ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ!.. ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣΤΙΜΑΡΑ...

Ο πιο παλιάτσος πρωθυπουργός
της Ελλάδος όλων των εποχών!
Σε λίγο, να το θυμηθείτε, θα
τον λυπούμαστε να τον ονομά-
σουμε προδότη!

Από τα σκατο-ΜΜΕ και τις σκατοφυλλάδες, αυτές που για χρόνια τώρα επεξεργάζονται πουλημένες στους εχθρούς και τους προδότες, την διάλυση και την καταστροφή της Χώρας. Έπεσε η Κυβέρνηση! Κάτι που με νύχια και με δόντια, επεδίωξαν από την άλλη μέρα που συνεστήθη, ΟΛΟΙ οι πουλημένοι και οι δωσίλογοι, μέσα σ' αυτούς και η ίδια η Κυβέρνηση! Ο ψευτο-Σαμαράς (δεξιός ντεμέκ), και η σκατοπαρέα του που μάζεψε, την σάρα την μάρα και το κακό συναπάντημα. 


Ο ΣΑΜΑΤΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ

Ο "πρωθυπουργός" (της πλάκας), ΔΕΝ ήθελε να κυβερνήσει. Τον ενδιέφερε μόνον ΝΑ ΕΙΝΑΙ πρωθυπουργός! Ντροπή και αίσχος, για όσους πήγαν στις κάλπες στην τελευταία εκλογή και τον ψήφισαν. Σύρθηκε από την μύτη σαν το πουλί στο δόκανο, από έναν πολιτικό σαλτιμπάνγκο κιοφτέ, και έκανε ότι μπόρεσε, για να τον κρατήσει στην επικαιρότητα και το προσκήνιο, σάπιο σώμα όντας. Η πανάθλια ΝΔ που την κατήντησαν, και που ψηφίστηκε από το 15% των Ελλήνων δεξιών (το άλλο 35% ανήκει στην Αποχή και τα Λευκά), έκανε ότι της υπαγόρευε ένα συνονθύλευμα τυχοδιωκτών πολιτικών της αριστεράς και της αριστερίζουσας χλέμπας, νομίζοντας και ότι αυτή ήταν η μαγιά της. Πίστεψε δηλαδή, ότι είχε μεταλλαχθεί σε ένα μοντέρνο αριστερό κόμμα, κοιμίζοντας και τους ψεκάζοντας δεξιούς ψηφοφόρους της, με τη σκόνη της σταχτοπούτας (σταχτοπούτσας)! Ο άλλοτε σκληρός δεξιός και "επαναστάτης" αρχηγός της "Πώλα", έγινε το βολεμένο εκείνο μύξιγκο, το οποίο φόρεσε και κορώνα στο κεφάλι! Προσεταιρίστηκε όλα τα πολιτικά σκύβαλα της Ευρώπης (Μέρκελ, και άλλα σκατά), παρέδωσε τα κλειδιά της Ελλάδος με αυταρέσκεια και ιακοποίηση, μετά πήγε... για ύπνο! Ένας τέτοιος πολιτικός κερχελές, δεν μπορούσε να έχει, παρά το σιχαμένο τέλος που έχει. Η ΝΔ (η οποία δεν κατάλαβε ακόμα ότι το όνομά της είναι συνυφασμένο με την βρώμα, την δυσωδία και την πολιτική αγυρτία) θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο μ' αυτόν στο τιμόνι, ενώ αν αλλάξει και γίνει το κόμμα που πρέπει να γίνει (το καθαρό δεξιό, και όχι το φασιστικό που της κόλησαν οι γελοίοι... συνέταιροί της), θα πάρει το 30% της αποχής τουλάχιστον, η οποία αποχή (40-45%, ίσως και 50%, θα φθάσει σ' αυτές τις εκλογές) την έκαναν να πιστέψει, ότι ανήκει στις "προοδευτικές και κομμουνιστικές δυνάμεις", σε τέτοιο βαθμό συγχύσεως βρίσκονται όλα τα σκουλήκια εκεί μέσα (στη ΝΔ), που επεξεργάστηκαν πλήρως την διάλυσή της.
Ο άλλος λόγος που ο Σαματάς δεν θέλησε, ή δεν ήθελε να κυβερνήση και τα παράτησε, ήταν ότι κατέβασε τον πιο ανόητο και τον πιο γελοίο υποψήφιο πρόεδρο δημοκρατίας που γνώρησε ποτέ αυτό ο τόπος, βέβαιος ότι δεν θα εκλεγεί! Γιατί, δεν εξηγείται πως; αυτή η πολιτική τηγανιτή τυρόπιτα, ενώ εκλιπαρούσε μία-μία τις ψήφους των Ελλήνων βουλευτών, στο μεταίχμιο της εκλογής του, βγήκε και έκανε την πιο σχιζοφρενική, την πιο ψυχανώμαλη δήλωση, "δεν θέλει -λέει- τις ψήφους συγκεκριμένης μερίδας Ελλήνων βουλευτών (ΧΑ)! Διαγράφοντάς τους και από την Βουλή στην οποία τους έστειλε ο Ελληνικός λαός, και όχι αυτός ο Κόπρος! Αυτόν τον πολιτικό πανηλίθιο, τον επέλεξε και τον έχρισε υποψήφιο, ο ίδιος ο Σαματάς. Αυτό κι αν είναι σχιζοφρένεια! Τον γράφουμε "σαματά" λίαν επιεικώς, γιατί ούτε τέτοιος είναι πλέον. Το απώτατο σχιζοφρενικό όμως που ακούσαμε και από τον ίδιο, είναι ότι την Κυβέρνηση την έρριξε η "ΧΑ"! Η οποία δεν ψήφισε τον υποψήφιο πρόεδρο δημοκρατίας!
Όλο το σκηνικό της εκλογής αυτού του καρναβαλιού, υποψηφίου προέδρου, ήταν μια παρωδία κλαυσίγελος, θεατρική παράσταση ούτε για νήπια, προκειμένου να την κοπανίσουν λάθρα και νυκτός από την Εξουσία όλοι αυτοί οι αρουραίοι, η οποία άρχισε να μυρίζει μπαρούτι!

