"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

"ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΞΙΕ ΚΟΥΜΜΟΥΜΙΣΤΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;

Για να επαγγέλονται τους "Ελλιαμέπ", κι εσύ τι σκατά κοιτάς; Ή τους κρατάς μπόσικα;

Το ΕΛΙΑΜΕΠ Ανοίγει Την Κερκόπορτα Στους Τούρκους… Στη Θράκη!..

eliamep
Το περιβόητο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), οργάνωσε στην Κομοτηνή το διήμερο 22-23/11, σε συνεργασία με το «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης των Παίδων της Μουσουλμανικής Μειονότητας στην Θράκη» συνέδριο με θέμα «Η Συνθήκη της Λωζάνης 90 χρόνια μετά: Οι μειονοτικές ρυθμίσεις». Το συνέδριο, όπως ήταν αναμενόμενο, εξελίχθηκε σε πανηγυρική έκφραση των θέσεων της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής και των διεκδικήσεων έναντι του ελληνικού κράτους.
Σημαντικό ρόλο σ’ αυτή την υπόθεση διαδραμάτισαν οι συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, ο βουλευτής του Σύριζα Αϊχάν Καραγιουσούφ, και οι γνωστές από τις παλαιότερες ανθελληνικές τους θέσεις Θ. Δραγώνα και Άννα Φραγκουδάκη. Ενδεικτικό της προδιάθεσης των διοργανωτών το γεγονός πως δεν μπήκαν καν στο κόπο να προσκαλέσουν στο συνέδριο εκπρόσωπο των Ελλήνων Κωνσταντινουπολιτών ή των Ιμβρίων. Ως εκ τούτου, ήταν προδιαγεγραμμένη η πορεία του συνεδρίου, το οποίο αναλώθηκε στην αποδοχή των τουρκικών αιτιάσεων σχετικά με το ζήτημα.
Σύμφωνα λοιπόν με τους τουρκόφρονες και Τούρκους συμμετέχοντες, η Ελλάδα καταπατά τη συνθήκη της Λωζάνης και ως «ατράνταχτο» στοιχείο αυτής της θέσης, προέβαλαν τον ισχυρισμό πως από 80.000 μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας το 1923, σήμερα είναι μόνο 150.000 (όπως δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν) αντί για περισσότερους από 200.000! Συμπερασματικά δηλαδή, η Ελλάδα καταπιέζει την μουσουλμανική μειονότητα, όπως ακριβώς ισχυρίζεται η προπαγάνδα της Άγκυρας και το τουρκικό υπουργείο των Εξωτερικών.
Ούτε λόγος βεβαίως για το γεγονός πως η ελληνική μειονότητα σε Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο και Τένεδο αριθμούσε το έτος υπογραφής της Συνθήκης(1923) 120.000 άτομα, ενώ σήμερα κατόπιν σκληρότατων και απάνθρωπων διώξεων ίσα που αγγίζει τους 2.000. Παρά ταύτα, το ΕΛΙΑΜΕΠ των Λουκά Τσούκαλη, Θάνου Βερέμη, Αλέξη Παπαχελά, προωθεί επί της ουσίας την επιθετική τουρκική εξωτερική πολιτική, στρεφόμενο κατά των εθνικών μας συμφερόντων.
Η μεταβολή ή κατάργηση της Συνθήκης της Λωζάνης είναι αίτημα και επιδίωξη της νεοοθωμανικής εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας, με πρωτεργάτη τον Αχμέτ Νταβούτογλου. Ο κίβδηλος λοιπόν «ανθρωπισμός» των στελεχών του ΕΛΙΑΜΕΠ και των εκλεκτών του προσκεκλημένων και συνεργατών, δεν είναι παρά ο μανδύας υπό του οποίου συγκεκριμένοι κύκλοι στην Ελλάδα επιχειρούν να προβάλλουν και να δώσουν υπόσταση στις τουρκικές αιτιάσεις.
Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, οι ίδιοι κύκλοι που προωθούν την εθνική αποδόμηση της δημόσιας εκπαίδευσης επιχειρούν διείσδυση και στα ζητήματα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, όχι όμως δίχως σκοπιμότητα: στόχος τους είναι η ανάδειξη των τουρκικών θέσεων, η υιοθέτηση των οποίων αποτελεί κατά τους ίδιους ένδειξη πολιτισμού, δημοκρατίας και σεβασμού. Οι σύγχρονοι «σοφοί» της μεταπολίτευσης βέβαια, καθ’ ότι αδυνατούν να δικαιολογήσουν τις τουρκικές θηριωδίες στο βάθος του τελευταίου αιώνα, επιχειρούν δολίως να τις αποκρύψουν. Η ιστορία όμως, δεν διαγράφεται με ασύστολα ψεύδη και διεθνιστικά ιδεολογικά συμπλέγματα. Έχει κληροδοτηθεί στο αίμα του Λαού μας και αυτό δεν μπορεί να το μεταβάλλει κανένα ΕΛΙΑΜΕΠ και καμία αντεθνική κυβέρνηση.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό από τις προγραμματικές του διακηρύξεις: ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ – και η προπαγάνδα τους – ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!
Το πήραμε απο δω: http://www.altermedia.info/hellas/

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ:  Γυμνές νεαρές αγρότισσες φωτογραφίζονται για ένα φιλανθρωπικό ημερολόγιο Άνδρες ή γυναίκες, να ευφρανθεί η ψυχή σας, και να... αγαλλιάσει το σώμα σας.