"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

ΜΟΥ “ΑΡΕΣΑΝ” ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΩΝ “ΓΑΛΟΝΑΔΩΝ”!

Το χθες. Εκεί ακριβώς που 
διαμελίστηκε ο εικονιζόμε-
νος ήρωας, σήμερα κατασ-
κοπευτικές “ΜΚΟ” μοι-
ράζουν επιτελικούς χάρτες 
κάτω απ' τη μύτη της α-
νύπαρκτης και διαλυμέ-
νης ΕΥΠ, με την ανοχή Ό-
ΛΩΝ των, επίσης ανυπάρ-
κτων, Εισαγγελέων
της χώρας...
Δεν ξέρω εσείς τι λέτε, πάντως εμένα εκείνο που μου έκανε φοβερή εντύπωση στην γιορταστική ατμόσφαιρα της 25ης Μαρτίου, ήταν οι παρουσία των στρατηγών στην δοξολογία της εκκλησίας! ΌΛΟΙ τους πλάκα τα παράσημα στο στήθος, έφθαναν μέχρι τα γόνατα!
Η απλή απορία και ερώτηση που μου ήρθε αυθόρμητα στο στόμα, ήταν, αυτά τα παράσημα κερδίζονται σε αγώνες, σε μάχες και σε Μέτωπα πολεμικής αρετής, πολεμικής ανδρείας!
Αυτοί οι προδότες, που στο διάολο τα κέρδισαν όλα αυτά, ποια μάχη έδωσαν, και σε ποιο Μέτωπο για την Πατρίδα; Πέρα από τις δωρεάν μετεκπαιδεύσεις σε αμερικανικά (ΗΠΑ) στρατόπεδα ή Πανεπιστήμια, στα οποία σημειωτέον, ως και ο Γιωργάκης με το Παπί του, γνωστός και ως Τζέφρυ, αναγορεύτηκε καθηγητής! Τόσο μεγάλο είναι το κύρος τους!

Οι υπουργοί, σχεδόν ΌΛΟΙ ομολογούν πως η Ελλάς είναι πλέον εντελώς ανοχύρωτη! Άλλοι λένε “δεν μπορούμε να φυλάξουμε τα σύνορά μας, είναι δύσκολο”. Ομολογούν διπλά, δηλαδή, ότι ΔΕΝ υπάρχει Στρατός! Ο στρατός στην Ελλάδα έχει διαλυθεί, γιατί μια τέτοια ομολογία και παραδοχή -που ισοδυναμεί επίσης και με προδοσία, χρειάζεται άμεση επέμβαση Εισαγγελέως- πρέπει να την κάνει ο Στρατός. Γιατί βάσει Συντάγματος, μόνον αυτός είναι εντεταλμένος να φυλάξει και να προασπιστεί τα σύνορά μας, από ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ εισβολέα! Και κάθε τέτοια αποτυχία ή αδυναμία, χρεώνεται σ' αυτόν!
Η λαθρομετανάστευση πλέον, ΕΊΝΑΙ καθολική “Εισβολή”! Και ο οποιοσδήποτε έχει αντίρηση, να πάψει να στρουθοκαμηλίζει.
Θα το γράψω πολλές φορές, ένας τέτοιος ανίκανος στρατός, ο οποίος μας κοστίζει και τα μαλλιοκέφαλά μας, δεν ορκίστηκε καμιά υποταγή σε ΚΑΝΈΝΑΝ πολιτικό, αλλά να “υπηρετεί και να διαφυλάττει την πατρίδα και ΜΌΝΟΝ”, θεωρείται το λιγότερο επίορκος, πρέπει να περάσουν στρατοδικείο οι κεφαλές του, οι στρατηγοί του, με την κατηγορία της Εσχάτης προδοσίας, και να τους επιβληθεί η εσχάτη των ποινών. Δηλαδή, θάνατος. Όλα τα άλλα, επιδεινώνουν την κατάσταση, την καθιστούν απρόβλεπτη, με εντελώς ανεξέλεγκτες, και μη ελεγχόμενες εξελίξεις.
Το σήμερα: Ένας προδότης-
κατάσκοπος, πρώην στρα-
τηγός του ΕΣ, ο οποίος ο-
μολογεί, ότι “είναι πολύ 
δύσκολο η Ελλάς να φυλά-
ξει τα σύνορά της”, και... 
ακόμα ζει!
Ο Τόσκας μέχρι πρότινος, ήταν στρατιωτικός, στρατηγός κι αυτός, με πλάκα τα παράσημα, τα γαλόνια. Ο Χηνοφώτης, που έβλεπε την Αθήνα να καίγεται ως υπουργός δημοσίας Τάξεως παρέα με τον “καθηγητή Πάκη”, ήταν επίσης στρατηγός, πτέραρχος της Αεροπορίας, Αρχηγός, ο οποίος διέταζε(;) τις αναχαιτίσεις στο Αιγαίο!
Αν τους εκλάβουμε ως παράδειγμα, φανταστείτε το επίπεδο και αυτών που υπηρετούν, ΤΏΡΑ!
Όταν θα γίνει το κακό, τότε θα είναι πολύ αργά για να ψάχνουμε τον φταίχτη, και ένα νέο “ΓΟΥΔΊ” δεν θα μπορεί να αποκλειστεί, από κανέναν!
Συνεπώς, αυτοί οι κύριοι (στρατιωτικοί), των οποίων το κύρος έχει καταβαραθρωθεί στην συνείδηση του Ελληνικού λαού -και όχι του ελληνόφωνου- θα πρέπει, έστω, την τελευταία στιγμή να αναλογιστούν τις ευθύνες τους!
Αν δεν θέλουν, είτε να αιματοκυλήσουν την χώρα, είτε να βρεθούν αντιμέτωποι με την κατηγορία της “Εσχάτης προδοσίας”. Τελεία και παύλα.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: 
ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΕ 
ΣΚΡΑ ΝΤΙ ΛΕΝΓΚΕΝ