ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ...

Και το ξύπνημά μας να είναι δυνατό, τρανταχτό, και να πονέσει. Το Άγιο ΜΠΟ-Ι-ΚΟ-ΤΑΖ!..
Μόλις πριν διάβασα στο διαδίκτυο, μια επίσημη Ελληνική εφημερίδα πολύ σωστά, παρήγγειλε δημόσια με πηχυαίο τίτλο σ' αυτόν τον μαμελούκο-κάφρο και λιγδιάρη που λέγεται Ντάϊσελμπλουμ, “ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ”.  Αρχής γενομένης απ' αυτόν τον αλήτη, ξανά οι Ελληνικές εφημερίδες να αρνούνται να γράψουν το όνομά του, να τον λεν και να τον φτύνουν όπως γουστάρουν.

Μας έβαλαν σε μια ΕΕ (ΕΟΚ) η ελληνική πολιτική τσοκαρία, η οποία ήθελε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ... Κι εμείς καταναλώναμε, καταναλώναμε, καταναλώναμε!
Όταν τα καταναλώσαμε ΟΛΑ, άρχισαν να μας δίνουν χρήματα με το αζημίωτο, οι διεθνείς απατεώνες και τοκογλύφοι, να καταναλώνουμε, να καταναλώνουμε, να καταναλώνουμε. Μέχρι και το ζητιάνικο ΚΚΕ, ζητούσε να καταναλώσει, να καταναλώσει, να καταναλώσει.
Αφού καταναλώσαμε, καταναλώσαμε, καταναλώσαμε, και δεν είχαμε άλλα να καταναλώσουμε, να πληρώσουμε τα καταναλωμένα, άρχισαν να μας ληστεύουν στα φανερά.
Στην αρχή με εικονικές ληστείες στις τράπεζες από συμμορίες που απλά συνεργάζονταν -και μετά μοιράζονταν τα κλοπιμαία εν ασφαλεία στο παραβάν με τους ίδιους τους τραπεζίτες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος). Κι όταν κι αυτό άρχισε να παραβρωμάει, σκαρφίστηκαν άλλες μεθόδους όπως ωραίες λέξεις που τραβούν, έλκουν, την “ΚΡΙΣΗ”. Κι όταν κι αυτή δεν τους βγήκε, ξανά σκαρφίστηκαν άλλη, όπως την “ΕΞΟΔΟ”.
Κι αφού κι αυτό δεν τους έκατσε, τώρα άρχισαν νοστράδαμοι και καταστροφολόγοι, τις προφητείες τους για λιμούς, λοιμούς, σεισμούς, καταποντισμούς! Οι ψευδεπίγραφα Ευρωπαίοι, γιατί αυτοί οι τρωγλοδύτες ποντικοφάγοι-ομωφάγοι Ούννοι και βάρβαροι, για χιλιετίες, κατάλοιπα του Αττίλα και του Τζένγκις Χαν, ζούσαν σε λαγούμια, έτρωγαν ρίζες, δεν είχαν γλώσσα, λαλιά, ενώ εμείς πριν 5.000 χρόνια από σήμερα, γράφαμε την ιστορία της Παγκοσμίου ανθρωπότητος στη γη, ανεξίτηλη, γνήσια, απαράμιλλη και απαράγραπτη!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΥΡΩΠΗ, Έλληνες. Αυτοί είναι τα κατακάθια, όπως είπα και παραπάνω, του Αττίλα και Τζένγκις Χαν. Τα μπάσταρδα του Αδριανού στην Αγγλία, και τα τσογλάνια, ποντίκια του Καρλομάγνου στη Σαξωνία, οι ίδιοι  Ούννοι και βάρβαροι όπως τότε, την “Περίοδο των Επιδρομών”
Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Από σήμερα, ξεκινούμε οργανωμένα και μελετημένα, προσχεδιασμένα ένα άγριο μποϋκοτάζ στα πάσης φύσεως δυτικοευρωπαϊκά προϊόντα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε για το αντίθετο, τα δικά μας, μας τα κατέστρεψαν ΟΛΑ επί σατανικού σχεδίου εδώ και 34 χρόνια, από το 1981, όταν γίναμε το 10ο μέλος της ΕΟΚ! Έτσι κι αλλιώς, και οι ίδιοι δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτα, αφού και για τον εαυτό τους φρόντισαν οι αγορές τους να εξαρτηθούν 100% από την ασιατική παραγωγή και εμπορία.
