"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Μετά την "αποκαλυπτική επιστολή Γιούνγκερ" -αυτού του μεγάλου "φιλέλληνα" που πανηγυρίζαμε προσφάτως- τίθεται αμέσως και σαφώς το μεγάλο ερώτημα, ποιος είναι στην (βρωμο) "ΕΕ", η Ελλάδα ή τα Σκόπια;
Αυτά που συμβαίνουν πλέον, στους "κόλπους" της "ΕΕ" για την χώρα μας, δεν έχουν ούτε εξήγηση, ούτε λογική! Είναι θέατρο του παραλόγου, είναι η πολιτική ενός καθ' έξιν επαίτη, τον οποίο ενώ τον κλοτσούν, τον διώχνουν, τον καθυβρίζουν, αυτός εξακολουθεί να επιμένει επαιτικά. 
Και δεν είναι θέμα "Σύριζα" ή "Κυβερνήσεως Σύριζα", ή μιας οποιασδήποτε Κυβερνήσεως στο μέλλον (στο παρελθόν τις δοκιμάσαμε όλες, ήταν το ίδιο επαιτικές και δουλικές όπως η σημερινή), αλλά ριζικής αλλαγής πολιτικής. 
 ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΕ


Πολλοί εμμένουν στην άποψη ότι τα σημερινά κόμματα έχουν πολιτικό προσανατολισμό. Δηλαδή με δυο στρατόπεδα, το ένα καπιταλιστικό, και το άλλο φασιστικό-κομμουνιστικό. Η αλήθεια είναι ότι τέτοιος προσανατολισμός σήμερα στην πολιτική, την παγκόσμια πολιτική, δεν υπάρχει! Ο μεν καπιταλισμός μεταλλάχθηκε σε "Αγορές", των οποίων κανείς δεν γνωρίζει τις ρίζες, ο δε κομμουνισμός-σοσιαλισμός, περιορίστηκε στην Βόρεια Κορέα, με δεδομένο το γεγονός ότι στις παραδοσιακές χώρες του, δεν θέλουν ούτε καν να ακούσουν την λέξη. Ακόμα και σ' αυτήν την Κίνα.
Έμεινε η "Δημοκρατία", την οποία χρησιμοποιούν, λέξη, μόνον οι Αμερικανοί πρόεδροι όταν έρχονται στην Ελλάδα για να μας κάνουν το κέφι, ή και οι Ευρωπαίοι κερχελο-ηγέτες, όταν έρχονται στη χώρα μας και αυτοί, να μας κάνουν το κέφι!
Η Ελλάς τα τελευταία χρόνια έχει πέσει "θύμα" της "ΕΕ", την οποία αν ζούσε και γνώριζε σήμερα όπως είναι, ο "Καραμανλής του 1981", όχι μόνον θα μας έβγαζε απ' έξω, αλλά και θα μας απέκλειε εντελώς, θα μας απέκοπτε οριστικά από αυτήν!
Τα ρίχνουμε στην "Κυβέρνηση Σύριζα", μια κυβέρνηση απολύτως απούσα και ανύπαρκτη από παντού, με έναν "Πρωθυπουργό του 15μελούς της Γ' Γυμνασίου", τον οποίον όμως, αδιαμφισβήτητο και αυτό, οι Έλληνες τον εξέλεξαν! Οι Έλληνες δηλαδή, πολιτικά σκεπτόμενοι και εκλογικά, το μυαλό τους πλέον είναι κάτω του μετρίου.
Κάποιοι είπαν παλιότερα ότι η Δημοκρατία έχει ασφαλιστικές δικλείδες! Ξέχασαν όμως να μας τις δείξουν, ή να μας το κάνουν λιανά, ποιες είναι αυτές και που απαντώνται; Δηλαδή, όταν σαφώς αποδεδειγμένα, έχεις να κάνεις με μία Κυβέρνηση άχρηστη ανίκανη και προδοτική, ένα Κοινοβούλιο που έχει μετατραπεί σε "κτηνοβούλιο", με τον επιεικέστατο χαρακτηρισμό, τι κάνεις;
Κάπου εκεί στα παλιά Συντάγματα -τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει σ' αυτό που ισχύει, δεν το διάβασα και δεν θέλω να το διαβάσω, αρκέι που το ξέρει και το διάβασε η καθηγητάρα ο Πάκης- ένα άρθρο τους έλεγε ότι "όταν η χώρα περιπαίσει σε αναρχία, και ακυβερνησία, την ευθύνη αναλαμβάνει ο Ελληνικός στρατός".
Ένας στρατός, ο οποίος διπλασίασε τα σύνορα της Ελλάδος, τα φύλαξε μέχρι το 1981 στο ακέραιο (έτος εισδοχής μας στην βρωμο-ΕΕ), μπήκε στην Κωνσταντινούπολη νικητής, και έκανε μια Εκστρατεία στα βάθη της Ασίας, η οποία ήταν τραγικό πολιτκό και στρατηγικό λάθος, μας φιλοδώρησε με μία Μικρασιατική καταστροφή και μία "Δίκη των Εξ".
Από τους "φυγάδες" της "Δίκης των Εξ" (πρίγκιπας Ανδρέας), προέρχεται και ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, Φίλιππος (υιός του πρίγκιπα Ανδρέα).
Σύμφωνα λοιπόν, με τα παλιά Συντάγματα, τα σύνορα της χώρας μας τα φυλάει ο Στρατός. Είτε στην ξηρά, είτε στον αέρα, είτε στην θάλασσα. Ο Στρατός ξηράς, το Ναυτικό, και η Αεροπορία.
1ον. Ο Στρατός ξηράς είναι άγνωστη λέξη στα χερσαία σύνορά μας.

