"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ;

ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΟΥΡΔΟΥΜ: ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΛΛΑ... ΑΛΛΑΞΕ!
Υπάρχει μια βρωμερή με όλη την σημασία της λέξεως είδηση σήμερα στις εφημερίδες, εκπορευομένη ως συνήθως κατά της Ελλάδος από την πανάθλια και γελοία “ΕΕ” (σ.σ.: δεν υπάρχει ούτε μέρα, που να μην εκπορευτεί μία σχιζοφρενική είδηση απ' αυτήν τη βρωμιάρα εναντίον της χώρας μας), που αντί να προβληματίσει ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, σε ποιανού λύκου το στόμα, μας έχουν χώσει οι προδότες και δωσίλογοι πολιτικοί μας της τελευταίας 50ετίας, μηδέ εξαιρουμένου και του Καραμανλή του πρεσβύτερου, αυτοί (οι Έλληνες), ως συνήθως, αυτοσαρκάζονται, αυτό-λοιδωρούνται, αυτό-χλευάζονται, αυτό-πετροβολούνται, και αυτό-ξερνούν, ο έναν στα μούτρα του άλλου, χολήν αμά και όξος, κατά την βιβλική ρήση.
Αυτός ο Μαμελούκος συν τοις άλλοις Ολλανδός (σ.σ. ως γνωστόν οι Ολλανδοί είναι ο κατ' εξοχής λαός της Ευρώπης που έχουν έλθει σε πολύ μεγάλο ποσοστό σε επιμειξία με τους Μαμελούκους λόγω αποικιών), ο οποίος θέλει να λέγεται και μορφωμένος “Ευρωπέος” (ναι, μην απορείτε, πολύ καλά είναι γραμμένο το “ευρωπαίος”), ήθελα να ξέρω, με ποια ιδιότητα μιλάει, από πιο πόστο, και προπαντός, ποιες (γελοίες και ανόητες) ελληνικές εφημερίδες, φιλοξενούν τις απόψεις του; Γιατί;Εν πάση περιπτώσει, προσωπικά δεν θα ασχοληθώ άλλο μ' αυτόν τον μυξιάρη-χλεμπονιάρη ανθρωποφάγο, θα σας βάλω παρακάτω όμως τα σχόλια, μ' έχει πιάσει μια μανία μ' αυτά τώρα τελευταία, από το Πρώτο Θέμα, για την σκατόφατσά του, αν θέλετε να την χέστε κιόλας, εκτός από το να τον φτύστε, θα κάνετε θεάρεστη πράξη, ίσως μάλιστα, να του κάνετε και μεγάλη τιμή, γιατί η σκατόφατσά του, δεν κάνει ούτε για... χέσιμο!
Αν την έκανε Έλληνας αυτή τη δήλωση για κάποιον πρωθυπουργό μια άλλης χώρας, θα τον είχαν αποκυρήξει οι ΠΑΝΤΕΣ των "Ευρωπέων", και την Ελλαδίτσα μας θα την παρέδιδαν στον καιάδα, γιατί ρα τους προσβάλλαμε φυσικά, ή τους θίγαμε την τιμή και την υπόληψη τους! Ναι, αυτήν που ΔΕΝ έχουν, και δεν πρόκειται να αποκτήσουν ΠΟΤΕ
ΕΔΩ: Ντάισελμπλουμ: Θαυμάζω τον Τσίπρα γιατί υποσχέθηκε το αδύνατο αλλά... άλλαξε