"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΠΕΡΝΑΡΕ... ΕΙΣΑΙ ΞΟΥΡΑΦΙ... ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ...

Φαίνεται ότι σ' αυτό το άθλιο και σαπισμένο "κομμουνιστικό δεξιό κόμμα" της ΝΔ, ή πολύ αργόστροφοι και ανεγκέφαλοι είναι εκεί μέσα, ή πολύ κλούβιοι!.. Αφού καπελώθηκαν και το "δεξιό κουμμούνι", τον προδότη Σαμαρά όλα αυτά τα χρόνια, τον λαπα-Καραμανλή Μπουρέκ και αμφιφυλόφιλο, με τα κεντροαριστερά ανοίγματά του! Έψαχναν ψήφους στο... ΚΚΕ, αυτός ήταν ο στόχος τους, και πρόσβαλαν ή έφτυναν κατάμουτρα, τους παραδοσιακούς δικούς τους ψηφοφόρους!
Που τους είχαν και στο... τσεπάκι τους! Απ' το 45% της αποχής, το 25 -ίσως και παραπάνω- είναι άστεγοι δεξιοί, που δεν τους θέλουν τα δεξιά, ή δεν έχουν σε τελική ανάλυση, ένα δεξιό κόμμα να ψηφίσουν! Και φυσικά, απέχουν των εκλογών, τις οποίες εκλογές θεωρούν και σκέτη κοροϊδία.
(Σ.σ.: Φανταστείτε μυαλό οι άνθρωποι... Έφτιαχναν δεξιό κόμμα όλα αυτά τα χρόνια, με κεντροαριστερά ανοίγματα κακουργο-Μητσοτάκη και λοιπών! Αυτό κι αν είναι πολιτική σχιζοφρένεια! Το έφτασαν μάλιστα σε σημείο, σήμερα να ηγείται σ' αυτό ένας Ξυγκατοβουζαράτος Κιοφτές σοσιαληστής, ψευτο-συνταγματολόγος, με ένα άβουλο πράμα Ξεσαμάρωτο, αυτοκόλλητο, χαζοχαρούμενο και χαζοβολεμένο).
Πολύ... σοβαρή η διαπίστωση "ενδεχομένως" του κ. Καπερνάρου! Αλλά μέχρι να το επισημοποιήσουν και να το κάνουν πράξη, και τα υπόλοιπα βραδυφλεγή και αργοκίνητα βόδια εκεί μέσα (ότι υπάρχει ολόκληρο εκλογικό σώμα άστεγο στην Ελλάδα), η Ελλάς θα έχει καταστραφεί εκ θεμελίων! Και τότε να δείτε, αντί για προδότες (βρωμο)πολιτικούς, θα πρέπει να ψάχνουμε για Κολοκοτρώνηδες, Μποτσαραίους, Μιαούληδες και Υψηλάντες!..