"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ!.. ΑΞΙΟΣ!..

Συγχαρητήρια στον Α/ΓΕΕΘΑ μας Μιχάλη Κωσταράκο, ο οποίος εξελέγη Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, και μας έκανε όλους υπερηφάνους. 
Να θυμίσουμε ότι για την θέση ο Αρχηγός συναγωνίζονταν 4στερους στρατηγούς (η Ελλάς ως γνωστόν δεν έχει τέτοιους), και είναι η πρώτη φορά που ανώτατος Έλληνας αξιωματικός, αναλαμβάνει τόσο σοβαρό και υψηλό πόστο στην αλλοδαπή. 
Για την ιστορία, να γράψουμε ότι οι ανταγωνιστές του αρχηγού, ήταν ένας Ισπανός Ναύαρχος και ένας Φιλανδός Αντιστράτηγος. Δεν χρειάστηκε να υπάρξει επίσημη καταμέτρηση των ψήφων, καθώς ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ, ξεπέρασε εύκολα τον μαγικό αριθμό «15» σε σύνολο 28.
Όταν οι άσπονδοι σύμμαχοί μας του ΝΑΤΟ Αμερικανοί τον "απέρριψαν" για την Προεδρία της Στρατιωτικής Επιτροπής μέσα στη (μιαρή) "συμμαχία" πριν λίγο καιρό, οι Ευρωπαίοι συμπολίτες μας τον δικαιώνουν πανηγυρικά, και αυτό είναι ένα πάρα πολύ καλό βήμα για την (βρωμο) "ΕΕ", να αποκαταστήσει επιτέλους, το κατά βαραθρωμένο κύρος της στην καρδιά των Ελλήνων πολιτών, αλλά και των Ευρωπαίων γενικότερα, οι οποίοι τρέφουν τα ίδια εχθρικά αισθήματα απέναντί της, όπως εμείς οι Έλληνες.
Η "ΕΕ" των φίλων και δημοκρατικών χωρών, η οποία κατήντησε ορντινάντσα των Γερμανών Ναζί, και της μισητής κυρίας τους πρώην κομμουνίστριας του Ανατολικής Γερμανίας, που τώρα μας το παίζει δημοκράτισσα και φιλελεύθερη... τρίτου τύπου!  
Ο Αρχηγός θα αναλάβει τα καθήκοντά του, τον Νοέμβριο του 2015.
Η Στρατιωτική αυτή Επιτροπή της "ΕΕ" (EUMC) ιδρύθηκε επίσημα τον Δεκέμβριο του 2000 από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Νίκαιας. Και μέλη της είναι οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των κρατών - μελών της "ΕΕ". Ο πρόεδρός της, είναι είτε πρώην Α/ΓΕΕΘΑ ή στρατηγός τεσσάρων αστέρων.