ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο κ. ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ...

Στέλνοντάς μας το παρακάτω άρθρο, είμασταν έτοιμοι να το δημοσιεύσουμε εμείς, ακριβώς το ίδιο γραμμένο από αρκετά πιο σκληρό και πιο τσεκουράτο, αλλά δεν το κάναμε, γιατί δεν ξέρουμε πλέον, αν με μια τέτοια Δικαοσύνη στην Ελλάδα, και τέτοιους ανυπόληπτους εισαγγελείς, αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί η Ελληνική δημοσιογραφία. 
/*/

Η Εισαγγελέας των Παράνομων Ιδεών
Ναπολέων Λιναρδάτος
Η φθορά της δημοκρατίας άρχισε πολύ νωρίτερα από ότι ήταν το αναμενόμενο με το νόμο λογοκρισίας (βλ. “αντιρατσιστικό”) που είχε περάσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Η εισαγγελέας ρατσισμού - ναι, έτσι λέγεται - διέταξε προκαταρκτική έρευνα για ένα φυλλάδιο που εμπεριείχε την πρόταση  «έξω οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα»
Έχουμε αφήσει πίσω μας την Ελλάδα που πολίτες θα μπορούσαν να έχουν απόψεις που δεν είναι αρεστές στο κράτος. Έχουμε περάσει σε ένα άλλο στάδιο, που ακόμα και νόμοι που καταπατούν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα εφαρμόζονται με μια απίστευτη ελαστικότητα ώστε να πολλαπλασιάζονται οι αντιφιλελεύθερες συνέπειες τους.

Το «έξω οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα» δεν είναι πλέον μια πολιτική θέση με την οποία κάποιοι μπορεί να συμφωνούν και άλλοι να διαφωνούν. Είναι μια πρόταση που παραβιάζει τις αρχές της άκρας αριστεράς στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και έτσι αυτομάτως είναι παράνομη στο νέο νομικό καθεστώς που έχει δημιουργηθεί. Οι νόμοι λογοκρισίας δεν απαγορεύουν ακραίες ιδέες γενικά, αλλά ιδέες που δεν είναι αρεστές στο υπάρχον κατεστημένο. Οι νόμοι λογοκρισίας της χούντας υπήρχαν για να λογοκρίνονται οι αριστεροί. Οι νόμοι λογοκρισίας του μεταπολιτευτικού καθεστώτος υπάρχουν για να λογοκρίνονται όσοι δεν συμφωνούν με τα δόγματα της πολιτικής ορθότητας.

Η συγκεκριμένη εισαγγελέας λειτουργώντας με τον υπερβάλλοντα ζήλο που αρμόζει σε μια τζιχαντιστή της πολιτικής ορθότητας, έκρινε ότι το «έξω οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα» είναι άξια προκαταρκτικής έρευνας. Το μυστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι το συγκεκριμένο φυλλάδιο που προσκαλούσε σε εκδήλωση ήταν της Χρυσής Αυγής
(σ.σ: ενός κόμματος εκλεγμένου από τον λαό στο ελληνικό κοινοβούλιο με μεγάλο ποσοστό, και του οποίου οι βουλευτές είναι φυλακή -άρα δεν συμμετέχουν στην κοινοβουλευτική διαδικασία, η Ελληνική βουλή κατ' επέκταση έχει εκπέσει ολόκληρη αφού δεν λειτουργεί με την ολομέλειά της τους 300 βουλευτές- τους πηγαινοφέρνουςν με χειροπέδες δεξιά και αριστερά διαπόμπευση πριν καν δικαστούν, και προσπαθούν η πάντες να μας πείσουν, ότι το "δημοκρατικό" πολίτευμα της Ελλάδος, είναι... το καλύτερο από όλα!.. Οι Έλληνες δικαστές -και ο πιο ανεκτικός- πρέπει να ντρέπονται που υπηρετούν σ' αυτό το Σώμα. Υπαλληλοι της... ΕΡΤ να ήταν, πιο δημοκρατικοί θα ήταν.)
Η Χρυσή Αυγή είναι το μεγάλο δώρο σε ένα κατεστημένο που προσπαθούσε εδώ και πολλά χρόνια να περάσει τους συγκεκριμένους νόμους λογοκρισίας.

Η Χρυσή Αυγή είναι το τέλειο μέσο για την επιβολή μιας φασιστικής νοοτροπίας στην ελληνική κοινωνία λειτουργώντας σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο οι διώξεις εναντίον της την κάνουν πολύ πιο ελκυστική σε όλους αυτούς που είναι επιρρεπής στο μήνυμα της. Σε ένα δεύτερο επίπεδο, οι διώξεις εναντίον της νομιμοποιούν τις φασιστικές τακτικές εις βάρος της, μιας και κανείς δεν θέλει να γίνει ο υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μιας οργάνωσης φασιστοειδών. Έτσι η καθώς πρέπει δημοσιογραφία, οι συνταγματολόγοι και άλλοι, είτε σωπαίνουν, είτε χειροκροτώντας παραβιάσεις βασικών δικαιωμάτων βοηθούν στο να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα κανονικότητας γύρω από ξεκάθαρα αντιφιλελεύθερους νόμους.

Την ίδια εβδομάδα στο Λίφο o Άρης Δημοκίδης ζητούσε από τις αρχές να κινηθούν εναντίον του Μητροπολίτη Άνθιμου, λόγω των απόψεων που εξέφρασε σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Το Λίφο φρέσκο από το πρόσφατο Ζε σουί σιαρλί που σύντομα ξέχασε, θα πρέπει να καταλάβει ότι πρώτα πρέπει να υπάρξει μια γενικότερη αποδοχή αυτής της νέας κανονικότητας πριν αρχίσει να ρουφιανεύει και άλλους πολίτες στις αρχές για τις απαγορευμένες απόψεις τους. Ας μην προτρέχουν οι όχι και τόσο Ζε σουί σιαρλί του Λίφο.