"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΛΗ, ΑΠΌ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ "ΕΕ"

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
Γιατί θα πρέπει να ξεχωρίσουμε επιτέλους, τους αμνούς από τα ερίφια! Και να απευθύνουμε τις ευχές μας, μόνο σ' αυτούς που το αξίζουν. Οι άλλοι... Στον Καιάδα...
Πρώτη του χρόνου σήμερα, και τα καθάρματα οι άσπονδοι φίλοι μας "ευρωπαίοι" (της πλάκας), δεν χάνουν ούτε στιγμή να μας ξευτελίζουν, να μας λοιδωρούν και να μας μας εμπαίζουν ελέω και των δικών μας εδώ "γιουσουφακίων", τα οποία εντέχνως και καταχθονίως, προσπάθησαν όλα αυτά τα χρόνια να προσεταιστούν και να μας βάλλουν αγάδες στην πλάτη μας και το σβέρκο μας.
Η Ελλάδα βρίσκεται από ώρα 12+1 λεπτό του νέου χρόνου στο τιμόνι αυτού του αθλίου και τιποτένιου οραγανισμού (ΕΕ), που γνώρισε ποτέ η γηραιά Ευρώπη. Ο οποίος κατά χυδαία παράβαση ΟΛΩΝ των άρθρων του καταστατικού του, την αλληλεγγύη την συμπραξη την συμπαράσταση και την αρωγή των μελών του, εχει μετατρέψει σε άγρια και απάνθρωπη κόντρα, με στόχο τον εξαφανισμό των πλείστων, από μια κάστα αλητεία, πολιτικά τσόκαρα δύο-τριών κρατών που θέλουν φασιστικά και δικτατορικά να επικρατήσουν. Μέσα σ' αυτά πρωτοστατεί κατά βάρβαρο και πατρογονικό τρόπο, η ναζιστική "σβάιν" Γερμανία. Με όλα της τα ανθρώπινα (κατακάθια), και τεχνικά μέσα που διαθέτει. 
Παρακάτω, θαυμάστε την μισαλλαδοξία και τον αφιονισμό αυτών των καταραμένων (δείτε το, ένα παλιό φιλμ του Βισκόντι), που την οικονομική τους ευρωστία ή ευμάρεια, την οφείλουν στην στρατιωτική αρωγή των υπολοίπων Ευρωπαίων δούλων (μέσα και η Ελλάδα), η ίδια η Γερμανία ως υποτελεής και διαμελισμένη, μιασμένη χώρα μέσα στο ΝΑΤΟ και τις άλλες κατακτητικές δυνάμεις, δεν έβγαλε για πάνω από 70 χρόνια, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, ούτε ένα φένιχ στρατιωτικές δαπάνες στον ετήσιο προϋπολογισμό τους. Την ακεραιότητά της και την ύπαρξή της εγγυούνταν ΠΑΝΤΟΤΕ ηλιθίως και ναοήτως, οι άλλες στρατιωτικές δυνάμεις - που να μην έσωνε. Μέσα σ' αυτές, πρώτη και καλύτερη η μαζόχα Αμερική (ΗΠΑ). 120.000 αμερικανικός στρατός, έξυνε τα παπάρια του για πάνω από μισό αιώνα ή έτρωγε τους φόρους, τον ιδρώτα των χαζοχαρουμένων αμερικανών πολιτών, μόνο στα σύνορά της με την Ανατολική Γερμανία.
Διαβάστε παρακάτω λοιπόν, την χολή και το όξος που ξέρασαν, τα ίδια αυτά ναζιστικά ξεράσματα, τα κατακάθια "σβάιν", με την ανατολή του 2014 κατά της Ελλάδος και της ελληνικής προεδρίας στην "ΕΕ":
Σόιμπλε: Ισως χρειαστεί να βοηθήσουμε πάλι την Ελλάδα  (Ο γνωστός και ως "περιφερόμενο σκατοκούτι")...
ΕΔΩ: Παπούλιας μαινόμενος: Βάλτε τέλος στη διαφθορά, πάρτε κεφάλια  Βρε-βρε-βρεεε!.. Ξεσπάθωσε και ο "Γενναίος του Μπράνκα Λεονε" σε επανέκδοση του 2014!.. Αυτός που πολέμησε τους Γερμανούς το '40, σε ηλικία τριών ετών!