"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Η "ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ"


Η Α.Μ.
 ο "Τσίπρξμπουργκ της Ελλάδος"

Ούτε οι Έλληνες βασιλιάδες δεν διανοήθηκαν να εκστομίσουν ποτέ, τέτοια γελοία ψευδή και ανόητα "διαγγέλματα". Οι Έλληνες τα κατάφεραν!.. 

Από αύριο μπαίνει κανονικότατα στη ζωή τους “το κομμουνιστικο Δελτίο”, και τα “μαρουλόφυλλα” κρατικά ομόλογα για συντάξεις.

Με το δελτίο θα τρων, με το δελτίο θα πίνουν, με το δελτίο να γαμούν, τα “μαρουλόφυλλα” θα τα κρατήσουν για σαλάτα, όταν από την αγορά θα έχουν εξαντληθεί και οι... σαλάτες!
Την επόμενη εβδομάδα θα τους δοθεί και το "Κόκκινο βιβλιαράκι", και θα γίνουμε έτσι το μοναδικό κράτος στον κόσμο, που θα έχει σύμμαχο μόνον την Β. Κορέα!..


Ζήτω η "Δικτατορία του Προλεταριάτου", και των “Λαθρομεταναστευτικών Ποντικιών”!.. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόλις άρχισε... 
Η ατιμωρησία και η κλεπτοκρατία 40 χρόνων, έφερε τα σίγουρα αποτελέσματά της!

Τα χρήματα που κλάπηκαν τα τελευταία 40 χρόνια σε ληστείες από τράπεζες και επιχειρήσεις, ξεπερνούν το υποτιθέμενο χρέος μας
Αυτά τα χρήματα δεν θα έρθουν ποτέ πίσω! 
Οι χαμαιλέοντες της σημερινής αντιπολιτεύσεως που ωρύονται κατά του “τζόβενου”, είναι ΑΥΤΟΙ που το ενθρόνιασαν! Τώρα γιατί γκαρίζουν;

Αυτοί που έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια για 50 χρόνια το Σύνταγμα και την Ελλάδα, τώρα ψευτο-νιαουρίζουν και δακρύζουν ως γνήσιοι πίθηκοι γι' αυτά! Ο σκατοκιοφτές καθηγητής του Συνταγματικού δικαίου (ήθελα να ξέρω ποιος τον αναγόρευσε καθηγητή αυτό το, κατά τα άλλα, πανηλίθιο παχύδερμο), και ο Πάκης (άλλος καθηγήταρος), που θρονιάστηκε στην καρέκλα του “Πρώτου Έλληνα Αχρήστου” και αργομίσθου χαραμοφάη, να δείτε που θα μας βγει κι αυτός αγωνιστής και... εθνικόφρων!
Όσο για τον Σαμαρά, τον μεγαλύτερο προδότη της Ελλάδος μετά τον Εφιάλτη, θα πρέπει νομίζω από αύριο, να χάσει πραγματικά τον ύπνο του. Είναι ο μόνος υπεύθυνος, μαζί με το “Παιδί του Σωλήνα”, οι δυο τους έφεραν την Ελλάδα σ' αυτό το χάλι.

Η χρεοκοπία του πολιτικού μας συστήματος των τελευταίων δεκαετιών, είναι δραματική και απύθμενη.
Αυτοί οι ληστές και προδότες, πρέπει να πληρώσουν με την κεφάλα τους. Η οποία απ' ότι οσμίζομαι, αρχίζει να μην στέκεται καλά στους ώμους των, πλέον.
Στο μεταξύ, να μην ξεχνούμε, ότι τον εν λόγω τζόβενο, έκαψε την Αθήνα στα “Δεκεμβριανά 2008”, γυναίκες εγκύους και ανθρώπους ζωντανούς, με τον Πάκη της ΝΔ και της Χήνας τον Φώτη, να είναι ταμπουρωμένοι κάτω απ' τα γραφεία τους στο Υπ. Δημ. Τάξεως, φορώντας και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους. Μάλιστα ο Πάκης, είχε πει κι εκείνο το τεράστιο, “Εγώ βλέπω στην Αθήνα, περισσότερα σπίτια όρθια από αυτά που καίγονται!..”. Και μόνο γι' αυτό, αυτός ο επίσης τεράστιος καθηγήταρος, αμείφθηκε με τον θώκο του Προέδρου της Νέας Δηκτατορίας μας. Μόλις το τζόβενο, καβάλησε... το καλάμι!
Δείτε και στις φωτοτυπίες από το βρωμο-Βήμα, του επίσης χρεοκοπημένου και προδοτικού Ελληνικού Τύπου που έβαλε τη χερούκλα του να φθάσουμε σ' αυτό το πολιτικό χάλι που φθάσαμε., τις αντιδράσεις των αναγνωστών του -αυτών που του έμειναν- λίγο μετά το “Διάγγελμα” του τρισμέγιστου Δικτάτορα, Πάπα, και Αντιβασιλέα Τσίπρσμπουργκ!
Και, αν προσέξτε πως ψηφίζουν τα σχόλια δίπλα, "πάνω χεράκι - κάτω χεράκι" οι σχολιαστές αναγνώστες, θα δείτε και την δημοτικότητά του, αυτήν που μόλις πριν λίγες μέρες τα βρωμο-ΜΜΕ και τα βρωμο-Γκάλοπ, εκτόξευσαν στα ύψη. 67%!
Σκεφτείτε ακόμα, ότι αυτοί που είναι στο Ελληνικό κοινοβούλιο, αυτοί οι άξεστοι και αγροίκοι το λιγότερο, κλέφτες και απατεώνες, είναι βγαλμένοι από το 50% του εκλογικού σώματος. Το άλλο 50 επισήμως και αναμφισβητήτως, είναι η Αποχή τα Άκυρα και τα Λευκά. 

Σ.Σ. Αυτή τη στιγμή, ούτε μπορείτε να φανταστείτε πως διαγράφονται οι διαφορές, "πάνω χεράκι - κάτω χεράκι"! 


-*********-

Και από τα βρωμο-"ΝΕΑ", για τον "Ελεγχο των τραπεζικών συναλλαγών":