαίρα του ατόμου είναι μια μεγάλη και ουσιαστική υποχώρηση στα δικαιώματα του ατόμου.  
Για να δούμε πόσο ακραία είναι αυτά τα νομοθετήματα λογοκρισίας, φαντασθείτε τι είδος ανθρώπου πρέπει να είναι κάποιος όπου εθελοντικά ρουφιανεύει στο κράτος συμπολίτες του, μόνο και μόνο επειδή οι απόψεις τους δεν του είναι αρεστές. Γράφει στον εισαγγελέα το ακροαριστερό ΕΠΣΕ «Είμαστε στη διάθεσή σας να καταθέσουμε κατά την προκαταρκτική εξέταση και κατά τη δίκη που ελπίζουμε πως θα γίνει.» Πόσο χαμηλά πρέπει να βρίσκεσαι, ηθικά και ψυχικά, για να οργανώνεις το νομικό λιντσάρισμα των συνανθρώπων σου. Η ποιότητα του νόμου φαίνεται στην ποιότητα των ανθρώπων που είναι αναγκαίοι για την εφαρμογή του.
Σ.Σ.Σ.:Ψευτο-Πρωθυπουργέ του πορνο-ΔΟΥΝΟΥΤΟΥ, εθνικόφρωνα και σκληρέ Δεξιέ.
Τώρα που πήρες ξανά τη βούλα του χοντρομπαλά Ξυγκατοβουζαράτου Κιοφτέ, προχώρα!.. Σε... συχάθηκε η χώρα!.. 

ΕΔΩ:  Ερντογάν: «Δεν υπάρχει χώρα που να ονομάζεται Κύπρος»  Αυτός ο σαχλομεμέτης σκύλος της "αναντουλού", πρέπει να λύσσαξε εντελώς!.. Μένει να του χώσουν το φίμωτρο στη μούρη, ή τον... φερετζέ στην κεφάλα του!