ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

"ΜΗ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙΣ, ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΛΛΗΝΑ"...

Αυτό είναι το ναζιστικό σβάιν 
της βυζαρούς χοντροκώλας, που 
μας έφτυσε μέσα στο σπίτι μας, 
και έφυγε ατιμώρητος. Ελπίζουμε 
εκεί στη ναζιστική πατρίδα του,
κάποιος λαζογερμανός με πνευμόνια, 
να το βάλει κάτω απ' τις ρόδες του 
αυτοκινήτου του, σε κάποιο ατύχημα. 
Αφού στην Ελλάδα αυτά, έπαψαν
να συμβαίνουν...

Κι άμα σας βαστάει, ξαναβάλτε γερμανικό προϊόν στο σπίτι σας ή στην κουζίνα σας! Δεν φθάνει που έφαγαν ωμά παιδιά στο Δίστομο... Δεν φτάνει που κατέστρεψαν την Ελλάδα εκ βάθρων, άφησαν πίσω τους μόνον ερείπια μαζί με τους συμμάχους τους Βουλγάρους φεύγοντας... Δεν φτάνει που μας έγδυσαν μέσα στην ΕΕ, για να μας πουν στην συνέχεια τεμπέληδες και ανικάνους... Τώρα μας βρίζουν, μας φτύνουν, μας λοιδωρούν μέσα στο σπίτι μας σε επίσημη αποστολή, κι εμείς χασκογελούμε ηλίθια, και φωνάζουμε... Μαμααά!.. Όλο μου το παίρνουν!..
Σ' οποιδήποτε άλλο κράτος να ήταν αυτό το ναζιστικό σβάιν, ο γερμανός ανθρωποφάγος, κανίβαλος, δεν θα έφευγε ζωντανός. Στην Ελλάδα όμως των μειοδοτών, των προδοτών, των δοσιλόγων και των άλλων σκυλιών, όλα μπορούν να συμβούν, γιατί δεν έμεινε πλέον, ουδεμία ρανίδα αίματος στις Ελληνικές φλέβες!

Ακόμα και η Χ.Α., κάνει τουμπεκί ψιλοκομένο. Και όμως! Ο Μεταξάς είπε το "ΟΧΙ" σ' αυτά τα γουρούνια, τους βαρβάρους Ούννους, τα κατάκλοιπα του Αττίλα και του Τζενκίς Χαν!.. Και κανένας "λαός", που μας παραμύθιασαν και μας παραμυθιάζουν τα κουμμούνια πάσης αποχρώσεως, και οι πρόεδροι των δεκαπενταμελών της 3ης γυμνασίου!

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: 
 
ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ01/07/201619:58ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.....Κ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ...
 
ΝΕΜΕΣΙΣ01/07/201619:47Τι περιμένετε από ένα λαό που αιματοκύλισε τον κόσμο δύο φορές, αλλά και στις δύο φορές έχασε στο τέλος.........είχε δίκαιο ο Τσώρτσιλ που έλεγε ότι πρέπει να βομβαρδίζονται οι Γερμανοναζίδες κάθε 50 χρόνια..........
 
Enaskoulis01/07/201619:46Καλά, μου αρέσει που όλοι σας καθεστε και σχολιαζετε οτι τρελλή μ@λ@κι@ σας γράφουν.
 