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΕΧΕΙ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

Το έχουμε γράψει και θα το γράψουμε πολλές φορές ακόμα. Οι Έλληνες πολιτικοί ζουν το τελευταίο στάδιο της πολιτικής παράνοιας, της πολιτικής τρέλας. Είναι αυτοκαταστροφικοί σε ύψιστο βαθμό, και δεν θα ένοιαζε κανέναν μας αυτό, αν σ' αυτήν την καταστροφή, δεν παρέσυραν κι εμάς, την Ελλάδα ολόκληρη.
Ψάξτε στις δηλώσεις τους και τις ενέργειές τους των τελευταίων τριών-τεσσάρων ετών τουλάχιστον, και αν θα βρείτε κάτι για μας, το μέλλον μας, εκτός από πετροπόλεμο, βρίσιμο, χέσιμο ο ένας τον άλλο, να μας κάνετε αρκούδα και να μας γυρίζετε στα πανηγύρια!
Στα επίπεδα που είναι σήμερα η Ελληνική Βουλή, ήταν ακριβώς και το 1965. Για όσους έχουν μνήμη και δεν τους την έφαγε η καλοπαίραση η μάσα και η χάψα!
Και τότε είχαν εμφανιστεί πολιτικοί αλήτες και τυχοδιώκτες όπως και σήμερα, και τότε σκυλοβρίζονταν και φτύνονταν μεταξύ τους, χλεύει στον κοσμάκη που τους παρακολουθούσε αμήχανα και μουδιασμένα. Γι' αυτό και όταν έγινε η δικτατορία, όλος ο κόσμος ανάπνευσε και βρήκε την ηρεμία του τουλάχιστον, που είχε πάρα πολύ ανάγκη. Ακριβώς όπως και τώρα.
Οι Έλληνες έχουν μια μαγνητική συμπεριφορά στις κάλπες και τις εκλογές. Νομίζοντας ότι αυτή είναι η πανάκεια της ευμάρειάς τους και της ευτυχίας τους. Δωσ' τους εκλογές, και ρίξτους  γαμήσι μέχρι τα μπούνια, ούτε που θα το πάρουν είδηση, θα το αισθανθούν καθόλου!
Νάμαστε πάλι στις εκλογές. Ουδεμία κυβέρνηση μετά το 1974, εξήντλησε την 4ετία που της εμπιστεύθηκε, εμπιστεύετα ο Ελληνικός λαός! Όλες... έπαιξαν τις εκλογές. Τον λαό τον έχουν γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι, το απέδειξαν, πολλάκις! Στην βουλευτική σύνταξη όμως των προδοτών που συνταξιοδοτούμε μηλιούνια σήμερα, μετά από 40 χρόνια, η 4ετία μετράει ολόκληρη!

