"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

ΈΝΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΌ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΚΟΥΛΉΚΙ, ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ “ΜΑΝΦΡΕΝΤ ΒΕΜΠΕΡ”


Υπάρχει ένα ναζιστικό πολιτικό σκουλήκι στο Ευρωκοινοβούλιο, που ανεξάρτητα με το τι είπε ο Τσίπρας -αυτός που έκαψε την Αθήνα στα “Δεκεμβριανά του 2008, μετέχοντος σ' αυτό και του γνωστού Πάκη ως υπουργού, δεν ξεμύτισε από το γραφείο του παρέα με τον Φώτη της Χήνας- αυτός για να τον αντικρούσει, γράφω επί λέξει τι ισχυρίστηκε; 
Αγαπάτε την σύγκρουση, ενώ εμείς τον συμβιβασμό... Αγαπάτε την διαίρεση, ενώ εμείς αγαπάμε την Ευρώπη... Ξέρετε πως ζουν οι Σλοβάκοι, οι Λετονοί, οι Βούλγαροι; Τι απαντάτε σ' αυτούς τους λαούς που έχουν πολύ κατώτερους μισθούς από την Ελλάδα; 
Δεν ξέρουμε τι θα απαντήσει, ή τι απάντησε ο Τσίπρας ο οποίος και για μας δεν αντιπροσωπεύει τίποτα, σ' αυτό το Ναζιστικό γουρούνι, εμείς όμως θα του πούμε τρία πράγματα, όπως και νάχει το πράγμα, ο κόσμος να χαλάσει, η Ευρώπη να... διαλυθεί!
Για το “διαίρει” (και βασίλευε), δεν το συζητάμε ποιανού εφεύρεση είναι, και πως το εφάρμοσαν οι βόρειο-ευρωπαϊκοί λαοί στο “Νότο της Ευρώπης” τα τελευταία 300 χρόνια.
Η Λετονία, γερμανικό Σβάιν, ως πρώην χώρα των Σοβιέτ της Ρωσίας και του συμφώνου της Βαρσοβίας, ήταν μια χώρα η οποία ζούσε από τα ψίχουλα που έπεφταν από τα χέρια των Ρωσικών “Δούμα”, και στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι των Κρατών, είναι αμελητέα ποσότης!
Επομένως, γιατί την έβαλαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση; με ποια προσόντα; και με ποια Οικονομία; Ήταν ΟΛΟΙ κομμουνιστές, οι οποίοι σε μια βραδιά ανένηψαν δεξιοί δημοκράτες.
Οι Σλοβάκοι, ένας καθαρά γύφτικος πληθυσμός 60% που ζούσε στο περιθώριο της Τσεχοσλοβακίας, με ότι έπεφτε κι εδώ από τα χέρια των Τσέχων, αλλά επειδή και στα χέρια αυτών δεν υπήρχε τίποτα, δεν είχε και τίποτα να πέσει, ούτε να αρπάξει η Σλοβακία, με την πρώτη ευκαιρία τους έδιωξαν (οι Τσέχοι), τους έκαναν την άθλια οικονομικά και πολιτισμικά χώρα Σλοβακία των Γύφτων, επομένως, η ΕΕ, γιατί έτρεξε να την συμπεριλάβει στους κόλπους της; και με ποια οικονομικά και πολιτικά κριτήρια, την ονόμασαν κράτος της “ΕΕ”;
Ήταν ΟΛΟΙ κομμουνιστές, οι οποίοι ανένηψαν μέσα σε μια βραδιά δεξιοί δημοκράτες!
