"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΓΥΙΟΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΤΗΝ... ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΜΟΝΟΝ 14 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ!..

Αυτός είναι ο αναρχοφασίστας 
υπουργός, πατέρας αναρχοφασί-
στα γιου, του οποίου την φωτο-
γραφία στα ΜΜΕ όμως, όσο κι αν 
ψάξαμε, δεν βρήκαμε πουθενα! 
Κοιτάξτε στο πρόσωπό του, 
πως λάμπει η περηφάνεια για 
τον μοσχανάθρεμμένο του! Είθε 
όλοι οι... περήφανοι πατεράδες, 
να κάνουν τέτοιους ανεκτίμη-
τους γυιούς!
Αν ήταν κάποιος άλλος, η διαπλεκόμενη μέχρι τα μπούνια Ελληνική Δικαιοσύνη, εκείνου του καθηγήταρου ποινικολόγου του ΑΠΘ, του οποίου τη σχολή κατέλαβαν άλλα αναρχοφασιστάκια  ημεδαπά και αλλοδαπά, αυτός όμως ακόμα ποιεί την νήσσαν, ή κανένας κουλουρτζής, λαχειοπώλης, αυτοί που κάνουν ζούλα το σκάνδαλο της Ζίμενς γιατί είναι και οι ίδιοι μέσα, θα τον είχαν ρίξει καμιά 10ρια χρόνια, πολύ σωστά!

Η οικογένεια Σκουρλέτη, επιτέλους απέκτεισε και τον Τσε Γκουεβάρα της... Είθε κάποια στιγμή να τον δούμε και ανάσκελα... Από τώρα και στο εξής -όπως εξ' άλλου έτρεξε να δηλώσει αμέσως σαν γνήσιος κουμμουνιστής- η περηφάνεια του πατέρα του θα σέρνεται μέγκλα κουτσαβάκι, θα την πατάει στο δρόμο... Πολύ λίγα βρωμο-ΜΜΕ της Χαβούζας της Αττικής έδωσαν δημοσιότητα στο θέμα, από αυτά που εκπληπαρούν σβήσιμο των χρεών τους και μια νέα αδειούλα να την ξανά... χρεώσουν, δείτε όμως τα λίγα, σχετικά σχόλια από το "Π.Θ."  -φαίνεται και σ' αυτό "γράφουν" συριζοφασιστάκια καμουφλαρισμένα- αλλά διαβάστε και όλο το άρθρο Εδώ:  Ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή για τον γιο του Σκουρλέτη  γι' αυτό το καλόπαιδο, το οποίο το δούμε ίσως και ανδριάντα "αγωνιστού" (κατσαπλιά, δηλαδή), κάπου, της αριστεράς κουμμούνι! 
Σ' όποιο άλλο ευνομούμενο και δημοκρατικό κράτος αν είχε γίνει αυτό, ο πατέρας-υπουργός, θα είχε παραιτηθεί ΑΜΕΣΩΣ!.. 
Εδώ όμως, για την κουμμουνιστική μπανανία που μας κυβερνά, αυτά είναι περηφάνεια(!), άν όχι και άγνωστες λέξεις!.. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ: 

@15/07/201620:51Φτιάξε το σπίτι σου πρώτα και μετά την Πατρίδα !

ΑΝΑΣΤΟΛΗ...οφ κορς.15/07/201615:14φυσικα και θα το διαγραψουν και εντελως...οι συριζαιοι...κι ο γιοκας κανει τον κινεζο.Δεν και δεν....παραμυθια της χαλιμας οπως καθε αναρχικος συριζοφασιστας που κανει επεισοδια.Εντελως προβλεψιμες συμπεριφορες ολες τους.Ανανδρες τακτικες.

Κολωνάκιοτης15/07/201614:48Αγωνιστής ο σύντροφος Σκουρλετης. όχι θα αφήσουμε τα Φασιστομουτρα της Χ.Α να μοιράζουν αντιρατσιστικα φυλλάδια.

απλα ΣΙΧΑΜΑΤΑ 15/07/201614:36ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ '' ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ '' ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΟΛΟΥ !!!!!

Λευτερης15/07/201613:46Τον βγαλανε λαδι παλι τον παρακρατικο" δεν κρατουσα τιποτα στα χερια" ε βεβαια και οι φωτογραφιες με το ταγμα εφοδου των "Αντιφασιστων' με τα ροπαλα και τα κρανη μονταζ ειναι

ama15/07/201613:44ηταν ο γιος του κιτσου θα βλεπαμε αλλα, να ρωτησω με το γιο του ββουτση τι εγινε?μαλλον ο πολλακης γι αυτα φωναζει ισονομια καιτο σοι του χαχαχασχα

ΓΓ15/07/201613:43TO ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ.....ΑΝ ΠΙΑΝΟΤΑΝ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΓΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΗΠΑ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ......ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΕΡΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΚΤΟΣ Π.Θ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ..........ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ

teo15/07/201613:27ΕΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ !!!!!

??????15/07/201613:24ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!!

αντιεξουσιαστη 15/07/201614:09με πατρικο στην εκαλη ,οπου εμενε η οικογενεια απο την εποχη του παππου του, πρωτη φορα βλεπω.


tzizz15/07/201614:09κι ο γαιδαρος ειναι υπερηφανος για τα αυτια του αλλα δεν κανει κι ετσι.

ξεφτιλες αριστεροι15/07/201613:15οι γνωστοι αγνωστοι ειναι τα παιδια σας συριζαιοι...