2ον. Το Πολεμικό ναυτικό στη θάλασσα λουφάρει στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνος(;), εκεί που άλλοτε πολέμησε με επιτυχία τον Ξέρξη, κι αφησε την "δουλεια" να την κάνουν τα προσκοπάκια του Λιμενικού... Και,

3ον. Η Πολεμική Αεροπορία μας,  η οποία ευαισθητοποιείται κάθε φορά που κάποια τουρκικά αεροπλάνα κάνουν ασκήσεις και παραβιάζουν σκόπιμα τον εναέριο χώρο μας!

Όλα αυτά, δεν τα βρίσκετε... χάρμα;
Πέραν των εν ενεργεία στρατιωτικών μας, υπάρχουν και εκατοντάδες (ή και χιλιάδες;), σύλλογοι αποστράτων. Όπως κι αν λέγονται αυτοί, οι οποίοι σύλλογοι, όχι μόνον δεν έχουν αποκοπεί από την πρώην εργασία τους, αλλά και θα είναι οι πρώτοι που θα στρατευθούν, κατά τη διάρκεια ενός νέου Πολέμου (είναι κοντά). Μην ξεχνάμε ότι οι πολίτες επιστρατεύονται μέχρι τα 42 τους χρόνια. Οι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί, μέχρι τα 80!
Με μαθηματική ακρίβεια η "αποχή" του Ελληνικού Στρατού (ο οποίος ξύνει τα παπάρια του στο Αφγανιστάν ως "συμμαχικός"), από τα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδος, σε μια "γυριστή" και "ανάποδη", κάποιοι ψηλά στην ιεραρχία του που κάνουν τώρα τους "δημοκράτες", πλην θρασύδειλους, θα την "πληρώσουν". Α/ΓΕΕΘΑ, Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΑ, Α/ΠΝ. Και αυτή η "πληρωμή", θα έχει σίγουρα ως επακόλουθο, μια Εθνική μας συμφορά.
Δεν μπορείς σε κανένα στρατοδικείο να δικαιολογηθείς, ότι έπραττες σύμφωνα με τις επιταγές της πολιτικής ηγεσίας. Κάποιοι εκεί, θα στο θυμίσουν ότι η ηγεσία ήσουν κι ΕΣΥ. Όχι μόνον αυτοί.
Στην Ειδομένη, στα σύνορά μας από την πλευρά των Σκολιανών γύφτων, είναι παρών ο "Στρατός" τους. Αυτόν τον "στρατό" αναγνωρίζει απόλυτα και ο ναζο-Γιούγκερ της βρωμο-ΕΕ. Ο "πραγματικός Φιλέλληνας".
Από την πλευρά την δική μας, τον Στρατό μας εκπροσωπούν κάποια κουφάρια εκεί στο “Ραβινέ”, κόκαλα ιερά, και η φωνή του Υπολ/γου Καρακουλάκη "Η θυσία μας αυτή, ας γίνει το συμβόλαιο επί των δικαιωμάτων μας των εδαφών τούτων, στον αιώνα τον άπαντα"!
Το τελευταίο το αφιερώνουμε, στον άχρηστο, ανίκανο, και πλέον ακατάλληλο Α/ΓΕΕΘΑ της Ελλάδος. Τον "Φύλακα Άγγελό μας"

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΟΥΝΚΕΡ...  άρθρο από το “Έθνος” της 27/1, το οποίο εργάστηκε μανιωδώς, για να ανεβεί ο Τσίπρας στην εξουσία: