ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

5η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ...

ΠΡΙΝ ΑΠ' ΟΛΑ ΟΜΩΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:  Η Κύπρος απέσυρε 1,5 εκατομμύριο ευρώ από ελληνική τράπεζα
[σ.σ.σ.: Και μετά, ΟΛΟΙ ΟΙ Κ(Ο)ΠΡΙΟΙ, πήγαν και ΕΧΕΣΑΝ στον "ΤΥΜΒΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ" και στα "ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΝΗΜΑΤΑ"]
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ:  ΤΥΜΒΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ...
-*****-  
Και σας παρουσιάζομαι εδώ, τις θέσεις της εξωκινοβουλευτικής πολιτικής παρατάξεως "ΕΛ.ΑΣ", για τα τελευταία τεκταινόμενα στην Ελλάδα:
[Σ.Σ.Σ.: Που κατάντησε η μεγάλη Ελλάς. Στα χέρια του τζόβενου που βλέπετε στη φωτογραφία!..]

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5ης Ιουλίου 2015 
ώστε να μην παραχθούν έννομα αποτελέσματα 
[άρθρο 16 παρ. 3 του Νόμου 4023/2011]
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ 
Αθήνα 1η Ιουλίου 2015 

Ελληνικέ λαέ, 
Α. Μετά από μια πεντάμηνη εικονική διαπραγμάτευση της τρόϊκα και της αριστερής κυβέρνησης Τσίπρα διαμορφώθηκαν στο Διευθυντήριο- κολαστήριο των Βρυξελλών δύο εκτρωματικές προτάσεις, της Σκύλλας (πρόταση θεσμών) και της Χάρυβδης (πρόταση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), που οδηγούν ευθέως την Ελλάδα σε εθνικό διαμελισμό και τους Έλληνες σε κοινωνικό διχασμό και χρεωκοπία. Σύσσωμες οι αντισυνταγματικές κομματικές δυνάμεις «του καθεστώτος της μεταπολίτευσης» αφού κουρέλιασαν το Σύνταγμα και το νομικό πλαίσιο της χώρας δια της εγκληματικής τους δράσης (ΠΑΣΟΚ,Ν.Δ., ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), και δια της αρνήσεως τους να ορκιστούν σύννομα, όπως το άρθρο 59 προβλέπει δια του φυσιοκρατικού όρκου, που χαρακτήρισαν θρησκευτικό (ΣΥΡΙΖΑ – Κ.Κ.Ε), παρανόμως ασκούν εκτελεστική και Νομοθετική εξουσία. Απόρροια της αντισυνταγματικής δράσης τους είναι να εκχωρούν μεθοδευμένα τμήματα της Εθνικής κυριαρχίας και του φυσικού πλούτου της χώρας σε ξένες δυνάμεις, να νοθεύουν την λαϊκή κυριαρχία δια της παραχωρήσεως ιθαγένειας σε ξένους πολίτες, να υποθηκεύουν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τις ατομικές περιουσίες των Ελλήνων και να τους δεσμεύουν τους κόπους τους [καταθέσεις]. Ηθικός αυτουργός του εγκλήματος κατάλυσης του Συντάγματος είναι το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, που με την υπ’ αριθμό 6/24-02-2015 απόφασή του «νομιμοποίησε» την παράνομη ποινικά και πολιτικά αντισυνταγματική δράση των ανωτέρω κομμάτων. 
Β. Μέσα σε αυτό το κλίμα της αντισυνταγματικής ασυδοσίας με αφορμή το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, σαρανταένα χρόνια μετά τα γεγονότα του 1974 [Διχοτόμηση της Κύπρου και στρατιωτική κατοχή του 38% της νήσου από τους Τούρκους], μεθοδεύεται πάλι από τον Διεθνή Σιωνισμό, τα πετρελαϊκά καρτέλ της Έξον Μόμπιλ [Αράμκο]-των τεξανικών καρτέλ [Σεβρόν κ.λ.π] και την αγαστή συνεργασία Μέρκελ-Ομπάμα, ΜΙΑ ΙΟΥΛΙΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Στόχος είναι η καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας, η Νομισματική εκτροπή, η αποκοπή της Ελλάδας από την πολιτική Ευρώπη, το πέρασμά της στην γεωπολιτική επιρροή του Ισραήλ, ο τεμαχισμός της ΑΟΖ των 630.000 χ2 και η εκμετάλλευση των πλουτοφόρων κοιτασμάτων από τις ανωτέρω δυνάμεις. 
Γ. Επειδή υποκρύπτονται τεράστια γεωπολιτικά συμφέροντα, που η υλοποίηση των σχεδίων τους θα καταδικάσει στην φτώχια και στην υποτέλεια την παρούσα και τις επόμενες γενεές των Ελλήνων, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να σας ενημερώσουμε για τα εξής: 
 α. Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» διά του υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 13/2015 εγγράφου της που επιδόθηκε την 27η Ιουνίου 2015, στη Βουλή και στα πολιτικά κόμματα [κατά την ημέρα συζήτησης της πρότασης δημοψηφίσματος], στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης ΖΗΤΗΣΕ, εκτός της προτάσεως των «θεσμών», να υπάρχουν και άλλες συγκεκριμένες προτάσεις, ώστε η επιλογή του Ελληνικού Λαού να έχει θετική σημασία και όχι μόνο αρνητική. β. Με τον τίτλο Ελληνική Οικουμενική Πρόταση «Πρώτα η Ελλάδα και οι Έλληνες» εισηγηθήκαμε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο και η δική μας πρόταση– επιλογή. γ. Παρεμβαίνοντας στην έκρυθμη κοινωνική κατάσταση των ημερών [κλείσιμο τραπεζών], την 1η Ιουλίου 2015 με νέο υπόμνημά μας προς την Πρόεδρο της Βουλής, την Κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα ζητήσαμε την σύγκληση της ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ για την 2α και 3η Ιουλίου 2015 με θέματα, την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ του Μαΐου 2010, την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ του 2015, την ΕΓΓΡΑΦΗ στα ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΤΟΚΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΨΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΝΑ [171] ΔΙΣ ΕΥΡΩ και την ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΩΝ, ώστε η Χώρα να αποφύγει άμεσα την χρεωκοπία. 
Δ. Επειδή το πολιτικό σύστημα αρνείται να λάβει θέση, όπως υποχρεούται, και να έρθει σε κατά μέτωπο ΡΗΞΗ με τους επικυρίαρχους κατακτητές, διά του επικειμένου δημοψηφίσματος έχει στήσει ΜΙΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Κατόπιν τούτου, όλοι οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν ότι, η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» ως Νόμιμος Συνταγματικός Θεσμός τηρώντας πιστά την διάταξη του άρθρου 120 του Συντάγματος, ΟΦΕΙΛΕΙ να τονίσει ρητά ότι μοναδική λύση διεξόδου και διαφυγής του Ελληνικού Λαού από την ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ είναι Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5ης Ιουλίου 2015. ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ βάσει του άρθ. 16 παρ. 3 του Νόμου 4023/2011 ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ μόνος του ο Λαός την θανατική του καταδίκη. Η θέση μας για ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ μία ΠΡΑΞΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και όχι αποφυγή ευθύνης. Κάθε Έλληνας που ενστερνίζεται το ανωτέρω πλαίσιο αρχών έχει Ηθικό Χρέος να διακινεί και να αγωνίζεται για το ιδανικό της Ελευθερίας ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ως ΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΘΑΡΡΑΛΕΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. 

