ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

“ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ...”.

Αφού οι, Σαμαράς (το δεξιό κουμμούνι), Μητσοτάκης (ο δοσίλογος, ο σημερινός της ΝΔ λέγεται Τεροχρυσάκιας-Ντοράκιας), Καραμανλής, με το μπουκωμένο στόμα απ' το πολύ φαΐ, και όλο το σκυλολόι των “ντιντίδων” -πούστηδων- που εγκατέστησε στο κόμμα. Έγραψαν στα φουστάνια τους, ή όσοι κατουρούσαν όρθιοι, στ' αρχίδια τους την Δεξιά και τους Δεξιούς μέσα στη ΝΔ -χρόνια τώρα, είχε καταντήσει ντροπή και ύβρις, να πει ή να ισχυριστεί κάποιος στο κόμμα ότι ήταν δεξιός
Κι αφού ο Μπαλτάκος, έκανε το θανάσιμο ολίσθημα να δεθεί στην... τσουτσού ενός αποτυχημένου και ξευτιλισμένου της πολιτικής ποντικομούρη, ήταν επόμενο ότι κάποιος που δεν φοβάται να λέει ότι είναι "δεξιός" -και όχι φασίστας- να καταλάβει αυτή την θέση της πολιτικής, με ένα κόμμα σαφέστατα δεξιό, και όχι άρες-μάρες κουκουνάρες, “δεξιές σοσιαλιστικές” αηδίες, ιμιτασιόν και ανεμομαζώματα ιδεολογίες, ακόμα και κομμουνιστικές κορώνες, ψευτοθεωρίες!
Οι άνθρωποι εκεί μέσα είχαν μπλέξει πραγματικά τα μπούτια τους, όπως πολύ λαϊκιστί και δημοτικιστί, ο σοφός Ελληνικός λαός ορίζει.
Οι ψηφοφόροι της ΝΔ, χαζοχαρούμενοι και αφελείς το λιγότερο, ψήφιζαν 40 χρόνια ένα δεξιό κόμμα, που την άλλη μέρα από το καπέλο ενός φακίρη, ως δια μαγείας, τους έβγαινε αριστερό
Ή ακόμα-ακόμα, και καθαρά κομμουνιστικό! Ήταν αυτή η ίδια η ΝΔ που γιγάντωσε με την ανόητη έως σχιζοφρενική πολιτική στάση της την αριστερά στην Ελλάδα -φιλοδωρώντας και την “Αποχή” από τις κάλπες με ένα 45%- η οποία κατέληξε στην “κομμουνιστική αριστερά” της σήμερον, με ένα αμόρφωτο ντογάνι ή τσογλάνι, όπως επιθυμείτε, και μοσχαναθρεμένου τεκνού της Αρχιεπισκοπής Αθηνών (άλλη μεγάλη δεξιά αυτή), η οποία ισοπέδωσε στην κυριολεξία της λέξεως, τον τόπο!
Το πολιτικό στίγμα του κόμματος του Κρανιδιώτη όπως το έδωσε επιγραμματικά ο ίδιος σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, φαίνεται νά 'ναι δεξιό:
«ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ. Η Δεξιά δεν μπορεί να είναι μόνο κατ’ όνομα ή με συνθετικά που την ακυρώνουν. Η Δεξιά δεν είναι γονική παροχή κανενός, ούτε την έχει χρεωθεί με 108 μια ψευτοαριστοκρατία. Η Δεξιά δεν μπορεί παρά να είναι εθνική, ρωμαλέα στις ιδέες κι αγέρωχη στην συμπεριφορά της, απροσκύνητη, διεκδικητής κι εγγυητής της Ελευθερίας. Η Δεξιά δεν μπορεί να είναι δειλή και κακέκτυπο σοσιαλδημοκρατίας»… 
Και όσοι πιστοί δεξιοί επιθυμείτε, προσέρχεστε. Θα συμπληρώσουμε εμείς.
Το σίγουρο είναι ότι ο Φαήλος δεν κατάγεται από κανένα “Τζάκι”, δεν κληρονόμησε κανένα πολιτικό προικιό από τον πατέρα του ή την μάνα του, δεν έχει καμιά, απολύτως, σχέση, με τον Προδότη Σαμαρά της ΝΔ, κι όχι αυτού της ΠΟΛ.ΑΝ. -στην τελευταία αυταρέσκονταν σε δεξιές κορώνες, ξεγέλασε πολύ κόσμο, αλλά στη ΝΔ ο πανηλίθιος τις κατάπιε- του Εβραιο-Σημίτη, ή του επίσης Εβραιο-Γκαπ ή Τζέφρυ ή Γκάφρη, πολιτικού Κάφρου δηλαδή, γνωστοτέρου στην πολιτική σκηνή και... ως “Έφήβου με το Παπί του”! Του μεγαλυτέρου “πανκαλείου παχέως εντέρου” στον κόσμο, του α-συνταγματικού και ασυναρτήτου, ασυντάκτου χοντροβουζαρά Τούρκογλου, ακόμα και του γραφικού, αφελώς ρομαντικού Τρίτση, στο πλευρό του οποίου τάχθηκε στην αρχή της πολιτικής του καριέρας με το Πασόκ και ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Ίσως αυτό να είναι το μόνο μεμπτό σημείο στο βιογραφικό του Φαήλου, ότι ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα από το Πασόκ. Δεν είναι δηλαδή, γνήσιο τέκνο της δεξιάς.
Και ίσως, είναι ο μόνος από εκείνον τον αχταρμά της μεταπολιτεύσεως, συνονθύλευμα πολιτικών ιδεών, αηδιών και αξιών, που δεν κατέληξε στα σοσιαλιστικά ή κομμουνιστικά ψευτο-κόμματα, αλλά στην εθνική και άκρως πατριωτική, δεξιά!
Γιατί η δεξιά, και μόνον αυτή, είναι συνυφασμένη με τις λέξεις Έλληνας, Ελλάς, Εθνικό, Πατριωτικό, Ελληνισμός, Ελληνικό Έθνος, Πατριώτης, Πατρίδα.
Ο Φαράκος του ΚΚΕ κάποτε, δεν είχε πει εκείνο το περίφημο “Ευτυχώς, σύντροφοι, χάσαμε τον Πόλεμο”, εντελώς τυχαία. Εννοώντας φυσικά, τον “Εμφύλιο του Γεννηματά”. Κάτι που επανέλαβε αργότερα και ο κομμουνιστής Βούλγαρης, αλλά με διαφορετικό τρόπο, στην κινηματογραφική του ταινία "Ψυχή Βαθιά".

