"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

«ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!»

«Φύλακες γρηγορείτε!»
  29η Νοεμβρίου 2015 σήμερα. Πάει και τούτος ο μήνας. Πάει και τούτος ο χρόνος άπραγος, άκαρπος και μίζερος. Ήρθε πάλι η εποχή που την Ελλάδα την μαστίζει η έλλειψη των ανδρείων και ευνουχίστηκε η ορμή. Με μάτια γεμάτα απορία και πίκρα συλλογιέμαι εάν τούτος ο τόπος είναι η Ελλάδα που λάτρεψα, εάν οι εθελόδουλοι τούτοι άνθρωποι είναι οι Έλληνες που πίστεψα, εάν τα όσα ανάποδα ζω είναι η πραγματικότης ή ζω σε εφιάλτη. Κοιτάζω γύρω μου με απελπισία και διαπιστώνω ότι οι εχθροί είναι τόσο πολλοί, τόσο πολλοί οι προσκυνημένοι και οι γενναίοι τόσο λίγοι, τόσο λίγοι οι μπροστάρηδες του Έθνους για να δείξουν τον δρόμο που ακολουθούν όσοι θέλουν να νοιώθουν πάντα νέοι και πάντα ωραίοι σ’ αυτή την γωνιά της Γης, που δεν κουράστηκε να ξαναγεννιέται κάθε φορά από την στάχτη της!!!

      Και το’ φερε η Ιστορία να δούμε σήμερα, μιά «κυβέρνηση» που από αριστερή αποδείχθηκε σοκαριστικά νεοφιλελεύθερη, τα γκρέμισε όλα και απέτυχε παταγωδώς. Μιά κυβερνητική οπερέτα που πρόδωσε τον Λαό, την Δημοκρατία, τον Στρατό, την Πατρίδα και το Έθνος. Μιά ερμαφρόδιτη δισυπόστατη «κυβέρνηση» ιδιοκτησία των τραπεζών που για τα συμφέροντά της δολοφονείται ένα ολόκληρο έθνος. Μιά «κυβέρνηση» προαγωγό της εξαθλίωσης και του ανήκουστου εξευτελισμού του εθνικού κράτους. Μιά «κυβέρνηση» που σίγουρα δεν εκπροσωπεί ούτε τον Λαό ούτε την Ελλάδα και που δεν θέλει τίποτε το ελληνικό, που ακούει «Έλληνας» και βγάζει στο κορμί της καντήλες. Μιά «κυβέρνηση» απάτριδων πολιτικών που κυβερνούν την Ελλάδα, σε μια ομερτά με τους εντεταλμένους διεθνείς πλιατσικολόγους, τις τράπεζες και τις «αγορές» παραδίδοντας ημέρα με την ημέρα την χώρα στα σαγόνια του Μινώταυρου που διψάει για αίμα, αίμα ελληνικό. Η ύβρις και ο κυνισμός στην υπηρεσία του κέρδους!!! Ουαί!!! 
    Αισθήματα βαθύτατα οδύνης και ανησυχίας συνέχουν ολόκληρο το Έθνος για την επόμενη ημέρα του επερχόμενου προσχεδιασμένου Αρμαγεδδώνα αφού όλο και νέες συνθήκες εκμετάλλευσης υπογράφονται με πένες Μοντ Μπλανκ από την διεθνή ελίτ του σιωνισμού και της μαφίας των μιζαδόρων των διεφθαρμένων και επίορκων θεσμών που ακονίζουν τα δόντια τους για να ξεσχίσουν τις σάρκες του λιμοκτονούντος «κυρίαρχου Λαού». Οι θεσμοί… ποιοί θεσμοί; Οι εκάστοτε Ανώτατοι Άχρηστοι κομματάνθρωποι της Ηρώδου του Αττικού που εθελοτυφλούν μπροστά στην τραγωδία της κατάλυσης του Συντάγματος της κατ’ επίφαση Ελληνικής Δημοκρατίας; Ο κατά την Ραχήλ Μακρή, οίκος ανοχής η Βουλή που έχει στελεχωθεί καθ’ υπόδειξη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε; Ο σάπιος, μέχρι μυελού οστέων, κρατικός μηχανισμός; Η Εκκλησία; Ο στρατός; Η Δικαιοσύνη που ταμπουρώνεται πίσω από τη σιωπή και τα δικονομικά τερτίπια και χρησιμοποιείται ως πλυντήριο των ανομημάτων του εκάστοτε καθεστώτος; Οι θεσμοί… μιά υπόθεση η οποία υποσκάπτει τα θεμέλια του κράτους για την οποία όλοι οι ανωτέρω οφείλεται να καταδικασθούν σε θάνατο με συνοπτικές διαδικασίες.