Οι Βούλγαροι, οι χαϊδεμένοι σύμμαχοι των Γερμανών και στους δύο Πολέμους που δημιούργησαν (Α' και Β'), οι οποίοι κι αυτοί ήταν υπό Ρωσική κατοχή και Συμφώνου της Βαρσοβίας για 70 χρόνια, ζούσαν με τα ξεροκόμματα που τους πέταγαν οι Ρώσοι -τους πέταγαν κι απ' τα ξενοδοχεία τους όταν πήγαιναν να μείνουν τουρίστες- επομένως, γιατί η ΕΕ έτρεξε να αγκαλιάσει, και αυτήν την ανύπαρκτη Οικονομία -σύστημα κλήρινγκ- και τους κομμουνιστές Βουλγάρους 100%, που σε μια βραδιά ανένηψαν και αυτοί στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ, δεξιοί δημοκράτες; Τώρα, βεβαίως, το κομμουνιστικό κόμμα πήρε πάλι τα πάνω του στη Βουλγαρία, από το πολύ... παντεσπάνι ίσως, που έφαγαν από την πολιτισμένη και ανθηρή Οικονομία της ΕΕ και του ναζο-Βέμπερ.
Ειδικά όμως, για την Βουλγαρία, αυτό το ναζιστικό και πολιτικό σκουλήκι που λέγεται Βέμπερ και πρόεδρος του ΕΛΚ, πολιτικός προϊστάμενος στην βρωμο-ΕΕ του μεγαλυτέρου νεο-Έλληνα (ελληνόφωνος;), προδότη Σαμαρά, ξέρει ότι από την ημέρα που άνοιξαν τα σύνορά της με την Ελλάδα, η Οικονομία της Κάτω Βουλγαρίας, Μακεδονίας του Πυρήν, Ανατολική Ρωμυλία, Φιλιππούπολη Χάσκοβο, Σμόλεν, Καρτζαλι  και μέχρι το τριεθνές του Εύρου, συντηρείτε και βρίσκεται στην ουσία σε Ελληνικά χέρια, με τις τράπεζες, τις χιλιάδες βιοτεχνίες των Ελλήνων εκεί, και τις εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις καθημερινώς που κάνουν, οι Έλληνες των παραμεθορίων περιοχών στις Βουλγαρικές αυτές αγορές, αφήνοντας χιλιάδες χιλιάδων ευρώ κάθε μέρα. Αν δεν υπήρχε η Ελλάδα να την στηρίξει έτσι, οι Βούλγαροι ήδη, θα έτρωγαν ο ένας τον άλλο, κάτι που θα γίνει σίγουρα εκεί, αν καταρρεύσει η Ελληνική οικονομία; 
Ξέρουν οι Ευρωπαίοι αλήτες του Ε.Κ.,ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των περιοχών αυτών της Βουλγαρίας που ανέφερα, ζουν εποχιακά και εργάζονται στην Ελλάδα; Αμειβόμενοι με μισθούς φυσικά όχι βουλγαρικούς;
Και τελευταίο, γιατί αυτός ο κύριος; έφερε παράδειγμα πως αμείβονται αυτά τα κράτη έναντι της Ελλάδος, και δεν έκανε κιχ, για τους μισθούς που παίρνουν οι Γερμανοί Ναζί (δυο φορές αιματοκύλησαν την Ευρώπη, είναι η σειρά της τρίτης), οι πουτανίτσες Άγγλοι, και οι ζαρτιέρες της Μαρίας Αντουανέτας, Γάλλοι;
Η Ελλάδα Ναζο-Βέμπερ, είναι το 10ο μέλος της ΕΕ, αν το ξεχνάς. Δεν μπήκε χθες όπως τα κράτη που ανέφερες, και για 35 ολόκληρα χρόνια, η οικονομία της δούλευε για να την κλέβεις εσύ και οι ορδές των γερμανο-γκαίμπελς, γερμανο-χίμμλερ και γερμανο-χίτλερ που βρίσκεστε στο Ε.Κ. 
