"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

ΟΛΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Πρωτοσέλιδος Τίτλος εφημερίδος: "40η επέτειος της αποκατάστασης της δημοκρατίας στην Ελλάδα..." 
Με την "Κοινοβουλευτική Δικτατορία" και την διάλυση του Κράτους! Που παραδέχτηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.  Τρεις το λάδι τρεις το ξύδι, έξι το λαδόξυδο...
ΕΔΩ: Ποτάμι αίματος στην Γάζα - Βομβαρδισμός σε καταφύγιο ... Σκοτώνουν, ρημάζουν, κατακρεουργούν, μακελεύουν, τεμαχίζουν, πυρπολούν, εξαφανίζουν, διαλύουν, έναν ανίκανο εντελώς, εχθρό, που τους αντιστέκεται με σφεντόνες!
Με την ανοχή της Διεθνούς μασονίας, της οποίας ηγείται ένας Αμερικανός αράπης! Όλη η πολιτισμένη -τρομάρα της- δύση, τα τσογλάνια του Καρλομάγνου και οι τρωγλοδύτες ωμοφάγοι-ποντικοφάγοι αγγλοσάξωνες! Στην καυλάρα τους... κι οχτώ αυγά τουρκίας. Αν ήταν όμως τίποτα λιανοκρατίδια να τον κάνουν αυτό, τότε να δείτε τι θα γίνονταν!.. Και πόσες ναπάλμ θα έπεφταν!
Διαβάζουμε κατά καιρούς για τον ισραηλινό στρατό, τον τέτοιο τον πείξιο τον δείξιο... Τις ιακανότητές του και τις ανδραγαθίες του! Αλήθεια, σε ποιούς πολέμους διέπρεψε αυτός ο στρατός, και με ποιούς άλλους ισάξιους στρατούς ήρθε αντιμέτωπος; 
Μήπως, κάποιος πρέπει να του δείξη τι σημαίνει πόλεμος, και που τα πέρνουν τα... γαλόνια;  
Στους ρακένδυτους και ξυπόλητους Παλαιστινίους πάντως, το μόνο που δείχνουν είναι η ξιπασιά τους, και τα άγρια ένστικτά τους (είναι μέσα στο Ντιενέϊ τους αυτό). Για αίμα και δολοφονίες. Όπως οι ύαινες.
Κάποτε οι μανάδες μας, μας φόβιζαν "μακρυά από τους Εβραίους, αυτοί τεμαχίζουν και τρων παιδιά στα "μυστήρια" που κάνουν".  
Αν λάβουμε υπ' όψιν μας, πόσα παιδιά Παλαιστίνια κατακρεούργησαν σφαγείο μέσα σε δέκα μέρες, δεν είχαν και καθόλου άδικο οι μάνες μας, όταν μας τόλεγαν!..