"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013

ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ "ΣΤΡΑΤΟ" ΤΟΥ "ΣΥΡΙΖΑ";

ΕΔΩ: Άγνωστος ο προορισμός των 20.000 καλάσνικοφ που βρέθηκαν σε ...  

ΕΔΩ: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Απαγόρευση ... Πολύ  καλά τους έκανε. Μπράβο στον κ. Εϊπίδη, που πέταξε με τις κλωτσιές μια θράκα γελοίων ηλιθίων αλητών, οι οποίοι κάθε χρόνο έπιναν έτρωγαν τζάμπα σε σουΐτες από το Φεστιβάλ, για να βρίζουν και να φτύνουν το Φεστιβάλ! Σειρά να παίρνουν οι επόμενοι. 

ΕΔΩ: Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο Τάσος ...   Όλοι οι κακούργοι του κακουργηματικού Πασόκ, αντάμα! Να τους ψηφίζουν 40 χρόνια οι αφελείς πασοκτσίδες, να φτιάξουν ή να αναδείξουν την νέα Ελλάδα! Σειρά να παίρνει ο κτηνώδης Βενιζέλος (έχετε δει πιο κτηνώδικη φάτσα από την δική του;), και μετά από αυτόν, όλα τα άλλα φυντάνια και λουλούδια της χολεριασμένης πρασινίλας. Αυτοί οι κακούργοι και προδότες σε έσχατο βαθμό, δυστυχώς, κυβερνούν ακόμα. Με έναν γελοίο Πρωθυπουργό φάντασμα της Τρόϊκας, δεκανίκι. Νομίζοντας ότι θα σώσουν τα τομάρια τους. Οι πιο σκληρή τιμωρία, θα είναι, να τους χώσουν στο ίδιο κελί με τον ωραίο-Μπρούμελ. Να φάει ο ένας τον άλλο, να ησυχάσ' η Ελλάδα από τις κακουργόφατσές τους.

ΕΔΩ:Η ΕΡΤ ανέβασε τους τόνους στη συζήτηση για την πρόταση...  Υπάρχουν ακόμα  άνθρωποι στην Ελλάδα που ασχολούνται μ' αυτά τα τρωκτικά του δημοσίου; Γιατί από τους Έλληνες, τον λαό, εκτός από πέντε-δέκα κλακαδόρους τους, ουδείς δίνει δεκάρα γι' αυτά τα φασιστοειδή, που έτρωγαν απ' τη πλάτη μας εκατομμύρια εκατομμυρίων ευρώ, για να παριστάνουν τους, ντε και καλά... διαφωτιστές μας! Ου να χαθούν, να χαθούν... Τα ρεμάλια...

ΕΔΩ:  Γλέζος: Εκμεταλλεύονται τις απόψεις μου για να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ  Το ξεμαλιασμένο λείψανο, ο μεγάλος τιποτίτας της... Αντιστάσεως, ο κλούβιος και αγράμματος βο(υ)λευτής της Ελληνικής Βο(υ)λής, χτύπησε και πάλι!.. Δοξάστε τον!