Η Ελλάδα είχε μια αγροτική οικονομία που έσπαγε κόκκαλα, και που με αυτήν για δεκάδες χρόνια εσύ, έτρωγες φρούτα στην Ναζο-Γερμανία, έστω και ως είδος πολυτελείας. Την οικονομία αυτήν την κατέστρεψε η ΕΕ, γιατί μας είπε -εμάς τους Έλληνες- δεν χρειάζεται να δουλεύεται, θα παίρνετε επιδότηση γι' αυτό, τα κτήματά σας πρέπει να... “αγραναπαυτούν”! Μας διέλυσε επί συστήματος (η βρωμο-ΕΕ) τις βιομηχανίες μας, τις βαριές -η Ελλάδα είχε βαριά βιομηχανία σε πάρα πολλά είδη, που η Γερμανία ούτε στο όνειρό της δεν την είχε δει- και τα ασφαλιστικά μας ταμεία πριν τα ληστέψετε εσείς, με τις διάφορες καλπουζανιές και τα μνημόνιά σας, ήταν πολύ καλύτερα των γερμανικών “ουρών”, αυτό φυσικά ένα Ναζο-λαός σαν τον δικό σου, δεν μπορούσε με τίποτα να το χωνέψει ή να το ανεχθεί! Τώρα, μέχρι και ο Ζισκάρ Ντ Εστέν, αυτή η Γαλλίδα λουλού με το φιογκάκι στα ανύπαρκτα μαλλιά του, βγήκε και είπε να φύγει η Ελλάδα από την ΕΕ, αυτός, που τον υποδεχόμασταν μετά το 1974 στα αεροδρόμιά μας, μετά φανών και λαμπάδων! “Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία”! Και που αν ζούσε ο γέρος ο Καραμανλής, μ' αυτή του την τοποθέτηση, θα τον είχε εκτελέσει επί τόπου, με δυο σφαίρες στο κεφάλι!
Πρώτη και καλύτερη στα οικονομικά σκάνδαλα στην Ελλάδα, είναι η Γερμανία και οι γερμανικές εταιρείες της όπως η σιχαμένη Ζίμενς, τα “υποβρύχια που γέρνουν”, ο ανύπαρκτος εξοπλισμός τους, και τα άρματα που δεν παραδόθηκαν ποτέ. 
Η Γκούντρουμ "μπουντρούμ", μόλις χθες επέστρεψε στην Ελλάδα συναυτουργός του κακούργου Άκη (δικό σας ανάθρεμα είναι αυτό το κτήνος) από "μίζες", 1,5 εκατομμύριο δολλάρια ληστευμένα; από τον Ελληνικό λαό, για να γλυτώσει την κεφάλα της! Τελευταίος ο ΟΤΕ, τον οποίο πήρε στα χέρια της να εκσυγχρονίσει η Γερμανία των Ναζί, και διέλυσε εντελώς, χωρίς να βάλει 10 χρόνια τώρα, όπως έλεγε το συμβόλαιο για τον εκσυγχρονισμό, ούτε μία δραχμή, όχι ευρώ για επένδυση!
Η Ελλάδα, ναζοβρωμιάρη-Βέμπερ, καταστράφηκε δυο φορές ολοσχερώς, από δυο Γερμανικούς Πολέμους! Και δεν αποζημιώθηκε ΠΟΤΕ, όχι πολεμικές αποζημιώσεις, αλλά ούτε τους θησαυρούς και τα δάνεια που της ληστέψατε εσείς οι βάρβαροι Ούννοι, ένας λαός απόγονος των μογγολικών φυλών του Αττίλα και του Τζένγκις Χαν. Με τους Τούρκους γι αυτό είστε σύμμαχοι και κολλητοί, γιατί έχετε ίδια, κοινή βαρβαρική καταγωγή

Η Ελλάδα δεν εντάχθηκε ποτέ στο Ανατολικό μπλοκ όπως οι ανύπαρκτες χώρες που αναφέρθηκαν, καθώς και η μισή σκατο-Γερμανία του Χόνεκερ, του πνευματικού πατέρα της φακλάνας, πρώην κομουνίστριας από τα γεννοφάσκια της, Μέρκελ. 
