"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΠΑΣ

Αφιονισμένος σαχλόπαπας της Μουφτείας Αρναίας Χαλκιδικής (ένα τσογλάνι του κερατά), σε κατάσταση αμόκ χθες Κυριακή μετά το σχόλασμα εκκλησιάς στο προαύλιό της, βημάτιζε πάνω-κάτω και εξαπέλυε κατάρες και μύδρους προς πάσα κατεύθυνση, βρισιές και τσογλανιές, αλλά και σε συγκεκριμένο στόχο, χωρίς να καταλαβαίνει κανείς, και το γιατί;
Είναι αλήθεια πως, πάμπολλοι θεομπαίχτες αυτοαποκαλούμενοι και “Εκπρόσωποι του θεού” (Αλήθεια, ποιου θεού; Του παρά και του χρυσού;), απ' αυτούς τον τελευταίο καιρό, και στα χνάρια των Τζιχαντιστών Μουλάδων ξαδέρφων τους του Ισλάμ, προσπαθούν να τους μιμηθούν λόγια και έργα, με την ανοχή φυσικά και την στήριξη των “Μουφτήδων” (Μητροπολιτών), οι οποίοι το κωλοβαρούν, μέγκλα του κούτελο να λάμπει από υπερηφάνεια, “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”, αλλά και... καθολικώς διαμαρτυρομένων!
Είναι απορίας άξιον επίσης πως, μέσα σε λίγα χρόνια, τα τελευταία 30-40, αυτή η Ελληνική Εκκλησία που πρόσφερε κάποια πράγματα στο απώτερο παρελθόν στην Ελλάδα και το Έθνος, αυτή που αγιοποίησε τον κάθε απατεώνα "Νεο-άγιο", αλλά αγνοεί επιδεικτικά τον Παπαφλέσσα και τον Αθανάσιο Διάκο, τους πραγματικούς Αγίους και Νεομάρτυρες της Εκκλησίας τςη Ελλάδος, έχει μεταβληθεί σε ένα απαστράπτον και υπέρλαμπρο γωνιακό μαγαζάκι πολυτελείας με τα ούλα του, τα φλουριά του, τα χαϊμαλιά του, τις ευχές του... 100 ευρώ κοστίζει μια ευχή στο Αγ(ρ)ιον Όρος, και ένα “σαρανταλείτουργο” ξεπέρασε τα 5 χιλιάρικα... “Πουλούν τον Χριστό με το δράμι” έγραψε ο Νίκος Καζαντζάκης... Τις λιμουζινάρες τους τα καθάρματά της... Τζίζους Κράιστ Σούπερ Σταρ, να θυμηθούμε και τους “Παπαροκάδες” κάποτε, απ' τους οποίους δεν έμεινε κανένας, μόλις έβαλαν το δάχτυλο στο γλυκό, πέταξαν ράσα και γένια, ή ότι άλλο θρησκευτικό και “χριστιανικό” είχαν μέσα τους! Γνώρισαν δηλαδή, τον πραγματικό κόσμο, και όχι τον ψεύτικο της “βιτρίνας του θεού”, που οδηγεί κατ' ευθείαν στην απάτη, το ψεύδος, την αγυρτεία και την μαγγανεία!