Η φοβισμενη μαριονετα01/07/201619:46Η σταση του φερομενου ως "πρωθυπουργου" στη φωτο μιλαει απο μονη της!
Τάκης 01/07/201621:49Στα 4. Χαχαχααχα
Δικαιολογημένη η αντίδραση 01/07/201621:39Μάλλον τρόμαξε μη του ακουμπήσει και τίποτα άλλο και φέρθηκε έτσι
GREXIT01/07/201621:17Γερμανοί βρωμιάρηδες Τα σπίτια σάς βρωμάνε Εάν μπει κάποιος σε γερμανικό σπίτι θα καταλάβει
Ναι και;01/07/201620:57Προσωπικα αν ημουν επισημος καλεσμενος στην Γερμανια και ερχοταν το καθε κουνουπι με καμερα να με σπρωχνει για να παρει καλυτερο πλανο την Μερκελ τα ιδια θα του ελεγα και δεν θα ενοουσα οτι ο καθε Γερμανος ειναι βρωμιαρης, αλλα ο συγκεκριμενος.
άπλυτο έπρεπε να τον πεί.01/07/201620:54άμα το είπε για φωτορεπόρτερ ή δημοσιογράφο της Αυγής, δεν είχε κι άδικο.Το σωστότερο βέβαια θα ήταν βρωμιάρη ανθέλληνα κι όχι βρωμιάρη έλληνα.'Η επίσης γερμανοτσολιά.Ή επίσης άπλυτε,όπως τους λέμε εμείς.Δηλαδή εσείς άμα βλέπατε τον Κυρίτση ή τον Φίλη στο δρόμα θα τους λέγατε κυρίους?Ας είμαστε σοβαροί.Να αγιάσει το στόμα του γερμανού.
ΚΑΙ ΤΟ ....01/07/201620:50ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΕΠΙΚΙΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Τι να πεις, αυτό που λέει ο λαός "αυτός φτύνει και αυτός νομίζει ότι βρέχει".
ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ01/07/201620:49ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ???ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΥΒΕΤΕ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΤΟΚΞΕΦΑΛΙ.ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗ ΨΑΘΑ.ΑΜΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΑΤΕ.ΕΥΡΩΖΗΤΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
καταντια01/07/201620:46α ρε ελλαδιτσα μου πως σε καταντησαν . να μας ξεφτυλιζουν ετσι και να μη μιλαει κανενας καραγκιοζης απο τους πολιτικους .και περιμενει ο λαος προκοπη απο αυτα τα λαμογια . αν ηταν σε αλλη χωρα και τα ελεγε αυτα το λλιγοτερο θα ειχε γινει διπλωματικο επεισοδιο . στη φαπα μας εχουν ολοι .
givrgos 01/07/201620:43ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ . ΧΩΣΤΕ ΤΟΥ ΔΥΟ '' ΜΠΟΥΚΕΤΑ'' ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΦΗΣΤΕΤΟΝ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ . ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΚΟΠΗΚΕ !!
Εκ των περιξ01/07/201620:43Καλά για το γερμαναρα με τη φάτσα μπουλντόγκ δε θα ασχοληθώ αφού όσοι έχουν διαβάσει για την μούρη του και τα τεκταινόμενα του στη Γερμανία καταλαβαίνουν τι απόβρασμα είναι, αλλά με το χαμογελαστό παιδί τι να πω ? Κοιτά ύφος πρωθυπουργού ! "Χα, Χα, θα του τα πάρω όλα" σκέφτεται και έχει αυτή τη στάση που παιρνανε τα δούλοπουλα μπροστά στον πάσα και σκύβαν το κεφάλι λέγοντας μάλιστα αφέντη κ σε αυτή τη φάση είναι που έριχνε ο καραγκιόζης τις φάπες του! Ξυπνά βρε!
βας βας01/07/201620:34Το πρόβλημα του Έλληνα απέναντι στους ξένους είναι η κομπλεξική του στάση, σαν αυτή του Τσίπρα. Τους θεωρεί apriori ανώτερους από αυτόν μόνο που του παρουσιάζονται κορδωμένοι και μπλαζέ. Σαν τον Τσίπρα είναι και η πλειοψηφία των Ελλήνων. Σε πολλές περιπτώσεις βαφτίζουμε τη δουλικότητα φιλοξενία ή καλοκαρδία. Ήρθε ο χοντρός να πουλήσει μούρη στο Τσιπράκο. Γιατί δεν πάει στον Ρέντζι, που είναι και φτιαγμένος?
Chaos701/07/201620:32Δεν είναι ο μόνος πολιτικός που έχει αυτή τη γνώμη για τον λαό μας με εξαίρεση Γάλλους κ Ιταλούς οι περισσότεροι μας έχουν για τους γύφτους της Ευρώπης.Οι ευρωλαγνοι να τα βλέπουν αυτά..