Ανήκε πάντοτε στη Δύση, γιατί αυτή είναι στην ουσία η Δύση! Και όχι οι ξεχασμένοι Ιρλανδοί στο πουθενά της Ευρώπης, με τα σκατο-νησιά Φερόε
Έχει στρατό, τον πιο αξιόμαχο στρατό της Ευρώπης που δεν έχει η Γερμανία ως κατοχική χώρα ακόμα, ο οποίος ανήκει και στους πέντε καλύτερους στρατούς του ΝΑΤΟ, είναι η μεγαλύτερη και η πιο αξιόλογη χώρα των Βαλκανίων, και θα παραμείνει έτσι, να μην αυταπατάσαι γερμανικό "μπις-μπις", καθόλου!
Ακόμα, αυτό το σχιζοφρενικό Σβάιν, πρέπει να ξέρει ότι η Ελλάδα ΠΟΤΈ δεν έψησε ανθρώπους και ανθρώπινες σάρκες ζωντανούς στο Νταχάου, το Άουσβιτς και τα άλλα στρατόπεδα συγκεντρώσεως στα οποία μαρτύρησαν εκατομμύρια αθώοι άνθρωποι και  έφαγε, ποτέ δεν έκλεψε ή πλιατσικολόγησε ξένους ιστορικούς και αρχαιολογικούς θησαυρούς γιατί δεν χρειάζονταν καν να το κάνει, όλοι αυτοί είναι ΔΙΚΟΊ της, να αδειάσει το Βερολινέζικο μουσείο φέρνοντας πίσω τους θησαυρούς του απατεώνα και ληστή Σλήμαν, ένας μυαραγορίτης και ψευτο-αρχαιολόγος, να φέρουν πίσω, όλοι μαζί οι Αγγλοσάξονες τα Γλυπτά του Παρθενώνα που καταλήστεψε εκείνος ο “γιανγκούλας” Ελγίνος -οι ποντικοεγγλέζοι γι' αυτό τον αντάμειψαν με τον τίτλο του Λόρδου, έναν κοινότατο απατεώνα και ληστή- να ξεχάσει τα 2/3 των λέξεων που μιλάει και δεν ουρλιάζει ακόμα ο λόγος του σαν λύκος, γιατί είναι αμιγής ελληνική γλώσσα, να πλύνει το στόμα του με οξυζενέ και ιώδιο που είναι γεμάτος σκουλήκια και σκατά, και μετά να μιλήσει για Ελλάδα, Έλληνες, αυτό το τρωγλοδυτικό υπάνθρωπο ον μέχρι πρότινος, ο καθαρός ασιάτης όπως είπαμε στην καταγωγή, Ούννος και Μογγόλος! Ναζοφασίστας και χιτλερικός από τη μήτρα της μάνας του, που τώρα μας το παίζει βαρύ πεπόνι Ευρωπαίος και... δημοκράτης!
Εν κατακλείδι, πολύ ασχολήθηκα μ' αυτό τ' αρχίδι, το ναζιστικό, που λέγεται Βέμπερ, και είναι (ντροπή) πρόεδρος της βρωμο-ομάδος ονόματος ΕΛΚ. 

[Σ.Σ.Σ.: Φυσικά, ο Τσίπρας δεν είχε τίποτα από τα παραπάνω να του απαντήσει, γιατί απλά είναι ένα ανιστόρητο και αμόρφωτο φασιστοκουμμούνι... 
Αλλά!.. Για την συμπεριφορά αυτού του γουρουνιού απέναντί του, κι εγώ όπως όλοι οι άλλοι Έλληνες υποθέτω, απαντώ ως εξής: 
Ο Μέμνων ο Ρόδιος, στρατηγός, ο οποίος πολεμούσε ως Έλληνας μισθοφόρος στο πλευρό των Περσών γενναιότατα στο Γρανικό ποταμό, όταν κάποιος από τους μισθοφόρους του άρχισε να βρίζει χυδαία τον Αλέξανδρο, του σβούριξε μια στην κεφάλα του με το οπίσθιο του σπαθιού του, λέγοντας: Κάθαρμα, σε πληρώνω για να τον πολεμάς!.. Όχι να τον βρίζεις!..]