ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ "ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΨΥΧΑΡΗ"...

Γράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος
Ως αν η Ελλάδα να είναι μια τριτοκοσμική χώρα. Οι δύο μεγάλοι εκδότες, υπαγορεύουν στην κυβέρνηση τι νομοσχέδια θα περάσει από στο κοινοβούλιο!
Δεν είναι μόνο οι “κυβερνώντες” για τους οποίους οι δύο μεγαλοεκδότες αισθάνονται ότι είναι του χεριού τους. Το ίδιο νομίζουν και για τους αναγνώστες και τηλεθεατές τους. Για παράδειγμα, την Πέμπτη στα Νέα του κ. Ψυχάρη στο διαδίκτυο, υπήρχαν δύο ειδήσεις. Η μια είχε τίτλο:  «Ειδικός φρουρός συνελήφθη για ληστείες δε βάρος αλλοδαπών». Η άλλη «Άγριο έγκλημα στην Ομόνοια: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 28χρονο που ζητούσε τα δεδουλευμένα φίλης του».
Στην πρώτη είδηση φαίνεται ότι ήταν αναγκαίο να μάθουμε την εθνικότητα του θύτη. Που είναι Έλληνας. Και το γεγονός ότι τα θύματα ήταν αλλοδαποί. Στην δεύτερη περίπτωση -που είναι και μάλιστα φόνος- διαβάζοντας όλο το ρεπορτάζ μαθαίνουμε μόνο ότι το θύμα είναι ένας 28χρονος και ο θύτης ένας 39χρονος. Θα πρέπει να βρείτε την ίδια είδηση σε άλλα ΜΜΕ για να μάθετε ότι το θύμα ήταν Έλληνας και ο θύτης Τσετσένος. Κάποιος νέος κανόνας δημοσιογραφικής δεοντολογίας στα "Νέα", επιτρέπει να γνωρίζουμε την εθνική ταυτότητα του θύματος όταν είναι αλλοδαπός και του θύτη όταν είναι Έλληνας. Αλλά όχι το αντίστροφο.
Βέβαια, στην μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων το θύμα είναι Έλληνας. Και ο θύτης αλλοδαπός. Όπως στην περίπτωση της 16χρονης Μυρτώς, που πρόσφατα βγήκαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες της με το πριν και το μετά, από την απόπειρα ανθρωποκτονίας του Πακιστανού, ή στην περίπτωση του Ιρανού που μαχαίρωσε την δικαστική υπάλληλο, και ο οποίος είχε ήδη δύο καταδίκες στο παρελθόν, αλλά η ευγνωμονούσα Ελλάδα συνέχιζε να τον φιλοξενεί. Από αυτές και άλλες περιπτώσεις, οι κύριοι Μπόμπολας και Ψυχάρης μέσω των ΜΜΕ (Mέγκα, Έθνος, Νέα, Βήμα) τους  μας “ενημερώνουν” ότι πρέπει να τις αποδεχτούμε κάτι ως συμβάντα της φύσης, τα οποία είναι αναπόφευκτα στην καλύτερη περίπτωση ή αποτέλεσμα του ότι δεν κάνουμε αρκετά για να ενταχθούν οι μετανάστες στην ελληνική κοινωνία. Τίποτα από όλα αυτά τα καθημερινά γεγονότα βίας δεν θα πρέπει να μας δημιουργήσει έστω και την παραμικρή αμφιβολία ότι η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που εφαρμόζει η κυβέρνηση είναι λανθασμένη.
Σε αυτό το πλαίσιο οι κύριοι Μπόμπολας και Ψυχάρης έχουν κάνει ότι είναι δυνατόν για να περάσει η κυβέρνηση Σαμαρά το νόμο λογοκρισίας που έχει ήδη έρθει στην Βουλή. Προεκλογικά αλλά και για ένα διάστημα μετεκλογικά, ο κ. Σαμαράς και η ΝΔ ήταν αντίθετοι σε μια τέτοια εξέλιξη. Εξάλλου, η ΝΔ ως ένα αστικό κόμμα θεωρητικά δεν θα μπορούσε να ψηφίζει νόμους λογοκρισίας. Αλλά η πίεση των μεγαλοεκδοτών φάνηκε πολύ μεγάλη για την, κατά τα άλλα, “μεγάλη φιλελεύθερη” παράταξη. Πολλά μπορούν να αλλάξουν σε αυτό τον τόπο, εκτός από το γεγονός ότι οι μεγάλοι κρατικοδίαιτοι εκδότες, αναλαμβάνουν να νομοθετούν ως αν Ελλάδα είναι μια τριτοκοσμική μπανανία.     
Τα καλά νέα για το τι σημαίνουν αυτοί οι νόμοι λογοκρισίας, ήρθαν αυτή την εβδομάδα από την Δανία. Εκεί, η «Ιρανικής
» καταγωγής εικαστικός από τη Δανία, καταδικάστηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Κοπεγχάγης για δηλώσεις που έκανε κατά των μουσουλμάνων ανδρών. Η Φιρούζεν Μπαζραφκάν χρεώθηκε με ρατσισμό, επειδή σε σχόλιο της στην εφημερίδα Γιούλαντς Πόστεν, το Δεκέμβριο του 2011, ανέφερε ότι ήταν «πολύ πεπεισμένη ότι οι μουσουλμάνοι άνδρες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Ισλάμ, για να δικαιολογήσουν τη βία τους κατά των γυναικών και των παιδιών”. «Αυτό είναι, κατά την άποψή μου, το αποτέλεσμα ενός ελαττωματικού και απάνθρωπου πολιτισμού και μιας απάνθρωπης θρησκείας, της οποίας το βιβλίο, το Κοράνι, είναι πιο ανήθικο, λυπηρό και τρελό από το συνδυασμό των ιερών βιβλίων των δύο άλλων παγκόσμιων θρησκειών». 
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγάλους κρατικοδίαιτους της “ενημέρωσης”. Επιτέλους,  γινόμαστε η Δανία του νότου.

