"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ολοκλήρωση της καταστροφής 
Γράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος
Όταν υπήρχε ακόμα η Σοβιετική Ένωση, ο Ρόναλντ Ρήγκαν έλεγε το εξής ανέκδοτο: Δύο ανώτερα στελέχη του κομμουνιστικού κόμματος περπατούν στην Κόκκινη πλατεία. Σε μια στιγμή ο ένας ρώτησε, «Νομίζεις σύντροφε ότι έχουμε κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα προόδου ως κομμουνιστικό σύστημα, είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε, έχουμε φτάσει σε αυτό που λέμε ανώτερο στάδιο του κομμουνισμού;» «Όχι ακόμα» του απαντά ο άλλος, «Τα πράγματα θα χειροτερέψουν πολύ περισσότερο».

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ:  Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πολιτικό κόμμα που χωρίς κανένα ενδοιασμό, χωρίς καμία αμφιβολία, χωρίς καν την υποκρισία του να προσποιείται ότι έχει μάθει κάτι τα τελευταία 40 χρόνια, υπερασπίζεται με πολύ πάθος και απίστευτη άγνοια το πολιτικο-οικονομικό σύστημα που στήθηκε στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Είναι τόσο βασιλικότερος του βασιλέως, που φοβίζει ακόμα και τους αρχιτέκτονες και διαχειριστές του συστήματος που μόλις χρεοκόπησε. Είναι η απόλυτη έκδοση της μεταπολιτευτικής ιλαροτραγωδίας, το σκληρό ροκ της πασοκικής Ελλάδας.
Στην λίστα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας την εύπορη οικονομική κατάσταση πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που συχνά παραμελείται είναι το γεγονός ότι σχεδόν όλοι τους προέρχονται από τον δημόσιο τομέα. Έχουμε δηλαδή μια ηγετική ομάδα που δημιουργήθηκε στο δημόσιο, δεν χρειάστηκε καν να συμμετάσχει στα μέχρι πρότινος κόμματα εξουσίας και απλά τις τελευταίες δεκαετίες ρεμβάζει την πραγματικότητα από τα ρετιρέ του δημόσιου τομέα. Μην έχοντας βιώσει έστω και την πιο χαλαρή ευθύνη διακυβέρνησης του οτιδήποτε, έρχονται με την αλαζονεία μιας τάξης που έχει πάρει από την κοινωνία τόσα πολλά, χωρίς ποτέ να χρειαστεί να δώσει πίσω τίποτα. Αν οι προηγούμενοι τουλάχιστον έπρεπε πρώτα να κερδίσουν την εξουσία πριν βουτήξουν τα λάφυρα του δημοσίου, η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μεγάλωσε με την ιδέα ότι τα προνομία της είναι πραγματικές κατακτήσεις.
Το «λεφτά υπάρχουν» γι’ αυτούς δεν είναι απλά ένα σύνθημα της παροχολογίας, αλλά ούτε και η υπόσχεση της ουτοπίας που έρχεται - το «λεφτά υπάρχουν» για την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και είναι η καθημερινότητα τους τις τελευταίες δεκαετίες. Μια πραγματικότητα που τους επιτρέπει ένα δυτικού τύπου επίπεδο διαβίωσης, ενώ οι ίδιοι δραστηριοποιούνται σε τομείς παρόμοιους με αυτούς που φτωχοποίησαν την ανατολική Ευρώπη. Οι συνάδελφοί τους στην ανατολική Ευρώπη όμως, αντίθετα από τους Συριζαίους, γνώριζαν τα αποτελέσματα του συστήματος που υπηρετούσαν. Εδώ η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ζει σε ένα κόσμο όπου δεν υπάρχουν ασύμβατοι σκοποί, όπου η παραγωγικότητα δεν συνδέεται με την αμοιβή, ο πλούτος είναι ανεξάρτητος από την παραγωγή, και η παραγωγή με την σειρά της δεν είναι απαραίτητη γιατί «λεφτά υπάρχουν».
Μετά από πέντε χρόνια κρίσης είναι φυσικό να νομίζουμε ότι έχουμε πιάσει πάτο, αλλά αν κοιτάξουμε γύρω μας θα δούμε ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια για τα χειρότερα. Σε μια κοινωνία που βρίσκεται σε μια μακρά πορεία παρακμής, υπάρχουν πάντοτε οι θεσμοί που προειδοποιούν ότι υπάρχει ακόμα και το πιο χαμηλά. Στην Ελλάδα ένα τέτοιος θεσμός είναι τα πανεπιστήμια.  Είναι στα πανεπιστήμια όπου η αριστερά αφέθηκε εντελώς ελεύθερη να δοκιμάσει μια πρώτη «έφοδο στον ουρανό.» Η τριτοκοσμική τους εικόνα και κατάσταση, η βία και η διαφθορά, η παντελής απαξίωση και των πιο βασικών κανόνων μιας πολιτισμένης κοινωνίας είναι το αποτέλεσμα της αδιαμφισβήτητης υπεροχής της εκεί.
Στο ερώτημα αν έχουμε φτάσει στο ανώτερο στάδιο της μεταπολιτευτικής παρακμής, η απάντηση είναι «Όχι ακόμα», «Τα πράγματα θα χειροτερέψουν πολύ περισσότερο». Ειδικά σε αυτές τις εκλογές είναι σαν να μην εκλέγουμε Βουλή και κυβέρνηση, είναι σαν να επιλέγουμε τους τιμωρούς μας.