Βλέπετε τις ετικέτες των προϊόντων στην αγορά λοιπόν, και ΜΠΟ-Ι-ΚΟ-ΤΑ-ΡΕ-ΤΕ:
-Ότι είναι Γερμανικό, φτύστε το, χλαπατσιάστε το, κατεβάστε το από το ράφι των σούπερ μάρκετ σαν πρώτη φάση, αφήστε να το ανεβάσει ξανά η πωλήτρια.
-Ότι είναι αγγλικό, γαλλικό, ισπανικό, πορτογαλικό, και προπαντός, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ιδιαίτερα,  παραγωγές από Φινλανδία και Χώρες (ανύπαρκτες), ζητιάνες του πρώην Ανατολικού μπλοκ και Συμφώνου της Βαρσοβίας. Κάντε το ίδιο.
-Επίσης, δείξτε την έχθρα σας, έστω και με το ζόρι αν δεν σας πάει καρδιά, σ' αυτούς τους κατσικοτουρίστες των χωρών αυτών, αρνούμενοι να τους εξυπηρετείστε ή αρνούμενοι να τους βάλτε στα καταλύματα σας οι ξενοδόχοι, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς έχετε χρεοκοπήσει, εξαρτάστε 100% από τον καρσιλαμά που σας βαράει η σιχαμερή και βρωμερή ΤΟΥΪ. Έχετε υπογράψει μνημόνια σκλαβιάς και κατοχής μ' αυτούς τους γαμψονύχηδες, για τα επόμενα 100 χρόνια.
-Μην πηγαίνετε οι Έλληνες σε ξενοδοχεία όπου ένοικοι θα είναι και κάτοικοι των βαρβαρικών αυτών χωρών. Προτιμήστε τα αμιγώς ελληνικά, και βοηθήστε αυτούς τους Έλληνες επιχειρηματίες να σταθούν στα πόδια τους. Οι μεγαλοξενοδόχοι της Ελλάδος έχουν προπουλημένα δωμάτια από πέρυσι, τα λεγόμενα και “γκαραντί” στην ΤΟΥΙ, αυτόν τον άθλιο τουριστικό γερμανικό οργανισμό, με 7 ευρώ το άτομα διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, βρωμερό και απαίσιο “ΟΛΙΝΚΛΟΥΣΙΒ”.
-Ξυπνήστε επιτέλους Έλληνες, αφήστε
μόνον τα πολιτικά μας τσόκαρα να ξευτελίζονται και να διασύρονται καθημερινώς και διεθνώς, ΕΜΕΙΣ είμαστε η ΔΥΝΑΜΗ, μας ήθελαν καταναλωτές, έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε η “ψωροκώσταινα” που μας παραμυθιάζουν, στα σπίτι μας τα έχουμε ΟΛΑ, και από δυο μπάνια το κάθε νοικοκυριό, τρακτέρ, πισίνες, σε χωριό της Χαλκιδικής παράδειγμα, υπάρχουν 5.500 χιλιάδες αγροτικά μηχανήματα και άλλα ΙΧ, μικρά φορτηγά, 1800 άδειας Δημοσίας Χρήσεως ρυμουλκών, μετά ρυμουλκουμένων.
Οι Εγγλέζοι άπλυτοι, μπαίνουν στην μπανιέρα του σπιτιού τους και κάνουν μπάνιο, ΟΛΗ η οικογένεια, στο ίδιο νερό!
Το Άγιο Μποϋκοτάζ θα τους παραλύσει ΟΛΟΥΣ. Μας θέλανε καταναλωτές; Τους στέλνουμε πίσω τον χαρακτηρισμό, και χαράσσουμε την ζωή μας με τον λόγο που μας άφησε παρακαταθήκη ο μέγιστος των δασκάλων μας, Αριστοτέλης:
“Μερικοί άνθρωποι καταναλώνουν στην ζωή τους τόσα, λες και θα πεθάνουν την άλλη μέρα. Και άλλοι καθόλου, λες και θα ζήσουν αιώνια!..”.
Μποϊκοτάζ, λοιπόν, μετά μανίας και βίας!