Υ/Γ Στήλης:

Κύριε Λιναρδάτε,
Ελεος!.. Μην τα ρίχνουμε ΟΛΑ στον αξιοθρήνητο Σαμαρά και τους γυμνοσάλιαγκές του! Αυτός ειν' ένα γιουσουφάκι του ΔΝΤ, της ψευτο-ΕΕ, του Ερντογάν(ι)-Νταβούτογλου. 
Τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα, γιατί ΔΕΝ είναι, όπως ξέρεις πολύ καλά, μόνον αυτός που διαφεντεύει, διαγουμίζει, και διαλύει την Ελλάδα σήμερα. Αυτός είναι ο ΕΝΑΣ. Οι άλλοι, στο ίδιο μήκος κύματος εθνοπροδότρες, είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, οι άλλοι Αρχηγοί των Σωμάτων. Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Ολόκληρος ο Άρειος Πάγος. Δηλαδή, ολόκληρη η Ελληνική Δικαιοσύνη. Τους νόμους τους επικυρώνει ΑΥΤΗ
Κατά τα άλλα... Ο θεός μόνον, σώζει πλέον την Ελλάδα!
Η Ιταλική δικαιοσύνη μόλις πρίν λίγες μέρες, καρατόμησε στην κυριολεξία της λέξεως τον Μπερλουσκόνι, στην "εφ' όρου ζωής" στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Οι δικοί μας οι λεβέντες εδώ, ρίξανε μια ποινή θωπίας στον αρχισυμμορίτη-γκάνγκστερ του Πασόκ Τσοχατζόπουλο 18 χρόνια, και μια ποινή κοροϊδία, χλευασμός στο Δημόσιο αίσθημα, πέντε (5) χρόνια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων! Τα τρία (3) τα έκανε. Στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν, θα δώσει υποψηφιότητα από την φυλακή (αφού περάσουν και τα δύο υπόλοιπα χρόνια, φυσικά), και ο χοντρο-Τούρκογλου με το προδοτικό και κακουργηματικό Πασόκ, θα τον συνδράμει φυσικά, να εκλεγεί βο(υ)λευτής. Θα βγει, και καθώς θα οδεύει προς τα έδρανα της νέας Βουλής με τον αέρα του νικητή, θα μας βγάζει όλους την γλώσσα -μαζί και τους γελοίους δικαστές που τον δίκασαν- και θα κραυγάζει λαύρος "το Πασόκ ειν' εδώ, κραταιο, δυνατό"
Ο Σαμαράς από πίσω, απλά θα του κρατάει την χλαμύδα για να μην σκονίζεται!.. 

Η οικονομική κίνηση των παρακάτω ψευτο-ομίλων: 

ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ. Η Τηλέτυπος (Mega Channel) το α’ εξάµηνο του 2013 πραγµατοποίησε τζίρο 42,12 εκατ. (έναντι 47,87 εκατ. το 2012) και κατέγραψε ζηµιές 12,38 εκατ. (έναντι 8,7 εκατ. το αντίστοιχο διάστηµα του 2012). Ο τραπεζικός δανεισµός της είναι 129 εκατ. και οι συνολικές υποχρεώσεις 194 εκατ. ευρώ. Το κανάλι των εκδοτών αναζητεί εδώ και καιρό λύσεις στα σωρευµένα οικονοµικά προβλήµατα, επιχειρώντας, πέραν των αυξήσεων κεφαλαίου, και την προσέλκυση στρατηγικού επενδυτή.
«ΠΗΓΑΣΟΣ». Ο «Πήγασος» της οικογένειας Μπόµπολα εµφανίζει κύκλο εργασιών 40,79 εκατ., ζηµιές 14,77 εκατ. και τραπεζικό δανεισµό 170 εκατ., µε συνολικές υποχρεώσεις 213 εκατ. ευρώ. Προσφάτως ανακοινώθηκε ότι έχει έρθει σε συµφωνία µε την Alpha Bank για τη σύναψη οµολογιακού δανείου.
«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ». Ο όµιλος της «Καθηµερινής» της οικογένειας Αλαφούζου πραγµατοποίησε 32,5 εκατ. τζίρο και εµφάνισε 9,84 εκατ. ζηµιές, 92,8 εκατ. τραπεζικό δανεισµό και 144,4 εκατ. ευρώ συνολικές υποχρεώσεις.
Ο ΔΟΛ του Σταύρου Ψυχάρη είχε κύκλο εργασιών 44,8 εκατ. ευρώ και ζηµιές 14 εκατ., ενώ ο τραπεζικός δανεισµός του διαµορφώνεται στο αστρονοµικό ποσό των 135 εκατ. και οι συνολικές υποχρεώσεις στα 193,98 εκατ. ευρώ. Και σε αυτό το πεδίο το πρόβληµα της ρευστότητας είναι πολύ µεγάλο, µε τον ισχυρό άνδρα του οµίλου να δυσκολεύεται να βρει άµεσα λύσεις.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΙ ΕΔΩ:  Θα τους γίνει κατασχεση ή δεν ισχύουν οι νόμοι για όλους;  Απ' όπου τα πήραμε...