"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΛΟΥΜΠΟΦΡΑΓΚΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ...

Στιγμή δεν χάνει η βρωμερή ελληνική αρλουμποφράγκικη δημοσιογραφία, "Βullying σε 67.000 θεατές", να μας βομβαρδίζει με ότι είδους λεκτική και γραφική σαχλαμάρα επικρατεί στο ξένο λεξιλόγιο, και δη το Αγγλικό, πέραν του ότι έχουν καθιερώσει δύο γραφές (λατινικό ή κάθε άλλο ξενικό αλφάβητο στα κείμενά τους - όπου νάναι θα δούμε και κινέζικα), τώρα αποφάσισαν αμέτι-μωχαμέτι να μας εκβαρβαρίσουν, τουτέστιν να μας εισαγάγουν στις έννοιες και την σημασία των λέξεων της πιο ανόητης και της πιο σαχλής γλώσσας του κόσμου. Της αγγλικής!
Έτσι για να γίνουμε κι εμείς... ευρωπαίοι, ή να μιλούμε όπως μιλούσε ο Φωτόπουλος κάποτε στις ταινίες του (ζιαλαμάν, κατραμάν - γκελ αμάν τέσσερα αμάν), μπας και μας λυπηθεί καμιά ορντινάντσα εκεί στο Μπράσελς, και μας δώσει καμιά δραχμή μετά τις κλωτσιές και τις φτυσιές, που μας τάϊσαν και μας πότησαν όλα αυτά τα χρόνια, που εξευρωπαϊστήκαμε κι εμείς! Αφού μας λήστεψαν και, ότι είχαμε και δεν είχαμε!
Το μαύρο χάλι που επικρατεί πλέον στον Ελληνικό τύπο μ' αυτή την δίγλωσση χολέρα που έχει ενσκήψει σ' αυτόν, σιγά-σιγά προχωρά και στα επίσημα έγγραφα του κράτους, σε λίγο θα παίρνετε έγγραφο του Ελληνικού δημοσίου, και θα χρειάζεστε μάντη ή γκουρού για να το καταλάβετε, όσοι από εσάς δεν το πετάξετε στα σκουπίδια! 
Το υπουργείο Πολιτισμού και Α-παιδείας το οποίο είναι επιφορτισμένο με την σωστή τήρηση και λειτουργία αυτής της γλωσσικής ευταξίας, το λιγότερο, των εντύπων, σφυρίζει άλλους σκοπούς, κι εκεί όμως συμβαίνει κάτι παρόμοιο, αφού θέλουν να εισαγάγουν στο νηπιαγωγείο έως και την... τέταρτη γλώσσα, δεν θα μείνει λίθος επί λίθου σε λίγα χρόνια από την πρώτη γλώσσα του κόσμου, την μητέρα γεννήτρια των γλωσσών, για να ικανοποιηθούν και τα βίτσια των κομπλεξικών Ελλήνων δημοσιογράφων κάθε καρυδιάς καρύδι, οι οποίοι παρεισέφρησαν στον κλάδο και παριστάνουν με την ανοχή των Αρχισυντακτών και Διευθυντών συντάξεως των εντύπων, τους καμπόσους, πολύγλωσσους και  γλωσσοπλάστες, στην νεοελληνική αυτή γραφή και γλώσσα, την οποία πηγαίνουν να καθιερώσουν φρούτο, αλλά και επιστημονική κατάκτηση εποχής!
Αφού λοιπόν το ΥΠΠΟ ξύνει τα παπάρια του επί του θέματος, και η περιβόητη "Ακαδημία Αθηνών", το πιο άχρηστο Ελληνικό επιστημονικό σωματείο στην ελληνική επικράτεια, δεν λέει να βγάλει έστω, μια νότα διαμαρτυρίας, η αντίδραση έμεινε σε μας, να μην ξαναπιάσουμε ή να μην ξαναδιαβάσουμε έντυπο ή έγγραφο, ή Δελτίο Τύπου με τέτοιες ανοησίες, να τα επιστρέφουμε από εκεί που εκπορεύονται ως απαράδεκτα και αηδιαστικά, με την υποσημείωση να τα βάλουν και στον κώλο τους, όσοι από τους συντάκτες συμβαίνει να είναι πούστηδες!
Και φυσικά, το μόνο που βγαίνει κερδισμένο από όλην αυτήν την αηδία, είναι το βρωμερό και σιχαμερό πολιτικό κατεστημένο (το οποίο σιωπηρά την προωθεί κιόλας - οι Έλληνες τσοπαναραίοι βουλευτές επί πρωθυπουργίας του αρχιπροδότη Σαμαρά, διάβαζαν τους νόμους και τις εισηγήσεις που έπρεπε να ψηφίσουν στα Αγγλικά, παρακαλώ, χωρίς ίχνος τσίπας), όσο πιο μεγαλύτερο γνωσικό κομφούζιο δημιουργούμε, εδραιώνουμε, τόσο το καλύτερο για μας, ο κόσμος δεν θα μας καταλαβαίνει, βαβέλ, άρα και θα μας ψηφίζει... αβλεπί και παραχρήμα!
Σαν δεύτερο πιάτο, φάτε και το «Οne Last Breath», το... ελληνικότατο αυτό τραγούδι, που θα μας εκπροσωπίσει στον πιο αηδιαστικό και σιχαμένο διαγωνισμό τραγουδιού της... Ευρώπης, των Ασιατικών χωρών της Μέσης Ανατολής και της Ωκεανίας!..