"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΑΛ ΣΙΚΙΜΙ ΒΟΥΡ ΝΤΟΥΒΑΡΑ) ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΕΙΟ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΕΣ

Η ισοτιμία δραχμής και ευρώ το 1981, έτος που μπήκαμε στην τρισκατάρατη "ΕΕ", 
1 δραχμή = 1 ευρώ 
Το 2009, ένα εκατομμύριο σχεδόν, Έλληνες (952.625) άπλωναν τις αρίδες τους στις καρέκλες του Ελληνικού Δημοσίου και... κααάθονταν, που έλεγε ο Μίμης Φωτόπουλος
Τέσσερα χρόνια μετά, τον Δεκέμβριο του 2013, αυτοί που κααάθονταν ήταν 675.530.
Τα αργόμισθα χρήματα που απολάμβαναν πεσκέσι από τους υπoλοίπους είλωτες Έλληνες το 2009, έφταναν τα 24,5 δισ. Ευρώ. Ενώ τον Δεκέμβριο του 2013 με την μείωσή τους, τα 15,8 δισ. ευρώ.


Το 2009, το έκτακτο προσωπικό (παρατρεχάμενοι και παρακεντέδες, αυτοκόλλητα βο(υ)λευτών και άλλων πρωτοκλασάτων τρωκτικών του δημοσίου), έφθανε τους 148.634
Και τον Δεκέμβριο του 2013, 12.196 (εδώ φαίνεται και πόσο, το έξτρα αυτό κηφηναριω, το είχε ανάγκη το Ελληνικό δημόσιο).
Η πλειονότητα των τεμπέληδων του τακτικού προσωπικού τον Μάιο του 2014, ήταν στα υπουργεία Εθνικής Αμύνης, Παιδείας, Υγείας, Δημοσίας Τάξεως και  ΟΤΑ.
Συγκεκριμένα, στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας εργάζονται 87.684 υπάλληλοι (περιλαμβάνονται και οι ένστολοι). Στο Παιδείας 177.225(!)  αμόρφωτοι καθηγητές και δάσκαλοι  με μεταπτυχιακό στην απεργία τον βανδαλισμό και την κατάληψη δημοσίων κτιρίων (τύφλα νάχει ο Μαζιώτης). Στο Υγείας 82.389 φακελάκηδες γιατροί και άλλοι τσόντα σ' αυτούς παραϊατρικοί. Στο Δημοσίας Τάξεως 62.519 αστυνομικοί εκ των οποίων οι μισοί(;), κρατούν τα μπόσικα στις βίλλες και τις ντάτσες των βρωμοπολιτικών, άλλων "υποληψίμων" κερχελέδων. (σ.σ.: το 1960, με λίγο μικρότερο πληθυσμό η Ελλάς, είχε μόλις 2.500 - 3.000 αστυνομικούς, και δεν "κουνιόταν" φύλλο). Και στους ΟΤΑ 83.996 κλασικοί τεμπέληδες. Κι όταν σας λέμε κλασικοί, εσείς βάλτε και λίγους τόνους παραπάνω.
Τα πιο φτηνά υπουργεία στην κασίδα μας και την καμπούρα μας ημών των Ελλήνων ραγιάδων, είναι τα υπουργεία: Οικονομικών με 15.442 υπαλήλλους, το (α)Δικαιοσύνης με 15.265, το (αν)Εργασίας με 16.779, και το Ναυτιλίας μόνο με 8.079. Αυτό που φέρνει και τα περισσότερα χρήματα στον Ελληνικό κορβανά.
Στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις (αυτές είναι οι ανένταχτες που δεν τις ξέρει κανένας, ούτε αυτοί που τις δημιούργησαν), 6.579 άτομα, που πιθανώς να μην πατούν ποτέ το πόδι τους στις υπηρεσίες αυτές, ή να πηγαίνουν το πολύ, κανα-δυο ώρες την ημέρα! 

Τα στοιχεία αυτά είναι επίσημα και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση...
Κι εσύ λαέ βασανισμένε (11 εκατομ. κόσμος μείον 1 αυτοί)... Φάε σκατά λαέ!..