    Έχει αυξηθεί τόσο θεαματικά η κατάθλιψη του κόσμου που έχει αρχίσει και γίνεται απάθεια και αδιαφορία. Ο Λαός, ως να έχει υποστεί λοβοτομή, συνήθισε να έχει όλο και λιγότερα. Συνήθισε να είναι άνεργος, να κάθεται καρτερικά στην ουρά για το συσσίτιο, να κάθεται αδιαμαρτύρητα έξω από τις Τράπεζες για να πάρει τα δικά του χρήματα που του έχει δεσμεύσει το 4ο Ράϊχ, συνήθισε να εξετάζεται στο Κοινωνικό Ιατρείο και να το βλέπει φυσιολογικό. Συνήθισε να παίρνει τα φάρμακά του από το Κοινωνικό Φαρμακείο χωρίς να συνειδητοποιεί ότι η συνήθεια αυτή είναι αντίθετη προς κάθε έννοια πολιτικής ηθικής. Και ανησυχώ!!! Ανησυχώ γιατί από την παθητικότητα αυτή αναδύεται η εικόνα μιάς δυστυχισμένης Ελλάδας, η οποία έχει συμβιβαστεί με τη δυστυχία της και προσπαθεί να τη διαχειριστεί, χωρίς να έχει απολύτως κανένα εναλλακτικό όραμα ζωής για το μέλλον. Και πορεύεται χωρίς στόχους, χωρίς οράματα, χωρίς ιδανικά. Και πορεύεται με μουνουχισμένο το δικό της αύριο και το μέλλον των παιδιών της....Και τούτο με εξοργίζει γιατί ορισμένα πολιτικά σκύβαλα πασχίζουν να μας ακυρώσουν την ανθρώπινή μας ύπαρξη και να ταπεινώσουν το Έθνος των Ελλήνων. 
    Η κοινωνία διαλύεται και κανείς δεν επαναστατεί. Όχι τουλάχιστον, μέχρι ο δικαστικός επιμελητής να χτυπήσει τη «δική μας» πόρτα για να κατασχέσει το «δικό μας» σπίτι. Μα τότε θα είναι πλέον αργά. Η Εθνοκτονία συνεχίζεται χωρίς ανάχωμα και καθημερινώς ακούμε να αποτολμούνται κι άλλες αυτοκτονίες, που δεν φτάνει βέβαια ποτέ ο ακριβής αριθμός τους στην ειδησεογραφία μιά και τα αργυρώνητα φερέφωνα αποκρύπτουν την πραγματικότητα.
    Ε, ΟΧΙ!!! ΟΧΙ!!! ΟΧΙ!!! 
    Ας αρχίσουμε την δική μας μάχη, εναντίον των εχθρών της ελευθερίας του Έθνους μας, εναντίον της δικτατορίας των τραπεζών που ζητούν γη και ύδωρ. 
