"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014

ΒΡΕ, ΒΡΕ, ΒΡΕΕΕ!.. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!..

ΕΔΩ:  Εντοπίστηκε ομάδα πρακτόρων στην Ελλάδα. Πως μεταφέρονται οι ...
Τα καλά τα νέα... Ο κόσμος τόχει τούμπανο, κι αυτοί κρυφό καμάρι! Χρόνια τώρα εμείς, αλλά και ο καθένας που έχει δυο δράμια μυαλό, φωνάζει για κατασκόπους και πράκτορες στην Ελλάδα, αλλ' αυτοί ασχολούνταν και ασχολούνται με την "κρίση", που τους πέταξαν ξεροκόματο να γλείφουν, νάχουνε να λένε οι βρωμοπολιτικοί. Κι εμείς, να κλαίμε τη μοίρα μας σαν κατουρημένα γραΐδια! 

Επιτέλους, ανακάλυψαν κατασκοπία και κατασκόπους στην Ελλάδα! Αυτό είναι είδηση, μη γελάτε καθόλου. Αλλά τον Χριστοφοράκο που έπρεπε με συνοπτικές διαδικασίες να τον είχαν "στείλει" κατάσκοπο για εσχάτη προδοσία, το Βρωμο-Πασόκ τον έδωσε πεσκέσι στην Βυζαρού της Γερμανίας, να τον φυλάγει και η μισή Πολιτσάι!.. Όταν σας λέμε δεν παίζονται με τίποτα, δεν παίζονται!..
ΕΔΩ: Στέλεχος της ΕΚΤ: Πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία οι Ελληνες... Άντε ρούφα τη μύξα σου ρε ευρωλυγούρη... Σκατό... Που θα πεις τους Έλληνες πεινασμένε, να αλλάξουν νοοτροπία... Οι Έλληνες, Έλληνες γεννήθηκαν, και Έλληνες θα πεθάνουν... 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: Γ. Γιακουμάτος: Πιλοτική η εφαρμογή των ανοιχτών καταστημάτων ... Απ' αυτόν που τον μπουζούριασε το ΣΔΟΕ φοροφυγά και κλεπτοκράτη, ένα βήμα μπρος... δύο βήματα πίσω! Αυτοί είναι οι... δυσθεώρατοι βρωμοπολιτικοί μας, και δη της ΝΔ!
ΚΙ ΕΔΩ: Εξι νεκροί μετανάστες ανοικτά της Σάμου - 12 διασώθηκαν Και γιατί να είναι έξι; Αμ, πόσοι να είναι; Να είναι 12. Και γιατί να είναι 12; Αμ, πόσοι να είναι; Να είναι 24.. Κ.ο.κ.