"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

“ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΞΑ” ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΣΠΡΙΛΙΟΥ, ΚΑΙ...


Ελάτε να θυμηθούμε! Ελάτε να δείξουμε στο πρώην κουμμούνι του Χόνεκερ την Φράου Σβάιν της ναζιστικής Γερμανίας, τι σημαίνει Ελλάδα! Ποια ήταν η Ελλάδα, αλλά και ποια είναι; Απ' όπου κι αν είστε, βρεθείτε για λίγο στις γιορτές του Οχυρού (Λίσσε), και του Ρούπελ. Το Βυζαντινό Ρονπέλιο.

Ζήστε για λίγες στιγμές υπερήφανα Έλληνες, γιατί η ζωή μας δεν είναι, μαμ κακά και νάνι. Είναι κι άλλα πράγματα.

Ελάτε να κατεβούμε στις γαλαρίες της “Γραμμής Μεταξά”, να νοιώσουμε λίγο την σκιά και την αύρα εκείνων των ηρώων μας, να μας καθηλώνει. Να πούμε ένα σιωπηλό ευχαριστώ σ' αυτούς που έγραψαν την χώρα μας στην κορυφή της παγκόσμιος ιστορίας γι' ακόμα μια φορά.

Μην παίρνετε μαζί σας την κομματική σας ταυτότητα. Σας είναι εντελώς, άχρηστη. Ούτε μετράει, ούτε αναγνωρίζεται.

Ντυθείτε απλά και συμβολικά μέσα σας, μόνον την Ελληνική σημαία.

Ελάτε να δείτε τι ένιωσαν οι Γερμανοί επιτιθέμενοι εχθροί, για τον απαράμιλλο ηρωισμό και ανδρεία των ολίγων υπερασπιστών συμπατριωτών μας.

Ελάτε να δείτε ή να ακούσετε για την πρώτη θηριωδία, κτηνωδία, την πρώτη ωμότητα των Γερμανών Ούννων κατακτητών, στην σχιζοφρενική εκτέλεση του Εφέδρου Λοχία Δημητρίου Ίντσιου, διοικητή ολόκληρου οχυρού, παρακαλώ, γιατί δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος της ήττας του.

Μην το πείτε μονάχα σε κανέναν “Έλληνα” Εισαγγελέα ή δικαστικό, ΔΕΝ τους θέλουμε ΑΥΤΟΥΣ! Αφήστε τους να βράζουν στην μύξα τους και τον ανθελληνισμό τους. Εξακολουθούν να καταδικάζουν κολοκοτρωναίους "εις θάνατον". Μπορεί να μας απαγγείλουν εν αγνοία μας καμιά κατηγορία για ρατσιστική συμπεριφορά, σύμφωνα και με τον ανατριχιαστικό νόμο που ψήφισαν ο προδότης Σαμαράς και τα κουρέλια του οι βουλευτές της ΝΔ.

Ελάτε... Εμείς θα είμαστε εκεί...

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ (6-9 ΑΠΡΙΛΟΥ 1941)