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ...

Γεννήθηκε το 1965 στον Κορυδαλλό. Ο πατέρας του ήταν υπάλληλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (Ο.Λ.Π.) ενώ η μητέρα του γαζώτρια σε βιοτεχνία της Κοκκινιάς. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (πήρε το πτυχίο του το 1992) και εργάζεται ως δικηγόρος. Υπηρέτησε τη θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις, στη 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, ως έφεδρος αξιωματικός.
Τα πρώτα του πολιτικά βήματα τα έκανε στο πλευρό στελεχών του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, όπως ο Αντώνης Τρίτσης και ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης. Μάλιστα το 1989 ήταν στο πλευρό του Τρίτση όταν δημιούργησε το Ελληνικό Ριζοσπαστικό Κίνημα (Ε.Ρ.Κ.). Από το 1993 είναι φίλος και συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο και ακολούθησε στο εγχείρημα της Πολιτικής Άνοιξης. Για την πολύ στενή σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό δηλώνει ότι «με τον Αντώνη Σαμαρά είμαστε σύντροφοι εν όπλοις». Aπορρίπτει τον χαρακτηρισμό «μυστικοσύμβουλος» και μιλάει για «μακρά και αδιάκοπη, επί 17 συναπτά έτη, πολιτική και αδελφική σχέση».
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης απέκτησε δημοσιότητα για πρώτη φορά το 1988, σε ηλικία 23 ετών, ως φοιτητής Νομικής. Τότε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Μεντρεντίν Νταλάν είχε επισκεφθεί την Αθήνα και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ο Κρανιδιώτης όρμησε μέσα από το πλήθος, άρπαξε το στεφάνι, και το πέταξε με δύναμη μακριά. Αμέσως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους άντρες του στρατηγού Αρκουδέα.
Ο Κρανιδιώτης είναι επικριτής της θεωρίας του «μεσαίου χώρου» που είχε επιβάλει στη Νέα Δημοκρατία ο επικοινωνιολόγος και φίλος του Κώστα Καραμανλή Γιάννης Λούλης. Είναι φίλος του Μάκη Βορίδη με τον οποίο συμφωνεί στην χάραξη μιας πιο καθαρά δεξιάς πολιτικής. Μάλιστα επιτίθεται στα πιο μετριοπαθή στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία χαρακτηρίζει «ντιντήδες».
 

Σ.Σ.Σ.: Αν δει κανείς σε βάθος το βιογραφικό αυτού του “πολιτικού αναλυτού” Γιάννη Λούλη, και πραγματικού... λούλη, δεν θα δυσκολευτεί να καταλάβει την κατάντια της ΝΔ του Καραμανλή, ο οποίος τον είχε επίσημα σύμβουλο, ή μυστικοσύμβουλο! Αυτοί οι “πολιτικοί αναλυτές”, είναι σαν τις ψείρες και τους κοριούς. Αν δεν κάψεις το πάπλωμα ή το στρώμα, δεν φεύγουν με τίποτα!
 

Στις εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β' Πειραιά, αλλά απέτυχε να εκλεγεί, λαμβάνοντας 1.867 σταυρούς. Επίσης, ήταν υποψήφιος και στις δύο εκλογικές διαδικασίες του 2015, και πάλι όμως, δεν κατάφερε να εκλεγεί.
Στις 16 Μαρτίου 2016, ο Φαήλος Κρανιδιώτης διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία μετά τις δηλώσεις του έκανε σχετικά με τον αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, γιατί αποκάλεσε την πΓΔΜ με τη συνταγματική της ονομασία.


Περιμένουμε και το επίσημο καταστατικό του κόμματος του Κρανιδιώτη, για να δούμε αν πράγματι αυτό το νέο δεξιό κόμμα φραστικά, είναι και πραγματικά δεξιό, και όχι ακροδεξιό, εύκολο πλέον χαρακτηρισμό που θα ήθελαν συστηματικά, κάποιοι “προοδευτικοί” και “δημοκρατικοί”, αριστεροκομμουνιστοφασίστες, να του προσάψουν

Λενινιστές, Σταλινιστές, Τροτσκιστές, ή Γκεβαρικοί, Φιντελοκαστρικοί, των οποίων τον βίο και πολιτεία ο καθένας από μας γνωρίζει, πως ξεκίνησαν δηλαδή, και που κατέληξαν! 
Τι έπαθαν τα κράτη και οι λαοί, με πρώτη και καλύτερη την μεγάλη Ρωσία, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στα κάλπικα, και δήθεν δημοκρατικά, παραληρήματά τους.