ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΧΑΜΕΛΑΙΟΝΤΙΣΜΟΣ, Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟ ΦΟΥΜΑΡΟ, ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ

"Η ανθρώπινη ζωή είναι υπέρτατη αξία. Δεν μπορεί να απαξιώνεται και να συνθλίβεται στις συμπληγάδες των αρμοδιοτήτων κυβέρνησης και δικαιοσύνης". Αυτά τα άκρως χριστιανικά θρησκευτικά και ψυχανώμαλα δήλωσε ο Τσίπρας, και τη δική σας ζωή που θα τον ψηφίσετε, και που κάθε μέρα σας την παίζουν κορώνα-γράμματα όλοι αυτοί οι εγκληματίες απ' τα κάτεργα που "θέλουν να σπουδάσουν" (δημιουργήθηκε ήδη προηγούμενο για να βγούν έξω ΟΛΟΙ), τον αφήνει παγερά αδιάφορο! 

Είναι ο ίδιος πολιτικός που στα "Δεκεμβριανά 2008", δεν δίστασε να αφαιρέσει ή να κάψει ζωντανούς ανθρώπους, προκειμένου να ικανοποιήσει το βίτσιο του. Την αρχομανία! Με τα παραπάνω θέλει να πει, πως αν ήταν αυτός πρωθυπουργός, θα έδινε μια κλωτσιά τον πρωθυπουργό (δηλαδή, τον εαυτό του), θα άστραφτε δυο χαστούκια ηχηρά στον υπουργό δικαιοσύνης (που περιμένουν να τους διορίσει στη σειρά), θα πηδούσε στο άλογο Αϊγιώργης, και θε άρπαζε τον κακούργο μέσα από τα χέρια των δεσμοφυλάκων, να τον βάλει στο κολέγιο να σπουδάσει! Θα του πλήρωνε και τα δίδακτρα! Κσαι μετά μας βεβαιώνουν αυτά τα υπάνθρωπα υποκείμενα, ότι είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν την Ελλάδα!.. Κούνια που τους κούναγε!
Όσο για τον Σαματά, δεν λέω, μετά τη συνάντηση που είχε με το... διανοουμενίστικο έγκλημα στην Ελλάδα (υπάρχει εδώ και χρόνια κάτι τέτοιο, αλλά κανείς δεν το πήρε είδηση), ενεδύθη τον ρόλο ενός πολιτικού πτώματος, σε προχωρημένη συψαιμία!.. 
Και επειδή πολύς ντόρος γίνεται για τον "καναπέ", ο φίλος μου ο Πυθαγόρας μου έστειλε κάτι, σας το βάζω ευθύς αμέσως:

"Φοβάσαι να συλλάβεις εσύ ο ίδιος τους διεφθαρμένους και υποβάλεις μηνύσεις. Θέλεις δηλαδή κάποιος ΑΛΛΟΣ (ένας τίμιος δικαστής και ένας τίμιος αστυνομικός διευθυντής) να συλλάβει τους διεφθαρμένους (και να θυμώσει με ΑΥΤΟΝ η nea taksi)!
Σου φαίνεται λογικό αυτό;
Μα άν, αγαπητέ μου, ο δικαστής και ο αστυνομικός διευθυντής ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ να τα βάλουν με την nea taksi, θα είχαν συλλάβει τους διεφθαρμένους απο την πρώτη μέρα ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ!
Διότι τί νόμισες; Οτι ο δικαστής και ο αστυνομικός θα βάλουν σε κίνδυνο την ζωή τους (την ώρα που εσύ κάθεσαι στον καναπέ) και μόλις συλλάβουν τους κακούς θα έρθουν και θα σου πούν "ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΙΤΑ, ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!";
Πού ζείς χρυσέ μου; Στα σύννεφα;
Αν θέλεις να απαλλαγείς απο τους διεφθαρμένους πάρε το απόφαση οτι ΕΣΥ πρέπει να κινδυνεύσεις. Δεν υπάρχουν πλέον κορόϊδα που θα κινδυνεύσουν για χάρη σου .
Αν θέλεις να παραγραφούν τα χρέη σου και να σώσεις το σπίτι σου πρέπει να αγωνισθείς. Διότι εάν απέχεις απο τον αγώνα , ακόμη και αν οι τίμιοι αναλάβουν την εξουσία, τα δικά σου χρέη ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ! 

Το μόνο που δεν μου γράφει ο φίλος Πυθαγόρας, είναι πως εγώ θα αμυνθώ ή θα ξεσηκωθώ εν ασφαλεία εναντίον του δικαστού και του αστυνομικού; Πηγαίνοντας σ' αυτούς και λέγοντάς τους "κύριοι δεν κάνετε καλά τη δουλειά σας, έτσι πρέπει να την κάνετε"... Ή, να τους περιμένω σε μια γωνία πηγαίνοντας στη δουλειά τους αυτοί, πηγαίνοντας στη δουλειά μου εγώ, να τους καλέσω σε μονομαχία, και αυτός που θα νικήσει, σίγουρα θα είναι και ο νικητής;