"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΚΟ ΣΑΚΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΕ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ, ΤΟΝ ΝΑΖΟΓΕΡΜΑΝΟ ΣΒΑΪΝ ΣΟΪΜΠΛΕ...

Ούτε βήμα πίσω. Τα γερμανικά γουρούνια, οι ΝΑΖΙδες από τα γενοφάσκια τους -κάθε γερμανός που γενιέται έχει γραμμένη υποδορίως στο μέτωπό του την παρακαταθήκη σβάστικα του Χίτλερ- πρέπει να πληρώσουν ακόμα και με το αίμα τους, τα αθώα θύματα, τα ξεκοιλιασμένα αβάπτιστα και παιδιά του Διστόμου, των Κερδυλλίων, του Χορτιάτη των Καλαβρύτων, και πολλών-πολλών άλλων Ελληνικών χωριών και κωμοπόλεων, που άφησαν στάχτες και αποκαΐδια πίσω τους αυτά τα κτήνη. 
ΟΥΔΕΙΣ από αυτά τα καθάρματα να γίνει δεκτός το καλοκαίρι στην Ελλάδα ως τουρίστας, και τα ξενοδοχεία που θα τους δεχτούν να μπουν στη μαύρη λίστα των Ελλήνων τουριστών, έτσι κι αλλιώς αυτοί που τα έχουν, τους νοικιάζουν το κρεβάτι 7 ευρώ την βραδιά ολινκλούσιβ, είναι οι επίσημες ορντινάτσες τους, τους πηγαίνουν αυτοπροσώπως και το καθήκι την νύχτα για να χέσουν! Αφού μπρεκρούλιακες και κατουρημένοι απ' το (πετρέλαιο)αλκοόλ του ολινκλούσιβ που τους ποτίζουν, δεν βρίσκουν ούτε την πόρτα του απόπατου που είναι δίπλα απ' το κρεβάτι τους! 

Αυτή είναι η φάρα των γερμανών ΝΑΖΙ, μπεκρούλιακες και παμφάγα ζώα, αλκοολικοί και πρεζόνια, ένα βήμα πριν απ' τον ζουρλομανδύα!
Το ξήλωμα αυτών των ξιπασμένων "ευρωπαίων" συν τοις άλλοις, να αρχίσει από εδώ. Από την Ελλάδα μας. Όλοι οι Έλληνες μαζί μια γροθιά σ' αυτό το θέμα. Αφήστε μόνο το "σουγγαρόπανο της Μέρκελ", τον εθνοπροδότη Σαμαρά απ' έξω. 
Διαβάστε κι εδω:Ομόφωνα δεκτή η πρόταση Κωνσταντοπούλου για την Επιτροπή διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων