"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

“ΠΆΛΙΝ ΤΟΝ ΚΑΎΚΟΝ (ΚΡΑΣΟΝ) ΈΠΙΕΣ ΠΆΛΙ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΑΠΏΛΕΣΑΣ”, ΜΠΟΥΤΑΝ!..

Το “μπουτάρης” είναι τουρκική και σλαβική λέξη, ίδια, η οποία προέρχεται από το “μπουτάν”. Που θα πει μηρός. Γι' αυτό και ο “χχχικ” είναι τόσο μανιώδης θαυμαστής του Κεμάλ και του Γκρουέφσκι! Ο Κεμάλ ως γνωστόν ήταν πούστης και φοίτησε στο 2ο Γυμνάσιο Αρρένων Θεσσαλονίκης. Ο Γκρουεφσκι δεν ξέρω αν είναι. Ο “χχχικ”, λοιπόν, δεν είναι μόνο Σκοπιανός παρασιτο-εμιγκρές, είναι και κρυφότουρκος. Είναι γνωστή εξ΄ άλλου η μεγάλη κοινότητα των Τούρκων στα Σκόπια.
Στα Σκόπια, σκοπιανοί είναι, όσοι δεν είναι Αλβανοί (60%), όλο το δυτικό τμήμα της “Τρύπας των Βαλκανίων”, Τούρκοι (8%), Σέρβοι και Κοσσοβάροι (3-5%), Βούλγαροι (15%), Γύφτοι (5%), Έλληνες (3-5%), και άλλες εθνότητες (+/- 2%). Σκοπιανός δηλαδή, ΚΑΝΕΝΑΣ! Και όμως, αυτοί ΟΙ ΑΠΆΤΡΙΔΕΣ των Βαλκανίων, επιμένουν ότι είναι... “Μακεδόνες”.
Το Τμήμα που κατέχουν όμως (έδαφος ελληνικό της Μακεδονίας, όπως και η Βόρεια Ήπειρος στην Αλβανία), είναι ασυζητητί Μακεδονία για τους αγραμμάτους, όσο και η γεωγραφική διαίρεση του “Πυρήν” (Ελληνική ονομασία, παραφθορά “Περούν” στην Βουλγαρία), και για να βάζουμε τα πράγματα, απολύτως, στη θέση τους, όλη η Βαλκανική, από τα Τέμπη και πάνω μέχρι τον Ίστρο ποταμό (Δούναβη), περιελάμβανε το πανάρχαιο Ελληνικό τοπονύμιο, Θράκη. Ο Ορφέας γεννήθηκε και πέθανε στα Λείβηθρα, σημερινή Σκοτίνα Πιερίας. Την οποία Θράκη ο Φίλιππος Β΄ αφού κατέλαβε, ονόμασε Μακεδονία, ΟΛΗ
ΔΕΙΤΕ στις φωτογραφίες "Πιντιέφ" τα σχόλια στην "Θ", τι του σέρνουν οι αναγνώστες, να πάθετε πλάκα!.. Και καμααααάρι, οι Θεσσαλονικείς για τον... "χχχικ"!..