    Με συνείδηση της κοινωνικής μας ευθύνης προς το Έθνος μας, δεχόμαστε το κάλεσμα της γενιάς μας να αγωνιστούμε για να δώσουμε πίσω στα παιδιά μας την Ελλάδα μας γνωρίζοντας στις οδαλίσκες των τραπεζών ότι υπάρχουν Έλληνες που μπορούν να φέρουν την ελπίδα και τις τελικές λύσεις κάνοντας το θεωρητικό δεδομένο, άμεσα εφαρμόσιμο. Ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν την πατρίδα πάνω από το τομάρι τους γιά να δουν ξανά την πατρίδα τους να κερδίζει την χαμένη αξιοπρέπειά της. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας!!!
    Δεν πάει άλλο πιά. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ με την καθημερινή βία της εξουσίας των ουτιδανών. Μην κιοτεύετε μωρέ. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας. Αν παραταχθούμε ενωμένοι και αλληλέγγυοι σε φάλαγγα και πολεμήσουμε τον κοινό εχθρό όλοι μαζί, μπορούμε να τον νικήσουμε. Το τολμήσαμε στο παρελθόν και το πετύχαμε. Η νίκη είναι αποτέλεσμα μιάς τελευταίας προσπάθειας, κάποιας μεγαλύτερης θυσίας. 
    Καλούμε κοντά μας τους συγγενείς των 8.372 αθώων θυμάτων που αυτοχειριάσθηκαν μην αντέχοντας την εξαθλίωση και το επερχόμενο κολαστήριο. Καλούμε σε συστράτευση τους 1.347.372, μέχρι σήμερα καταγεγραμμένους Έλληνες, που σύρθηκαν στην ανεργία. Απευθυνόμαστε στους μέχρι σήμερα 216.410 επιχειρηματίες που έβαλαν λουκέτο στα καταστήματά τους. Καλούμε τους 350.000 αγρότες που θα αντιμετωπίσουν αύριο την αρπαγή της γής τους. Απευθυνόμαστε στα 2,8 εκατομμύρια συνταξιούχους, τα άλλοτε «τιμημένα γηρατειά», που θα υποστούν την οικονομική εξαθλίωση. Απευθυνόμαστε στο 40% του ελληνικού Λαού που ζεί κάτω από το όριο της φτώχιας. Απευθυνόμαστε στα 252.000 Ελληνόπουλα, που εκπατρίστηκαν ως μετανάστες για να επιβιώσουν από το ανθελληνικό κράτος των δοσίλογων που διώχνουν τον ανθό του Έθνους επιφέροντας την βίαιη αντικατάσταση του πληθυσμού της χώρας. 
    Αν αγαπάτε τη χώρα που μας γέννησε μην μένετε απαθείς. ΜΗΝ ΤΗΣ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΡΑ. Μην μένετε ένα βουβό μηδενικό στον καναπέ της ανυπαρξίας. Μην σκύβετε το κεφάλι ζητιανεύοντας για ψίχουλα. Ξαναβρείτε την χαμένη σας Ελληνικότητα!!! Ελευθερώστε την δύναμη και την ενέργειά σας για να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας ενωμένοι στον αγώνα της τιμής, στον αγώνα των δικών μας αξιών, στον αγώνα των δικών μας ιδανικών, στον αγώνα του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού αθάνατου Ελληνικού πνεύματος. Χρειάζεται κανείς να πολεμήσει πολύ σκοτάδι για να υπερασπιστεί το φως και την ελευθερία. Εμπρός λοιπόν ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!! Εμπρός, για την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε!!! Πάνω απ’ όλα η πατρίδα μας και ο λαός μας!!! «Φύλακες γρηγορείτε!!!» Ασκώντας τα συνταγματικά δικαιώματά σας ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ. 
    Έχοντας «Πάντ’ ανοιχτά, πάντ’ άγρυπνα τα μάτια της ψυχής μας», ας θυμηθούμε ότι είμαστε Έλληνες, η Ιστορία το προστάζει!!!! Από αύριο θα είμαστε αήττητοι!!! Φύλακες γρηγορείτε!!!
Οδυσσέας Τηλιγάδας
Ευριπίδου 57-10554 Αθήνα
Τηλ: 210 3250220
Ηλ. Ταχ: elas@otenet.gr