"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ Η ΒΡΩΜΟ-ΚΟΚΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ...

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Ιρανός μαχαιροβγάλτης: «Ήθελα να κάνω κακό στη δικαστική ... ΚΙ ΕΔΩ: Τον βρήκε χτυπημένο και αντί να τον βοηθήσει τον έκλεψε! Και καμαρώστε τα ανδραγαθήματα των σκουπιδολαθρομεταναστών ποντικών, αυτών που ο Δένδιας θέλει ντε και καλά να ονομάσει Έλληνες, τους κοιμίζει σε σουΐτες 5στερων ξενοδοχείων...

"ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ/ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ". ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ, ΣΒΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 
 
Την ειλημμένη τους απόφαση να συνεργαστούν με τη Θρακική εταιρεία «Ντάστερι A.E.» και να κατασκευαστεί, σε ιδιόκτητο οικόπεδο στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, εργοστάσιο παραγωγής συστημάτων εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού για δημόσιους χώρους, παρουσίασαν σήμερα (Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013) στον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου, ο πρόεδρος της Αμερικανικής εταιρείας «Χάιλουξ Εντ Σάουντ Οφ» κ. Μάρκ Λίτκε και ο διευθυντης της «Φόξκομ» κ. Έρικ Τσο, παρουσία του Προέδρου της «Ντάστερι A.E.» κ. Γιάννη Δαστερίδη και του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας κ. Βασίλη Δαστερίδη.
Σύμφωνα με το υπάρχον χρονοδιάγραμμα η κατασκευή του εργοστασίου στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2014, με τον κ. Καράογλου να δηλώνει πως η Πολιτεία θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της προκειμένου οι σχετικές άδειες να εγκριθούν το συντομότερο δυνατόν.
«Έχουμε ανάγκη τη δημιουργία θέσεων εργασίας, τα κεφάλαια για την επένδυση υπάρχουν, η παγκόσμια αγορά είναι ανοικτή σε τεχνολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και είναι πολύ σημαντικό ότι εκπρόσωποι δυο επιχειρηματικών κολοσσών δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία» τόνισε ο ΥΜΑΘ υποδεχόμενος στο Διοικητήριο τους κυρίους Λίτκε και Τσό, προσθέτοντας πως η παρουσία των εκπροσώπων των δυο εταιρειών (με κύκλο εργασιών το 2012 108,3 δισεκατομμύρια δολάρια) στην Ελλάδα «αποδεικνύει στην πράξη ότι η Μακεδονία και η Θράκη είναι πραγματικά ένας ελκυστικός προορισμός για επενδυτές».
Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Καράογλου: «Στρώνουμε κόκκινο χαλί σε αυτούς που έρχονται να επενδύσουν, γιατί στη δύσκολη ώρα που περνά ο τόπος μας, είναι πολύ σημαντικό να γίνονται παρόμοιες επενδύσεις, οι οποίες μας βοηθούν να ξεπερνάμε τα κοινωνικά προβλήματα και ειδικότερα αυτό της ανεργίας, που ταλανίζει τη Β. Ελλάδα».
Από την πλευρά τους οι κύριοι Λίτκε και Τσο, καθώς και ο κ. Γιάννης Δαστερίδης, ξεκαθάρισαν πως το πλάνο της επένδυσης θα εξελίσσεται συνεχώς, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι νέες θέσεις εργασίας που θα προκύψουν θα καθοριστούν ανάλογα με τη ζήτηση που θα έχουν τα προϊόντα που κατασκευάζει η εταιρεία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
«Έχουμε δουλέψει σκληρά και τις επόμενες ημέρες περιμένουμε περαιτέρω εξέλιξη στη δουλειά που έχουμε ήδη κάνει. Με αυτήν την επένδυση είναι φυσικό πως θα δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις εργασίας, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με τα κέντρα παροχής υπηρεσιών» σημείωσε ο πρόεδρος της “Χάιλουξ», με τον διευθυντη της «Φόξκομ» να τονίζει ότι η σύμπραξη των τριών εταιρειών έχει ως σκοπό «να φέρει την πρόοδο στην Ελλάδα, ξεκινώντας από τη Μακεδονία και τη Θράκη».
Τέλος ο Πρόεδρος της «ΝτάστεριA.E.», κ. Γιάννης Δαστερίδης, επισήμανε ότι το πλάνο συνεργασίας μεταξύ των τριών εταιρειών θα εξελίσσεται μέρα με την ημέρα. Όπως είπε: «Σε πρώτη φάση η συνεργασία με τις δυο εταιρείες υπάρχει εδώ και 8 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι έχει αναπτυχθεί ένας πολύ σοβαρός δεσμός εμπιστοσύνης μεταξύ μας και αυτός ήταν ο λόγος που οι δυο εταιρείες ήρθαν στη Β. Ελλάδα ώστε να συνάψουμε νέο συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα εμπεριέχει την πλήρη παραγωγή προϊόντων στη Ελλάδα και το σέρβις αυτών των προϊόντων, που πουλούν οι δυο όμιλοι από οποιοδήποτε κανάλι διάθεσής τους στην Ευρώπη, να γίνεται στην Ελλάδα». 
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: Άλλα 230 εκατ. ευρώ «ρίχνει» η Cosco στο λιμάνι του Πειραιά

[Σ.Σ.Σ.: Υπάρχουν και καλές ειδήσεις στην Ελλάδα, πέραν των τρομοκρατικών των βρωμο-κανάλων της Χαβούζας της Αττικής και του πορνο-Δουνουτού, των προδοτών και των Δωσιλόγων της τροϊκανής τσαντιροκυβερνήσεως!.. Κλείστε τ' αυτιά σας στους σατανικούς επαγγελματίες τρομοκράτες των κατασκευασμένων ειδήσεων, και ρίξτε μια κλωτσιά, εκλογές που έρχονται, στα πισινά της βρωμο-ΕΕ, η οποία ξεγέλασε τα κράτη που συμπεριέλαβε στην ομπρέλλα της με φρούδες υποσχέσεις, και τα οδήγησε στην φτώχεια, στην καταπίεση, και των εξευτελισμό, τον διασυρμό των εθνοτήτων και των πολιτών της! Της πήρε κάπου 50 χρόνια να το κατορθώσει, τελικά όμως... τέλος καλό όλα καλα, τα ΚΑΤΑΦΕΡΕ! Πίσσα στα κόκκαλα αυτών που την ονειρεύτηκαν και την σχεδίασαν, τις "Ηνωμένες" -λέει- "Πολιτείες" της Ευρώπης!.. Φτουουού!..] 
ΕΔΩ:  Σαμαράς: «Απαράδεκτα» τα επίπεδα ανεργίας στην Ελλάδα  Γιατί; Εσύ δούλεψες ποτέ σου;