"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΒΡΩΜΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙΔΕΣ...


Προς άπαντες τους βρωμο-Γερμανούς Ναζίδες, τις βρω-μοναζιστικές τους χορτοφυλλάδες:
Οι οποίες δεν χάνουν ευκαιρία, να ρίχνουν κάθε μέρα όλο και περισσότερη πράσινη χολή, στη χώρα την οποία χρωστούν την κουλτούρα τους, τον πολιτισμό τους. Το "παλικαράκι" της φωτογραφίας είναι γερμανικής γαλουχίας και... εφευρέσεως. Εσείς (ένδοξοι απόγομοι του Χίτλερ) τον αναθρέψατε και τον γαλουχίσατε, του φορτώσατε σε πρώτη δόση και μια φακλάνα αλλά μέρκελ, μας τον στείλατε πίσω, εδώ, να εκπληρώσει τα καταχθόνια και ανατριχιαστικά ναζιστικά σχέδιά σας! Αν ζούσε, θα σας θαύμαζε και θα σας χειροκροτούσε, ακόμα και ο... Γκάιμπελς!
Τα βρωμο-γερμανικά "ναζιστικά σβάιν", τα οποία έκαναν για τρίτη φορά μπάχαλο την Ευρώπη (πρώτη Α΄ΠΠ, δεύτερη Β΄ΠΠ, τρίτη τώρα, ΕΕ και Γ΄ΠΠ;), θα πρέπει να βάλουν καλά στο ξεροκαύκαλό τους, οτι είναι το λιγότερο "ανεπιθύμητα" στην Ελλάδα, όσους σαμαράδες και όσους τουρκόσπορους κι αν εξαγοράσουν, επιστρατεύσουν! Το "κτύπημα" νομίζουμε ότι έχει καθαρά πολιτικό χαρακτήρα (γι' αυτό δεν σκοτώθηκε κανένας), και, εφό-σον κυκλοφορεί ελεύθερος με γερμανούς σωματοφύλακες ο κατάσκοπός τους και προ-δότης Χριστοφοράκος, η Σήμενς παραμένει στο απυρόβλητο, και το βρωμοδιεθνές δικαστήριο της Χάγης εκδικάζει αθώωσή τους, για τις γερμανικές θηριωδίες και κανιβαλισμούς στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα, στον Χορτιάτη, στα Κερδύλια, αλλά και σε δεκάδες άλλες τοποθεσίες της ελληνικής υπαίθρου, αυτοί δεν θα έχουν πουθενά στον ήλιο μοίρα, και πάντοτε θα καραδοκεί εναντίον τους το μίσος μας και η απέχθειά μας.
Η "Ναζιστική Γερμανία" θα πρέπει κάποτε να πληρώσει για τα εγκλήματα και τις κατα-στροφές που έκανε στην Ελλάδα, στο παρελθόν και τώρα, να μην αμφιβάλει καθό-λου.
Πάντως, γνώμη μας είναι, ανεξαρτήτως την "κρυάδα" της επιθέσεως στο σπίτι του Γερμα-νού Πρέσβη στην Ελλάδα, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, Έλληνας και όχι ελληνόφωνος, δεν λυπήθηκε στο ελάχιστο...
Εξαίρεση ίσως, αποτελεί ο υποτακτικός και γιουσουφάκι της Μέρκελ, Άδωνις Σαμαράς!
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: Τέσσερα χρόνια φυλάκιση με αναστολή για τον Μιχάλη Λιάπη... Την ηλιθιότητα καντάρια ενός βρωμο-πολιτικού της πλάκας και λιάπη (όνομα και πράγμα), που τόσα χρόνια τον είχαμε καμάρι και κορώνα στο μέτωπό μας!.. Να λάμπει α-πό υπερηφάνεια! Ούτε ο... Τσακιτζής, ο "Ιππότης των Ορέων" να ήταν!.. Ου να χαθεί, να χαθεί... Το κοπρόσκυλο...