Και01/07/201620:26Ο ξεφτιλισμενος ανικανος Αχρηστος Τσιπρας δεν εκανε τιποτα; Σε Αυτη προσβολη ο Γερμανοτσολιας Τσιπρας επρεπε να τον πεταξει με τις κλωτσιες τον Γερμανο! Αλλα αστον Τρελο στην τρελα του. Τον Ονειροπαρμενο Τσιπρα. Στα τεσσερα ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ! ΨΕΥΤΑΡΑ!
χα χα χα01/07/201620:26Μπούρδα είδηση. Αποκλείεται να μίλησε έτσι. Η σημερινή Γερμανία είναι πολυεθνική με παρα πολλούς Έλληνες οπότε δεν παίζει. Άλλο ένα ψέμα αντιγερμανικής προπαγάνδας για καθυστερημένους Έλληνες κάφρους.
ΕΛΛΗΝΕΣ01/07/201620:25ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΒΡΩΜΟΡΑΤΣΙΣΤΗ ΒΡΩΜΟΝΑΖΙ ΒΡΩΜΟΓΕΡΜΑΝΕ ...ΠΑΡΕ ΔΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΟ ΡΕΕΕΕΕ.... ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΣΕ ΤΣΟΥΞΕΙ.
chris01/07/201620:15Αλέξης "καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα"
βας βας01/07/201620:08Τι θα πάρετε? Έχουμε φρέσκο μπακαλιάρο σήμερα... αν το είπε έτσι ο Γερμανός, έπρεπε χωρίς δεύτερη κουβέντα να του χώσει μπουκέτο ο ίδιος ο φωτορεπόρτερ και αν γινότανε σκηνικό ας έλεγε ο ίδιος για πιό λόγο τις έφαγε.
Mixos01/07/201620:07Καμμένες πατάτες (το μόνο που παράγει η Δ. Γερμανία!!!) και ξεροψημμένη κότα (Έλληνας φωτορεπόρτερ!!!) σε πλούσια Χιτλερ σως...
Μάνος01/07/201620:04Υπάρχουν αρκετά βοθρολύματα του χίτλερ, δυστυχώς. Έτυχε να συναντήσω τέτοιους τύπους σε ξενοδοχείο στην Χαλκιδική πριν 11 χρόνια.
Αντικειμενικός01/07/201620:03Ξέρει κανένας αν ο τύπος ήταν πράγματι βρωμιάρης;
AMA HTAN O ΚΟΥΛΗΣ 01/07/201620:03ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑΟΥΜ.ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ.ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΜΙΖΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ.ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΗΔΕΝ.
ΚΙΜΩΝ01/07/201620:01εγω προσωπικα ειμαι ανωτερος απο αυτο τον ον διοτι ουτε σκοτωσα ουτε εχω κλεψει
kk01/07/201619:59Ευρωπαίος ή δυτικός σημαίνει πολιτισμένος άνθρωπος. Το πόσο πολιτισμένος είσαι το γνωρίζεις από μόνος σου και δεν χρειάζεσαι επιβεβαίωση από κανέναν. Προφανώς ο φωτορεπόρτερ είναι πολύ πιο Ευρωπαίος από τον αγενή τύπο που βρίζει όποιον τον ακουμπάει. Επίσης, είναι γνωστό ότι στην Ευρώπη έχουμε πολλούς ηλίθιους, δείτε π.χ. τον λαικισμό στο Brexit.
Τσιπροκουληδες01/07/201619:59Aυτη την Ελλαδα οραματιζονται οι Ευρωραγιαδες;Με καρπαζιες και κλωτσιες μεσα στο σπιτι σου απ τον "φιλοξενουμενο";
ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ01/07/201619:58ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.....Κ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ...
ΝΕΜΕΣΙΣ01/07/201619:47Τι περιμένετε από ένα λαό που αιματοκύλισε τον κόσμο δύο φορές, αλλά και στις δύο φορές έχασε στο τέλος.........είχε δίκαιο ο Τσώρτσιλ που έλεγε ότι πρέπει να βομβαρδίζονται οι Γερμανοναζίδες κάθε 50 χρόνια..........
Enaskoulis01/07/201619:46Καλά, μου αρέσει που όλοι σας καθεστε και σχολιαζετε οτι τρελλή μ@λ@κι@ σας γράφουν.
Η φοβισμενη μαριονετα01/07/201619:46Η σταση του φερομενου ως "πρωθυπουργου" στη φωτο μιλαει απο μονη της!
Νταουλιέρης01/07/201620:00Είδες η γλώσσα του σώματος τι αλήθειες λέει.
VAG01/07/201619:57Κοιτά στάση σώματος... ο επαίτης φουκαράς! Η αξιοπρέπεια του χάθηκε στην τουαλέτα!
!!!01/07/201619:45μηπως το ειπε στον τσιπρα?
Προσθέστε01/07/201619:44απόγονος εγκληματιών/κλεφτών....τι περιμενεις..???
ΜΠΡΑΟΥΝ01/07/201619:42ΣΟΥΣΣΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!
