"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

ΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΛΑΜΠΡΌΤΗΤΑ ΟΙ ΓΙΟΡΤΈΣ ΤΩΝ ΟΧΥΡΏΝ ΣΤΗ “ΓΡΑΜΜΉ ΜΕΤΑΞΆ”

Γιορτάστηκε χθες με μεγάλη λαμπρότητα η γιορτή των Οχυρών (6 Απριλίου 1941 – Το δεύτερο ΌΧΙ των Ελλήνων ενάντια στις σιδερόφρακτες ναζιστικές γερμανικές μεραρχίες αυτή τη φορά) στην Ελληνοβουλγαρική μεθόριο, τη λεγόμενη “Γραμμή Μεταξά”.
Συγκεκριμένα, ο κόσμος άρχισε από πολύ νωρίς να προσέρχεται στον χώρο του μνημείου “Λίσσε” στο Οχυρό λίγο πριν το Κάτω Νευροκόπι, ενός εκ των 21 μεγάλων οχυρών της “Γραμμής Μεταξά” που είχαν χθες την γιορτή τους, την τιμητική τους. Για τα Οχυρά δείτε παρακάτω άλλα ρεπορτάζ που προηγήθηκαν της γιορτής.
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η προσέλευση του ίδιου του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκου, ο οποίος μάλιστα ήρθε οδικώς στο Κάτω Νευροκόπι, για να καταθέση στέφανο στη μνήμη των χαλκέντερων ομηρικώς ηρώων μας, εκ μέρους του Ελληνικού Στρατού.

Αρχηγέ, είσαι ο Πρώτος, τα πας πολύ καλά, συνέχισε έτσι.
 
Ο κακός, σχετικά, καιρός, δεν πτόησε τον κόσμο του οποίου και φέτος η προσέλευση ήταν μεγάλη, καυτό μήνυμα σ' αυτούς που νομίζουν ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει, ή έγινε ξέφραγο αμπέλι.
Προσωπικά, μας εντυπωσίασε και πάλι η μεγάλη παρουσία μικρών παιδιών, τα οποία οι γονείς τους δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν τα διεθνιστικά σκουπίδια των ημερών, ανακατεμένα με αντιρατσιστικά σκυβαλοσυνθήματα, τα κατεβάζουν μέσα στις στοές, τα φέρνουν να τους δείξουν εκεί που πραγματικά, χτυπάει η καρδιά της Ελλάδος, να πατήσουν τα άγια χώματά της, αυτά που χιλιάδες χρόνια τώρα, βάφονται με αίμα ηρώων και ημιθέων, όταν γίνει το σάλπισμα, το καλέσει το καθήκον και η υποχρέωση στην Πατρίδα.
Εντυπωσιακά αγήματα στρατού, μπάντα μουσικής, άψογο σκηνικό, με ακόμα πιο άψογο τελετουργικό, μεγάλη προσέλευση επισήμων, πλήθος στεφανιών, ήταν μέρος του φόρου τιμής στους ενδόξους νεκρούς μας που αποτίσαμε χθες στο Οχυρό, όλοι όσοι παρευρεθήκαμε και προσκυνήσαμε εκεί.
Δεν θα μπορέσουμε να προσπεράσουμε την δυσφορία και την αλγεινή εντύπωση που μας έκανε, όταν για μια ακόμα φορά σ' αυτά τα “τρισάγια” που “ψάλλει” το παπαδαριό της Εβραιοχριστιανικής μασονίας, ακούσαμε να αναφέρεται στους “προπάτορές μας Ισαάκ Αβραάμ και άλλους αγρίους”, της Εβραϊκής και Εβραιοχριστιανικής, το επαναλαμβάνουμε, μασονίας!
Θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά κάποιους υψηλά ισταμένους, να μην ακούγονται αυτές οι αηδίες “βρισιές” και “προσβολές” για όλους τους Έλληνες, εμείς είμαστε παιδιά του Αλεξάνδρου και του Αριστοτέλη, ουδεμία σχέση έχουμε με το Ταλμούδ, τον Γιαχβέ, και τους άλλους προβατόσχημους Γιαχωβάδες-παπάδες, της Εβραϊκής πίστεως και θρησκείας.
Άλλη αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε όλους, το θρασύτατο φραστικό επεισόδιο με την στρατιωτική φρουρά στην είσοδο του οχυρού Λίσσε αλητηρίου επισκέπτη, ο οποίος ήρθε επί τούτοις να αμαυρώσει την γιορτή. Όλη του γυρίσανε περιφρονητικά την πλάτη, δεν είχε συνέχεια.
Επιβλητική, εντυπωσιακή, και σωστότατη η παρουσία των μεγάλων πυροβόλων όπλων με τα οποία αποδόθηκαν κι εφέτος οι τιμές στους νεκρούς ήρωές μας, γιατί κάποιοι φαντάροι κρυμμένοι από... ντροπή πιθανώς(;), πίσω από μιαν αχυρώνα στη γιορτή του Σκρα (17 Μαΐου), αποδίδουν τιμές πυροβολώντας στον αέρα λες και... κυνηγούν κοτσύφια!