"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ, ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ, ΕΠΙΣΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ!..

Προσέξτε το... κεραυνοβόλο, πλην καταχθόνιο βλέμμα του! Το ύφος του! Αδέκαστου κριτή! Αλλά κυρίως, το δάχτυλό του!.. Που επισείει σε όλους εμάς (κάποιος πρέπει να του το βάλει εκεί που ξέρει), οι οποίοι δεν θέλουμε να ενημερωθούμε από το βρωμο-κουτσομπολιό κατιναριώ, της βρωμο-εκπομπής του! Είναι ο πρωινός μας κατίνος! Στον οποίο πρέπει να υποκλινόμαστε ΟΛΟΙ! Αυτό το ατάλαντο, το λιγότερο, υποκείμενο της "ανεξάρτητης" και "αμερόληπτης" δημοσιογραφίας (γελάστε, παρακαλώ). Αυτό το "τηλεοπτικό ξέρασμα", αποκάλεσε "γελοίο" δημοσίως, έναν Έλληνα βουλευτή, και ακόμα βρίσκεται στην καρέκλα του!
Όποιος και αν είναι ο Γεωργιάδης, ο Παπαδάκης είναι τρις χειρότερος!.. Ένα φασιστοειδές γκαιμπελικό ντογάνι, των φασιστικών ΜΜΕ στα οποία ανήκει και ο Αντ1. 

Οι παπαδάκιδες, οι χατζηνικολάοι, οι πρετεντέριδες, και όλα τα άλλα φρόκαλα της δήθεν ανεξάρτητης και "αμερόληπτης" "δημοκρατικής" ενημερώσεως-ειδησεογραφίας, ευθύνονται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό για την άθλια κατάντια της σημερινής πολιτικής Ελλάδος! Σκηνικό απέραντου τηλεοπτικού φρενοκομείου έχουν στήσει όλοι αυτοί οι ανισόρροποι, αλλά ο λαός, δυστυχώς, γελάει! Ή τους περνάει για κάποιους!
Εάν υπήρχε πραγματική δημοσιογραφική δεοντολογία και κανόνες στο επάγγελμα, αυτός ο αχρείος, αναιδέστατος και προκλητικός, το λιγότερο, τηλε-καραγκιόζης, θα έπρεπε να είχε μπαγλαρωθεί στη στιγμή! Να του είχε μπει φίμωτρο, και κάποιος εισαγγελέας, να τον έστελνε ή στο ψυχιατρείο ή στην μπουζού. Άνθρωποι σαν τον κατίνο Παπαδάκη, είναι πολύ επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία και ηρεμία. Άει σιχτίρ... Σας σιχαθήκαμε!.. 
Προσέξτε κι αυτό: "Μελάς: Θα ψηφίσω κατά συνείδηση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας". Που σημαίνει, οι Έλληνες βουλευτές όταν ψηφίζουν, δεν ψηφίζουν ποτέ, με συνείδηση (Ελληνική, βεβαίως). Ψηφίζουν ασυνειδήτως. Ενώ εμείς όταν τους ψηφίζουμε, νομίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε, με ενσυνειδήτους ανθρώπους! Αλλά, πάλι, ποιος την έχασε τη συνείδηση, να την βρουν αυτοί;