"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!..


Έτσι κάλυψαν την Πρώτη Είδηση σήμερα, την μόνη πραγματική Είδηση στις ελληνικές εφημερίδες, οι μεγαλύτεροι απατεώνες μετά τους πολιτικούς, τα διεφθαρμένα και κακουργηματικά ΜΜΕ, το σφύριγμα του πρώτου τραίνου μετά από 2,5 μήνες, του τραίνου της οικονομίας της Ελλάδος, στην πολύπαθη και κατακρεουργημένη από τους λαθροπόντικες, Ειδομένη.
Άνοιξα επίτηδες όλους τους ιστοχώρους, και σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ, παραπάνω από πέντε αράδες! Με εξαίρεση το "Βήμα"... εφτά! Που τις παραθέτω εδώ αυτούσιες:
"Επαναλαμβάνονται από σήμερα, Τρίτη -μετά από 2,5 μήνες αποκλεισμού- τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τα σύνορα της Ελλάδας με την πΓΔΜ. Το πρώτο εμπορικό τρένο με φορτίο και προορισμό την Κεντρική Ευρώπη θα αναχωρήσει το πρωί και θα ακολουθήσει δεύτερο εντός της ημέρας. Την περασμένη Πέμπτη, 26 Μαΐου, μετά από 70 ημέρες αποκλεισμού της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη, πέρασε τα σύνορα το πρώτο εμπορικό τρένο της εταιρείας χωρίς εμπορεύματα".
ΠΟΥΘΕΝΑ φωτογραφίες, ΠΟΥΘΕΝΑ συνεντεύξεις, ΠΟΥΘΕΝΑ για την ζημία των 7,0 εκατομ. ευρώ στην Ελληνική οικονομία, ΠΟΥΘΕΝΑ, κάποιος, έστω, να κάνει μία μικρή αποτίμηση των καταστροφών, όχι μόνο στα τραίνα, αλλά και στις τοπικές κοινωνίες οι οποίες δεινοπάθησαν και δεινοπαθούν από τους εισβολείς!
Στους οποίους μάλιστα τώρα τελευταία, ΔΕΝ αρέσει και το φαγητό, ΔΕΝ αρέσουν οι συνθήκες "κράτησης", ΔΕΝ αρέσει στον ΟΗΕ η συμπεριφορά των Ελλήνων, γι' αυτούς που μπήκαν στη χώρα τους, χωρίς να τους καλέσει ΚΑΝΕΝΑΣ,, και που σε άλλες εποχές, θα τους εκτελούσαν με μια ριπή αυτομάτου όπλου, με το που θα άγγιζαν τα σύνορα!
Τελικά, ποιος είναι αυτός ο βρωμο-ΟΗΕ, ποιες είναι αυτές οι βρωμο-Οργανώσεις, ποιοι είναι αυτοί οι βρωμο-Εθελοντές, ακόμα-ακόμα, ποιοι είναι αυτοί οι βρωμο-Γιατροί (πολύ καλά τους έκαναν στο Αφγανιστάν), ποια είναι, εν κατακλείδι, αυτή η βρωμο-ΕΕ, που σώνει και καλά, θέλουν να μας επιβάλλουν ΟΛΟΙ (δια ροπάλου), την "αλληλεγγύη", την "συμπόνοια", τον "οίκτο", και την "φιλοξενία" μας, σε ποιους;
Αν κόπτεται τόσο πολύ ο ΟΗΕ γι' αυτούς τους αθλίους, γιατί δεν κάνει -λεφτά έχει- σε μια ακατοίκητη όαση στην έρημο ένα απέραντο στρατόπεδο, να τους μαντρώσει ΟΛΟΥΣ εκεί, να βάλει και μερικές χιλιάδες υπαλλήλους από όλο τον κόσμο, να τους ταΐζει στο στόμα, του πουλιού το γάλα από το... υστέρημά του;
Τι στ' αρχίδια του άφησε τόσον καιρό, να πάει χρόνος χαμένος, έχασε και την ευκαιρία να διαφημιστεί σαν “Καλός Σαμαρείτης”, οι μασόνοι της διεθνούς μασονίας, οι κόπροι και τα κηφηναριά, που μαζεύτηκαν παράσιτα στην παγκόσμια οικονομία εκεί μέσα;