"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

ΨΕΥΔΗΣ, ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΣ, ΚΙΤΡΙΝΟΣ (ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΝΕΟΣ), ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ, Ο “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ” ΤΥΠΟΣ!

 Με την επίσημη σφραγίδα της ΕΛΣΤ.
Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Όπως η Τ.Α ευθύνεται για το 50% της χρεοκοπίας μας (σπατάλες δήμων, υπέρογκες αποζημιώσεις δημάρχων και άλλων οφικίων της Τ.Α, ανεξέλεγκτες πληρωμές “προς τρίτους”, μαφιόζοι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι πίσω από τα “σίδερα”), έτσι και ο Ελληνικός ψεύτικος, πέρα για πέρα, κάλπικος και χαλκευμένος, κιτρινισμένος τελευταίο στάδιο ηπατίτιδας, εξαρτώμενος Τύπος από μια δράκα ελεεινών και κακούργων πολιτικών, διαπλεκομένων μιζαδόρων και εκβιαστών εκδοτών, ψευτο-δημοσιογράφων, ευθύνεται για το απόλυτο σκοτάδι της αλήθειας και ενημερώσεως του Ελληνικού λαού, ο οποίος έμπρακτα πλέον, δείχνει την αποστροφή και αηδία του, σε όλους αυτούς που ανέλαβαν να τον εκδημοκρατίσουν, να τον εκμαυλίσουν στην ουσία, με ότι πιο σιχαμερό, πιο ελεεινό και πιο άθλιο, υπάρχει στην παγκόσμια ειδησεογραφία.
Καθημερινώς ο αναγνώστης διαβάζει πρωτοσέλιδους αηδιαστικούς τίτλους γεμάτους τρομοκρατία και ψεύδος, αν όχι αυλοκολακείες σε ανύπαρκτες προσωπικότητες ΌΛΩΝ των χώρων, λέξεις όπως “σοκ”, “βόμβα”, “τορπίλη”, “σκάνδαλο” έχουν χάσει το νόημά τους, και άλλες, ακόμα πιο βρωμερές, αρλουμποφράγκικες αηδίες για να μπερδεύεται το πόπολο, ανάμεικτες με κακογραμμένα Λατινο-Αγλικο-Γαλλο-Ελληνικά, ακόμα και αηδιαστικά γκρίκλις -για να δείξουμε ότι ξέρουμε και πέντε γλώσσες - είναι το αγαπημένο λεκτικό αμορφώτων κυρίως, και κολλυβογραμμάτων με το είδος “δημοσιογράφων”, έφεραν αυτήν την αποστροφή του κοινού από τον Τύπο, κατ' όνομα μόνον Ελληνικό, ΟΥΔΕΙΣ που να σχετίζεται με εφημερίδες περιοδικά ή άλλα ενημερωτικά έντυπα εκδότης υπάρχει, που να μην έχει άμεση επαφή με την Δικαιοσύνη και την Δίωξη, ή να μην είναι κάποια μαριονέτα, που πίσω της κρύβονται μαφιόζοι στην ουσία, και αυτόκλητοι “υπηρέτες της αλήθειας” και την “πληροφορήσεως” επί συμβολαίου!
Το ότι οι Ελληνικές εφημερίδες και τα περιοδικά κυρίως, αρχίζουν να σπανίζουν αυτές ή αυτά που έχουν Ελληνικές ονομασίες ή τίτλους, το παραβλέπουμε εντελώς, γιατί σε λίγο, όχι μόνον δεν θα υπάρχει καμιά ή κανένα, αλλά αυτοί που θα τα αγοράζουν, θα βλέπουν και μέσα στα κείμενά τους, όλες τις  γραφές των γλωσσών του κόσμου, ακόμα και τα κινέζικα, αρκεί να μην είναι τα Ελληνικά!
Να μην ξεχάσουμε και τις αθλητικές, στις οποίες η γλώσσα και η γραφή των δήθεν αθλητικογράφων που χρησιμοποιείται, έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής ελληνικής γραμματικής και συντακτικού, είναι μόνον για βλάκες αυτά τα κείμενα, σχιζοφρενείς, ανοήτους, και διανοητικά καθυστερημένους “φιλάθλους-αναγνώστες”.
Δείτε λοιπόν, παρακάτω, μόνοι σας, στους πίνακες της ΕΣΤΑΤ την πορεία του “Ελληνικού” (παπάρια) Τύπου, αφού σας πούμε γενικώς πως οι πωλήσεις των Εφημερίδων και Περιοδικών, την τελευταία 3ετία, μειώθηκαν κατά 50%!
Προσωπικά, έχουμε να αγοράσουμε εφημερίδα ή άλλο έντυπο από τα περίπτερα, ίσως και πάνω από δέκα χρόνια!