"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΑΛΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!..

Επειδή σκυλοβαρέθηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια, κυρίως σε ώτα μη ακουόντων, τό ΄ριξα στο σορολόπ, ψάρεμα στο διαδίκτυο, και κάνω χάζι με τα “Σχόλια” των εφημερίδων -όχι των ελληνικών, αλλά των ελληνόφωνων- για την κωμικοτραγική πλέον κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει αυτή η χώρα! 

Οι δυο εφημερίδες παρακάτω, το πιο σίγουρο είναι ότι δεν είναι δεξιές, και εργάστηκαν τα μέγιστα εναντίον όλων των... δεξιών κυβερνήσεων της προηγουμένης, προκειμένου να βοηθήσουν στην αναρρίχηση της εξουσίας, τον “Σφύριζα”. Γιατί Σφύριζα; Διότι όλοι εκεί μέσα σφυρίζουν, και από μπρος και από πίσω!.. Ενίοτε, αποπατούν κιόλας! Διαβάστε τα, έχουν πλάκα... Σας τα βάζω σε αρχείο “Πιντιέφ”, για να μην θεωρηθεί ότι έβαλα κι εγώ το χεράκι μου ή να τα διαστρεβλώσω, ή να τα κακοποιήσω. Εξ' άλλου μπορείτε να πάτε και στα άρθρα, να τα διαβάστε εκεί, που στη συνέχεια νομίζω ότι θα έχουν προστεθεί κι άλλα!

Όσον αφορά όμως το άρθρο του “Θέματος, θα σας βάλω και τον μικρό διάλογο μεταξύ Μπαλαούρα (ο άνθρωπος είναι σκέτο μπαλαούρο) και του Κασιδιάρη, για να θαυμάστε τον πολιτικό λόγο στην Ελληνική Βο(υ)λή, των ανθρώπων που στείλατε εσείς, να σας εκπροσωπήσουν ή να σας κυβερνήσουν. Το ψάρι απ' το κεφάλι βρωμάει, και στην προκειμένη περίπτωση το ψάρι δεν είναι αυτοί, οι εκλεγμένοι, αλλά εσείς. Οι εκλέκτορες.
Αυτό να το θυμάστε, όταν σύντομα πάλι θα πάρτε το δρόμο γαι τις κάλπες, στις οποίες είστε και πολύ επιρρεπείς, γιατί εγώ ως γνωστόν, έχω να ψηφίσω σε εθνικές εκλογές, από το 1989, που ψήφισα τελευταία φορά.

Ο μεστός πολιτικός λόγος λοιπόν, μεταξύ Κασιδιάρη και Μπαλαούρο, έχει ως εξής:
Μ. Μπαλαούρας: Κάτσε κάτω. Θα μιλήσεις με τη σειρά σου
Ηλ. Κασιδιάρης: Δεν κάθομαι κάτω ρε καραγκιόζη
Μ. Μπαλαούρας Κάτσε κάτω: Αλλού αυτά. Αυτά να τα κάνεις στην νύχτα. Δεν φοβήθηκα όμοιούς σου με τανκς θα φοβηθώ εσένα
Ηλ. Κασιδιάρης: Δεν κάθομαι ρε καραγκιόζη φέρε την φρουρά να με βγάλει… Βλάκα.
ΝΔ: η κυβέρνηση παραβιάζει Σύνταγμα και Κανονισμό της Βουλής...

Με την μικρή υποσημείωση, την "εποχή των τανκς" αυτός ο κύριος, δεν ήταν ούτε 16-17 χρονών! Στη συνέχεια, αφού μορφώθηκε, σπούδασε με τα “τανκς”, φίλησε χίλιες ποδιές ο πατέρας του να τρώει τζάμπα στη Φοιτητική λέσχη με χαρτί πλαστό του Προέδρου του χωριού του, έγινε... άντρακλας, κι έβαλε τα “στήθη” του μπροστά, να απαλλαγεί ο ελληνικός λαός από την καταπίεση, μέχρι να φτάσουμε στην πλήρη λύτρωση, σήμερα, με την φασιστικοκομμουνιστική δικτατορία του... Σφύριζα! Αν δείτε δε και το βιογραφικό του, θα δείτε στις επίλεκτες θέσεις του δημοσίου που κινήθηκε, με κυβερνήσεις φυσικά του Πασόκ ή της δεξιάς -εδώ γελούν- ΝΔ!

ΣΣΣ: Τα νούμερα κάτω από τα σχόλια είναι το πρώτο +, και το δεύτερο -.