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ, ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!
Θα θυμηθούμε τα ευτράπελα του αθάνατου Χάρυ. Του Βασίλη Τριανταφυλλίδη! "Και κέρδισαν όλοι αυτοί, και χάσαν όλοι οι άλλοι". Οι εκλογές που θα γίνουν, όχι μόνο δεν θα λύσουν κανένα πρόβλημα, όχι μόνον δεν θα δώσουν καμιά, απολύτως, αυτοδυναμία σε κανέναν, θα συσσωρεύσουν χίλια-μύρια κακά, των οποίων το αποτέλεσμα, ΟΥΔΕΙΣ θα γνωρίζει να μας πει, όσο σοφός κι αν είναι, ποιο θα είναι!
Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι με μαθηματική ακρίβεια, ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ, ΑΝΑΡΧΙΑ! Και επειδή στις πρωτοκλασάτες θέσεις αυτής της ακυβερνησίας αναρχίας θα είναι τα ίδια πολιτικά σκύβαλα και πίτουρα που μας "κυβέρνησαν" ως τώρα, εμάς, σίγουρα, θα μας φαν οι κότες!
Αυτό που λέμε, το διαισθάνθηκε ευθύς αμέσως μετά την πτώση της κυβερνήσεως ολόκληρος ο σιχαμερός και κατακίτρινος Τύπος των Αθηνών -ας μη γελιόμαστε, της Ελλάδος. Ο οποίος το επισφράγησε με την βουβαμάρα και τη σαστιμάρα του των πρώτων ωρών. 

Αυτοί, οι σκατοδημοσιογράφοι και τα σκατοέντυπα που λύσσαξαν να ρίξουν την Κυβέρνηση, βρέθηκαν οι ίδιοι στη θέση του θύματος το οποίο επεξεργάζονταν! Ματαίως ψάχναμε να βρούμε μιαν είδηση πανηγυρισμού, μιαν είδηση χαράς, μιαν είδηση ευτυχίας που, έπεσε, επιτέλους, αυτή η σάπια κυβέρνηση -όντως, σάπια, δεν αμφιβάλλει κανείς! Αντ' αυτής, διαβάσαμε όπως πάντα, βρωμο-ειδήσεις εκ των έξω, τι είπαν οι γερμανοί, τι είπαν οι αμερικάνοι, τι είπαν, ακόμα και οι Ιταλοί, με προεξάρχουσα εκείνη την σούπερ βρωμο-είδηση αβάντα, από που αλλού φυσικά; από την Αμερική (ΗΠΑ). Εκείνου του λεχρίτη οικονομολόγου (η Αμερική έχει τα περισσότερα Νόμπελ οικονομίας, όσα ο κόσμος όλος μαζί, αλλά χρεοκόπησε ουκ ολίγας φοράς -είναι χρεοκοπημένη και τώρα), που έτρεξε να απονέμει τα εύσημα και τον γλοιώδη ύμνο  του σούπερ-πολιτικού, στον νέο Ντούτσε τη Ελλάδος!


ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΕΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αυτές ήταν:

  • Η πρόωρη και ανοργάνωτη επανάσταση κατά της Οθομανοκρατίας, προς τα τέλη του 19ου αιώνα.
  • Ο διχασμός των Βαλκανικών Πολέμων. Σήμερα η Ελλάς θα ήταν κυρίρχος της μισής Τουρκίας και των μισών Βαλκανίων.
  • Η Μικρασιατική καταστροφή, την οποία επισήμως πρωτοκλασάτο στέλεχος του κόμματος που αρτσιώνεται να κυβερνήσει, βάφτισε "συνωστισμό".  Χωρίς κανένα από τα άθλια τεμέτερα που βρίσκονται σ' αυτό το κόμμα, να της στράψει, το λιγότερο, δύο χαστούκια, να πάει από κει που ήρθε, η βρωμύλω!
  • Η Δίκη των Εξ. Τους σκότωσαν στα έξι μέτρα.
  • Τα "Δεκεμβριανά 1944" (πανομοιότυπα με τα "Δεκεμβριανά 2008" του Τσίπρα).
  • Αποτέλεσμα αυτών, ο ξενικίνητος κομμουνιστο-συμμοριτοπόλεμος. Ο οποίος ξέρουμε πόσο κόστισε και που κατέληξε.
  • Η Αναρχία του 1965 και η ανατολή της Δικτατορίας του 1967.
  • Η αηδίας της μεταπολιτεύσεως, και ο ελληνικός εκφυλισμός.
  • Η παράδοση της Ελλάδος στην Διεθνή μασονία από τους προδότες και φυγόδικους πρωθυπουργούς, γερμανού δωσίλογου Μητσοτάκη Κων/νου, Γεώργιο Τσαντ-παπανδρέου, Κων/νο Μαρδοχάι, Κων/νου (άντρακλα) Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά, και εγγονού της Πηνελόπης Δέλτα, το πιο αισχρό και απαίσιο. Αυτής που αυτοκτόνησε στην είσοδο των Γερμανών στην Ελλάδα από τον καϋμό της, μας κληροδότησε μία οχιά, να προδώσει ολονών τα ιδανικά μας για την Ελλάδα, αλλά και αυτής της ιδίας...
Αυτά. Βαρέθηκα... Δεν θέλω να γράψω άλλα....