"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

Αθήνα 1η Αυγούστου 2015
Ελληνίδες, Έλληνες
         
Με την ομολογία των πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ότι «συνθηκολογήσαμε και οι δανειστές μας πέτυχαν μία πύρρεια νίκη» και με την επιβολή των προαπαιτούμενων από τους «θεσμούς» την 15η και 22α Ιουλίου 2015 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ το κοινοβουλευτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ κατά της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και συντελέσθηκε η ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά του Ελληνικού λαού.  
 
          Ο δίχως όρια τυχοδιωκτισμός σύσσωμου του πολιτικού συστήματος της χώρας, που υπαινίχθηκε την κλοπή των τραπεζικών καταθέσεων των Ελλήνων με την εφαρμογή των capital controls [ελέγχου κεφαλαίων] και το κλείσιμο των τραπεζών, ήταν το προσχεδιασμένο άλλοθι, για να συντελεσθεί το έγκλημά του της εσχάτης προδοσίας. Για άλλη μία φορά παραβιάσθηκε η λαϊκή κυριαρχία και η εκπεφρασμένη θέληση του Λαού να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ- ΕΥΡΩΓΕΡΜΑΝΟΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.
Ο κοινοβουλευτικός φασισμός, του καθεστώτος της μεταπολίτευσης συμπορευόμενος με την γερμανοποιημένη αντιδημοκρατική λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανέλαβε την  οικονομική και πολιτική προλεταριοποίηση της εθνικής αστικής και μεσαίας τάξης, την εξαθλίωση των εργαζομένων, την φτωχοποίηση του αγροτικού κόσμου, των αυτοαπασχολούμενων και των υπερασπιστών της εθνικής άμυνας στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, διαπράττοντας συγχρόνως και το έγκλημα  της εκδίωξης του ανθού του Έθνους από την πατρίδα του. Παράλληλα επιχειρείται ΜΙΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ εθνική «ΠΡΟΔΟΣΙΑ εν σιωπή», με την εκχώρηση πλουτοφόρων ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ και ΕΔΑΦΩΝ, στην οποία συνεργεί και ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος ως πρόεδρος της ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ.
Στην πολιτική του «εθνικού ενδοτισμού», που σαν δηλητήριο κυλάει στις φλέβες των «θεσμών» της χώρας από την εποχή Καραμανλή του 1955 και εκπροσωπούμενη σήμερα από το μόρφωμα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ υπό την ανοχή και στήριξη των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙΟΥ, πρέπει να αντιπαραταχθεί μία εθνικά υπεύθυνη πολιτική με αυτοτελή έκφραση, σε  ενιαίο και αυτόνομο σχήμα ως απάντηση του υγιούς πολιτικού δυναμικού στο φθαρμένο πολιτικό σύστημα της κατάργησης των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων των Ελλήνων και την εθνική και οικονομική υποθήκευση της χώρας στην Ελληνοκτόνο Ευρώπη των τοκογλύφων.
Η Ελλάδα μας εκπέμπει σήμα κινδύνου!!! Στην κρίσιμη ιστορική στιγμή που η πατρίδα μας βάλλεται πανταχόθεν επιβάλλεται η ηθική και πολιτική αντίστασή μας και η αναγκαιότητα συσπείρωσης όλων των αδρανοποιημένων πατριωτικών δυνάμεων με σκοπό την ανόρθωση της χώρας  μας και την διάσωση του κύρους του ταπεινωμένου Ελληνισμού.
ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ
Καλούμε όλες τις δυνάμεις του απανταχού Ελληνισμού σε συστράτευση που θα φέρει την μεγάλη ανατροπή. Με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ «ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» τίθεται η βάση συσπείρωσης όλων εκείνων των δυνάμεων που δεν θέλουν την πατρίδα τους ακρωτηριασμένη και υποταγμένη.
Ελληνίδα, Έλληνα,                                                                
Εμπλουτίζοντας την πολιτική αυτή πρόταση με τις δικές σου ιδέες, προσθέτεις και εσύ ένα όπλο αγώνα κατά της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ από τις σιωνιστικές κατοχικές δυνάμεις της ξενοκρατίας. Ο «νυν υπέρ πάντων αγών» διεξάγεται τώρα και για εμάς αποτελεί ύψιστο χρέος προς την παρούσα και τις επόμενες γενιές…. να δηλώνουμε παρόντες!!!
Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΕΙ!!! Ή εμείς ή  αυτοί!!!
Για την  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
           Οδυσσέας Τηλιγάδας          Στέργιος Σμυρλής          Κωνσταντίνος Γκέκας
           2103250220                         6944325056                         6937118822