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» 
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 
Οδυσσέας Τηλιγάδας 210 3250 220
Στέργιος Σμυρλής 6944325056
Κωνσταντίνος Γκέκας  6937118822



Υ Π Ο Μ Ν Η Μ Α 
Αθήνα, 1η Ιουλίου 2015 

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου [Παρελήφθη από τον κύριο Κασιμάτη] 
και ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κύριο Αλέξανδρο Τσίπρα 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ μερίμνη σας στα Πολιτικά Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ. ΘΕΜΑ: Έκτακτη Σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής στις 2 και 3 Ιουλίου 2015 για την «ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2015» κλπ. 

Κυρία και κύριε Πρόεδροι, 
Ο Ελληνικός Λαός βιώνει στο έπακρο την οικονομική κρίση και τον ανηλεή οικονομικό πόλεμο, που έχουν κηρύξει οι «Παγκόσμιες Αγορές», η ΕΚΤ, το ΔΝΤ, το Ευρωγκρούπ με μαέστρο της ορχήστρας την Γερμανική Κυβέρνηση και την κυρία Μέρκελ, που προσπαθεί να γονατίσει την Ελληνική οικονομία και κοινωνία. Σ’ αυτόν τον άνανδρο οικονομικό πόλεμο που εξελίσσεται εναντίον της Χώρας εδώ και (5) πέντε χρόνια, η Κυβέρνηση και η Ελληνική Βουλή έχει την ηθική υποχρέωση και το νομικό όπλο-πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και των Διεθνών Συνθηκών χωρίς Μνημόνια ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (2α και 3η Ιουλίου 2015) ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2015 ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΤΟΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΥΨΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΝΑ [171] ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ και: 
1ον Να καταγγείλετε την νομικά ανυπόστατη και αντισυνταγματική ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ του Μαΐου 2010, τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους των. 
2ον Να εγγράψετε στα ΕΣΟΔΑ του κράτους τις ΑΤΟΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, που αποδέχονται όλες οι υπόλογες πλευρές, ότι μας οφείλονται ήτοι: α. Εννέα [9] Δις ευρώ αποζημιώσεις εκ του Αου Παγκοσμίου Πολέμου (Βάσει της Έκθεσης του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους). β. Πενηντατέσσαρα [54] Δις ευρώ αποτίμηση της αξίας του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ. γ. Εκατό οκτώ [108] Δις ευρώ η αξία των επανορθώσεων - αποζημιώσεων εκ του Βου Παγκοσμίου Πολέμου. 
 3ον Να αποφασίσει, ότι τα ΕΣΟΔΑ από αυτό τον κωδικό θα εκχωρηθούν αποκλειστικά για την κάλυψη των νόμιμων και όχι των παράνομων τοκοχρεωλυτικών δανείων μετά από ενδελεχή νομικό και λογιστικό έλεγχο. 
4ον Να ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες διεκδίκησης των αναλογούντων τόκων, της επιστροφής του κλεμμένου χρυσού και των κλεμμένων αρχαιοτήτων μας. Τέλος δε, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε, ότι η ΑΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΩΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ «ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ» ΜΕ ΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ενέχει Ποινικές Ευθύνες. 

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» 
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 
Οδυσσέας Τηλιγάδας 210 3250 220
Στέργιος Σμυρλής 6944325056
Κωνσταντίνος Γκέκας  6937118822