"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

Η ΞΑΒΓΟΥ ΜΠΕΤΕΛΟΥ, ΤΟΥ ΛΟΞΟΥ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΑΝ...

Το ανθρωπόμορφο αρνί, που γεννήθηκε 
προσφατα στην Τουρκία. Φυσικός
απόγονος της Μπετελούς και του γαμιά της. 

Ένα ανύπαρκτο πέρα για πέρα και ανυπόστατο κράτος στην “ΕΕ” από τα 28 -το έχουμε γράψει κι άλλη φορά, η αξία του δεν υπερβαίνει το μέγεθος της Πάτρας- το Λοξό Αμβούργο που το αποκαλούσε πριν χρόνια ένας συμπολίτης μου, “διδάσκει” και δείχνει τον ηθικό δρόμο στον οποίο θα βαδίσει τα επόμενα χρόνια, αυτό το τερατούργημα που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση, η σκοτεινή καταβόθρα που αλέθει ή καταπίνει, ΟΛΑ! Και σκοπό έχει, την πλήρη υπονόμευση αξιών και ιδανικών, την διάλυση των πάντων.
Δεν υπάρχει κανένα ηθικό έρεισμα σ' αυτό το συνονθύλευμα ηλιθίων και λαών πλέον, και δεν έχει να δώσει τίποτα, απολύτως, στους πολίτες του, πέρα από κακία, ανωμαλία, δυστυχία, φτώχεια, και ότι άλλο βάλει ο νους σας από βίτσια στα οποία κατέρρευσαν ολόκληρες αυτοκρατορίες, πρώτη και καλύτερη η Ρωμαϊκή, της οποίας αυτοί οι τσόντα αποδέκτες της διαθήκης της, προσπαθούν να μιμηθούν, να αντιγράψουν, σήμερα.
Ο Καλιγούλας κοιμόταν με το άλογό του στο κρεβάτι, γαμούσε την αδερφή του -την πιο μεγάλη ερωμένη του με την οποία ήταν και σφόδρα ερωτευμένος, υποχρέωνε τις γυναίκες των συγκλητικών να βγαίνουν βίζιτα με αχθοφόρους της αγοράς, και... ονειρεύονταν τον εαυτό του στρατηλάτη εναντίον των βρετανικών νήσων, από τα χαμηλά παράλια της Γαλλίας. Και φυσικά, δεν πέθανε στο κρεββάτι του.

Πριν δυο-τρεις μέρες, ο πρωθυπουργός αυτού του ψευτοκρατιδίου της πλάκας -ναι, ο πρωθυπουργός, μια πουστάρα ολκής και πατεντάτη- παντρεύτηκε τον γκόμενό του στο δημαρχείο παρακαλώ, και τα ΜΜΕ όλου του κόσμου, αντί να στιγματίσουν, ή το λιγότερο, να σιωπήσουν αυτό το βρωμερό και γελοίο γεγονός, το έκαναν σημαία, ούτε λίγο ούτε πολύ, προέτρεπαν τους πολίτες της αθλίας αυτής “Ενώσεως”, τα παιδιά τους να γίνουν πούστηδες, και να κάνουν ακριβώς το ίδιο, για να υπάρξει πλέρια δημοκρατία, ισονομία, ο κόσμος να πάει μπροστά, να επέλθει η πολυπόθητη ανάπτυξη, και να αυξηθεί το βαλάντιο των φτωχών, των δυστυχισμένων και των κατατρεγμένων!

Φανταστείτε τώρα τον υιο Τσίπρα ή Καμένου, μετά από λίγα χρόνια πατεντάτους πούστηδες στα αραχνοΰφαντα ντυμένους όπως η γνωστή Σαλώμη της “ΝΔ”, που δεν άφησε πούτσα για πούτσα, να μην την βάλει στο στόμα της, να παντρεύονται στον ναό του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου τον εκλεκτό τους, να τους ευλογεί ο Κοπρώνυμος, ή να συνάπτουν συμβόλαια όπως οι πατεράδες τους, κι από πίσω το πέπλο να κρατούν παιδιά των γενετικών εργαστηρίων δίποδα, από δύο σπέρματα και τέσσερα αρχίδια, με τρία κεφάλια, έξι χέρια, τέσσερις κώλους, ανύπαρκτη πούτσα, και... 28 βυζιά!

Κι όλα αυτά, επειδή θα έχουμε εκπολιτιστεί πλήρως, στον βρωμερό αυτόν εγκλεισμό μας με το σίχαμα που λέγεται “ΕΕ”, θα φτάσουμε κι εμείς στο ανώτατο όριο της ανθρωπίνης διανοήσεως και αξίας, εάν δεν έχουμε φάει ως τότε, και τον εαυτό μας!

Προσωπικά γεννήθηκα και θα πεθάνω άνθρωπος, σώος αρτιμελής και αβίτσιαστος! Δεν ξέρω όμως αν αυτό θα ισχύσει και για τους απογόνους των συγγενών μου, οι οποίοι θα βγαίνουν μέσα από τερατώδη μηχανήματα και σατανικές επιχειρήσεις της γενετικής, των γιατρών οι οποίοι θα ασκούν το σατανικό αυτό επάγγελμα, στο οποίο ο κάθε ψυχάκιας θα πειραματίζεται όπως θέλει.

Το ανθρωπόμορφο αρνί, που κτηνίατρος ξεγέννησε από προβατίνα στην τουρκιά, πριν μερικούς μήνες, θα φαντάζει πιθανώς, ωραίο, ή η πιο αθώα μορφή σκυλανθρώπου, στον οποίο μας οδηγούν ευρωπαϊκά κτήνη, όπως η Ξαβγού Μπετελού, του Λοξού Αμβούργου του Ευρωπαϊστάν!