"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Ερωτικές σχέσεις τρίτου
τύπου!..

Η υπόθεση ξεπερνάει και τα άκρα της προδοσίας, αρχίζει να παίρνει κατευθυνόμενες διαστάσεις εθνικού διχασμού με απρόβλεπτες συνέπειες, από έναν πάρα πολύ επικίνδυνο άνθρωπο, ο οποίος έχει εναγκαλιστεί, απλά, την εξουσία, εξουσιομανή, και δεν λέει να την αφίση! Αρχηγός ανυπάρκτου κόμματος, σκαντζόχοιρος στη φωλιά του ασβού κατά τον μύθο, παράσιτο κυβερνητικό σε θέση κλειδί, "συνταγματολόγος" χωρίς... σύνταγμα, "Έλληνας" με συνείδηση ΜΗΔΕΝ,
ο επικίνδυνος υπουργός εξωτερικών πρέπει να αποπεμφθεί με τις κλωτσιές του αξιώματός του, πριν το Ελληνικό έθνος θρηνίσει συμφορές (από την θέση και στάση του), οι οποίες θα είχαν καταστρεπτικές συνέπειες, γιατί όχι και ολέθριες.
Παραθέτουμε παρακάτω ολόκληρη την δήλωση του Τέρενς Κουίκ των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων", για την στάση αυτού του παχύδερμου (τα τοξικά λιπαρά του έφαγαν τον εγκέφαλο), όσον αφορά την κόντρα του με την εξαίρετη ευρωβουλευτή κ. Ελένη Θεοχάρους, για το διπλωματικό φραστικό επισόδειο της τουρκιάς, σχετικό με την "νεκρή Κύπρο":
«Ζούμε εποχές απίστευτης τρέλας! Για πρώτη φορά η Ελληνική Δημοκρατία εγκαλεί με ρηματική διακοίνωση την Κυπριακή Δημοκρατία! «Αρχιτέκτονας» αυτής της πρωτοφανούς εξέλιξης, ο Αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, επιδεικνύοντας έναν απίστευτο εγωισμό και μία ασύλληπτη αμετροέπεια, αποδεικνύοντας – δυστυχώς – την διαπίστωση που είχαμε διατυπώσει, όταν ανέλαβε αυτά τα καθήκοντα του: Ότι η ΝΔ έκανε επικίνδυνη επιλογή για τη θέση του ΥΠΕΞ.
Ίσως ο ίδιος δεν έχει αντιληφθεί, μετά και το πρόσφατο «κρούσμα» του εκλεκτού του Γενικού Γραμματέα Αναστάσιου Μητσιάλη, το τι βλάβη προκαλεί με την συμπεριφορά του στις Ελληνοκυπριακές σχέσεις. Δεν ακούει τον χαμό στην Λευκωσία;
Η μεν Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Ελένη Θεοχάρους του υπενθυμίζει, ότι δεν την φίμωσε ούτε η Χούντα, για να την φιμώσει ο σημερινός Αντιπρόεδρος της ελληνικής συγκυβέρνησης.
Οι δε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ρωτάμε τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά: «Πόσο ακόμα θα ανέχεται έναν παραπαίοντα αρχηγό Κόμματος, με απρόβλεπτες, πλέον, αντιδράσεις, σε ένα από τα σημαντικότερα αξιώματα της χώρας;
Τόσο, πλέον, η ΝΔ συντηρείται από το «φιλί της ζωής» του ΠΑΣΟΚ, ώστε να μην νοιάζεται ούτε για τις επιπτώσεις στις σχέσεις της Αθήνας με την Λευκωσία, με τέτοιου είδους πρωτοφανείς αντιδράσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου;».