"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

ΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ

Περίπτερο Τυνησίας. 
Μωχάμετ Μπασιάρ και 
Κεφαλογιάννη.
Πλήξη και μελαγχολία, ηπίως, μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τα εγκαίνια αλλά και την φετινή "30η Φιλοξενία" της ΔΕΘ στο σύνολό της απόψε στις 8:30 από την Κεφαλογιάννη να λέει τα τρελά της στο βήμα, και τον Ορφανό να θριαμβολογεί για τη συμμετοχή των 20 κρατών σ' αυτήν -το πιο χαμηλό επίπεδο όλων των εποχών; Σα να τράβηξε τον πρώτο λαχνό του Λόττο, ενώ μας υπενθύμισε ακόμα μια φορά πως η συνεργασία του ΥΜΑΘ με δέκα Δημάρχους (Δήμους) για την αναβάθμιση(!) των χερσαίων βορείων μεθοριακών σταθμών μας, προχωράει καλά, και για το καλό του Ελληνικού τουρισμού, αλλά και της Μακεδονίας γενικότερα! (Εδώ γελούν). 

Χωρίς να έχει μπει στον κόπο αυτός ο κύριος, να πάει ινκόγκνιτο μια βολτίτσα μέχρι τους Ευζώνους, να δει εκείνο το κοπροπωλείο που σταθμεύει στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη πάνω στον αυτοκινητόδρομο, μόλις 400 μέτρα από τις μπάρες υποδοχής των αλλοδαπών οχημάτων στη χώρα μας. Και, αν μη τι άλλο, να ξηλώσει όλη την Ελληνική αστυνομία των συνόρων τουλάχιστον, η οποία περνάει από κει διακόσιες φορές την ημέρα, αλλά δεν βλέπει, ούτε και μυρίζει, απολύτως τίποτα! Να πούμε άλλη μια φορά ότι το κοπροπωλείο αυτό διατηρεί καταληψίας ο οποίος έχει καταλάβει (παρανόμως φυσικά), μέρος του κόμβου του νέου δρόμου που οδηγεί προς Ειδομένη! Στην οποία Ειδομένη, έχουν κατασκηνώσει μιλιούνα λαθροποντίκια-λαθρομετανάστες "τουρίστες" τις τελευταίες μέρες, κι έχουν σπείρει τον φόβο και τον τρόμο στους κατοίκους της περιοχής!
Ο Μωχάμετ Μπασιάρ 
συνεντευξιαζόμενος
Η Αγγελική  Παλάνη, 
χαριτωμένη παρουσία 
στο περίπτερο 
της Τυνησίας.

Το μεγάλο ανακοινωθέν των εγκαινίων της "Φιλοξενίας" της ΔΕΘ φέτος των καραγκιοζοϋπουργών, ήταν πως από τούδε και στο εξής τις εμφανίσεις μας (ως Ελλάς) στις τουριστικές εκθέσεις του Εξωτερικού, αναλαμβάνει -θα οργανώνει- η ΔΕΘ-ΕΛΛΕΞΠΟ κατόπιν συμφωνητικού συνεργασίας που υπέγραψαν το Υπουργείο Τουρισμού και αυτή! Δηλαδή... χεστήκαμε κι η βάρκα γέρνει!

Αποτρεπτικό πιθανώς, συμμετοχής των χωρών στην φετινή "Φιλοξενία" ήταν και το γεγονός πως, για τον ίδιο χώρο η ΔΕΘ πέρυσι εισέπραττε ή ήθελε ενοίκιο 90.000 ευρώ, φέτος θέλει ή παίρνει, 110.000 ευρώ. Έτσι αδικαιολόγητα και κατά πως της κάπνισε!

Τα φετινά... μεγαλόπρεπα εγκαίνια της "Φιλοξενίας 2014" της ΕΛΛΕΞΠΟ, έγιναν στην αίθουσα "Κορώνα" για όσους ξέρουν τον χώρο της ΔΕΘ, μια αίθουσα στην οποία δεν θα έδινε... πάρτι ούτε η Γ' Λυκείου, να μαζέψει τα λεφτά για την ετήσια εκδρομή της.

Και η "Δυναστεία" του 
"Κασσάνδρα Παλλάς". 
Από αριστερά, Μάκης, 
Φώτης, Νίκος, Φώτης.
Αυτά, τα καταφέραμε και μελαγχολήσαμε πάλι, άλλο κακό να μη μας βρει. 

Να τη χαίρεστε τη φετινή "Φιλοξενία" σας, όλοι εσείς που ευελπιστείτε σοβαρά για την άνθηση και... αναβάθμιση του Ελληνικού τουρισμού, από τις πεινασμένες και ανύπαρκτες οικονομικά, χώρες των Βαλκανίων

Το ανέκδοτο που κάποτε, πριν 15-20 χρόνια λέγαμε, "Αλβανός τουρίστας", έγινε πλέον πραγματικότης!.. Ζήτωωωωω!..