"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ “ΛΟΥΦΤΧΑΝΣΑ” ΚΑΙ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ούτε ένας επιβάτης στα πειραματικά υποψήφια φέρετρά της. Χρεοκοπήστε την, μαζί μ' αυτήν και την Ναζιστική Γερμανία. Το “Δ' Ραϊχ της Πρώην Κουμμουνίστριας Φράου Σβαϊν”
Αν το είχαμε κάνει εμείς αυτό, θα μας είχαν στείλει στο πυρ της κολάσεως και των κολαζομένων αυτής. Αυτή όμως, η Ναζιστική Γερμανία, βγαίνει και ζητάει ρέστα από πάνω. 
Ολόκληρη εταιρεία (Λουφτχάνσα), που θέλει να λέγεται και από τις μεγαλύτερες και πιο σοβαρές στον κόσμο, έστειλε ένα 28χρονο τσογλάνι, έναν ψυχάκια να πετάξει βόλτα το... αεροπλανάκι του σε επίδειξη αερομοντελισμού

Ντροπή! Ντροπή και αίσχος γι' αυτούς τους νεο-Ναζίδες, οι οποίοι εξακολουθούν να πειραματίζονται αλλά Χίτλερ με το ανθρώπινο γένος, την ανθρώπινη φυλή. 
Μποϊκοτάρετε ΟΛΑ τα προϊόντα της Γερμανίας οπουδήποτε. Και αυτά που παράγονται σε ξένες χώρες. 
Αποκλείστε τους Γερμανούς τουρίστες από παντού. Γυρίστε τους περιφρονητικά την πλάτη. Αναγκάστε τους να ζουν στα γκετοξενοδοχεία του αισχρού ολινκλούσιβ που οι ίδιοι δημιούργησαν. Καμιά “καλημέρα” και καμιά χειραψία στους βαρβάρους Ούννους του Κάιζερ και της βορείου Ευρώπης. Τα απομεινάρια, κατακάθια του Αττίλα και του Τζένγκις Χαν. Οι 150 αθώοι και ανυποψίαστοι νεκροί του μοιραίου αεροσκάφους, να γίνουν τα φαντάσματα που θα συμπαρασύρουν και όλους τους άλλους, στην απέχθεια και την περιφρόνησή μας
Ένας Γερμανός γεννιέται Ναζί. Αυτή είναι η ανατριχιαστική μοίρα του. 
Αντιγράφω τιτλους από ελληνικές εφημερίδες: 
  • Τον περασμένο Ιούλιο η τελευταία ιατρική εξέταση του Λούμπιτς, Έθνος.
  • «Έσκισε το χαρτί του γιατρού» ο συγκυβερνήτης του Ερμπας" Η Καθημερινή. 
  • Αντρέας Λούμπιτς: Βαρύ το καταθλιπτικό επεισόδιο του 2009 ... Πρώτο ΘΕΜΑ
  •  Όταν 4 στους 10 Ευρωπαίους πάσχουν από ψυχικές ασθένειες ... Αγώνας της Κρήτης. 
  • "Με αναρρωτική άδεια τη μέρα της συντριβής ο ... 
  • Ο Λούμπιτς είχε αναρρωτική άδεια την ημέρα της μοιραίας πτήσης 
  • Ψυχασθενής ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Ερμπας A320
  • Άρρωστος με βεβαίωση γιατρού ο συγκυβερνήτης 27.03.2015
Να θυμησουμε οτι η Ολυμπιακή Αεροπορία του Ωνάση εδώ -την οποία λύσσαξαν να διαλύσουν τα κομματόσκυλα και οι χρεοκοπημένοι Πασοκονεοδημοκράτες προδότες- στην 40χρονη ιστορία της είχε μηδενικό ποσοστό πάσης φύσεως ατυχημάτων σε σχέση με όλες τις αεροπορίες την υφηλίου, η μοναδική εταιρεία στον κόσμο με τέτοιο νούμερο και τέτοια ασφάλεια που υπήρξε ποτέ.