Ccc01/07/201619:41Ετσι βλέπουν τούς δουλοπρεπείς μνημονιακούς οι Γερμανοί.Σαν μικρούς βρώμικους λωποδύτες,πού ειναι ικανη γιά λιγα ευρω να πουλήσουν καί την μάνα τους..
amerikanos01/07/201619:38και ο τσιπρας αφου πρωτα ζητησε συγνωμε απο τον αφεντικο του διεταξε να παρουν πισω την καρτα του ραγια .... οπως και στην κατοχη με τον τσολακομ γλου οταν τα ρεμαλια του εαμ ειτανε χερακι χερακι με τους γερμανους ... και και τουφεκουσαν τους αληθηνους πατριωτες που θα τους ειτανε εμποδιο μετα την απελευθερωση ο τσιπρας πηρε κρατος και το εκανε προτεκτορατο του σοιμπλε .. πρωτη φορα φασιστερα χερ τσιπρα αντε και σε λιγω θα βλεπουμε στους τοιχουσ του μαξιμου φωτογραφιες του χιτλερ
Α Ω01/07/201619:38Φυσικα οι πενασμενοι και φτωχοι Ελληνες ηταν καλοι οταν πολεμουσαν για τον χριστιανιςμο και την ελευθερια της Ευρωπης.Τωρα ο καθε αχρηστος αλκοολικος που δεν ξερει την στραβομαρα του βριζει σαν αμορφωτο ζωο και νομιζει οτι επειδη αρωματιζεται και φοραει αρμανι κουστουμι παυει να ειναι ατομο χωρις ανατροφη.Αυτον τον τυπο τον ειδα μερικες φορες απο κοντα και η οικογενεια του ζει στο χωριο τρανβαλχεν στην βαυαρια, και σωστα ειναι η γυναικα του ξαδερφη της Μπουλοκ.Μονο που αυτος αντιπροσωπευει τον ασχετο πολιτικο με τσαρουχια.
Γιώργος01/07/201619:38Η ανακοίνωση της ΕΦΕ καταδικάζει και πολύ καλά κάνει, αλλά από ποιόν επίσημο έγινε κάποια καταδίκη; Αναφέρθηκε καμιά άλλη διαμαρτυρία γι' αυτή την συμπεριφορά; Γιατί δεν έγινε θέμα ώστε να μάθουν και άλλοι το είδος των λεχριτών που συναλλάσσεται η Ευρώπη; Αλλά τι κάθομαι και ρωτάω τώρα......
Ετσι επρεπε01/07/201619:33Αν ισχυει επρεπε να ενημερωθουν αμεσα οι αρμοδιοι και να τους πεταξουν με τις κλωτσιες χωρις να γινει η συναντηση.
Αξιοπιστία γιόκ01/07/201619:44Αφού τίποτα δεν ισχύει από αυτά που σου έλεγαν, είσαι ο μόνος που ακόμα θέλεις να τους πιστεύεις! Εδω κάνουμε αγώνα να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας !
mc lein01/07/201619:16θα μιλησε με τον πολακη πριν και του μεινε κουσουρι....
μαναβης01/07/201619:15προς"αντιδραστικο στοιχειο" αφου εισαι τουρκος τι κανεις στην ελλαδα μας?τα κουβαδακια σου κ σε αλλη παραλια!!να που θα τα ακουσουμε κιολας απο τον καθε μεμετη!!!
Chris01/07/201619:12Οι γερμανοτσολιάδες που ονειρεύονται, μεγάλη ζωή στη γερμανία! να σκεφτούν την τύχη που είχαν από τους ίδιους τους γερμανούς, οι δοσίλογοι στην κατοχή. Ο γερμανός σκέφτεται για όλους τους Έλληνες έτσι, και θα μας πατήσει όλους με τη μπότα του.
Γ01/07/201619:08ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ....ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕ;;;;
νικος01/07/201619:04Ο Ramsauer ειναι μελος της CSU δηλ. του κυβ. κομματος του κρατιδιου της Βαυαριας και λογω συμμαχιας με το κομμα της Μερκελ CDU εγινε πριν απο μερικα χρονια υπουργος μεταφορων. Απο το ποστο αυτο εφυγε με τις κλωτσιες και επεστρεψε στη Βαυαρια οπου και δεν προκειται να ξαναθεσει υποψηφιοτητα σαν αντιπροεδρος της CSU καθοτι ειναι ανεπιθυμητος. ΕΙναι απο τους πρωτους που ηθελαν να φυγει η Ελλαδα απο την Ευρωπαικη Ενωση. ΚΑι το ωραιο ερχεραι τωρα: ειναι προεδρος της GHORFA, μιας οργανωσης που ΠΡΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ εμπορικα εγγραφα εταιρειων που θελουν να κανουν αμφιβολες εξαγωγες σε αραβικα κρατη! Σπουδασε οικονομολογος για ...πολλα εξαμηνα στο Πανεπιστημιο του Μοναχου και μετα εμαθε την τεχνη του ...ΜΥΛΩΝΑ, καθοτι η οικογενεια του εχει εργοστασιο αλευρων. Παιζει και πιανο! Μιλαμε για μεγαλη λερα.
Ακόμα ένας 'ρατσιστής'01/07/201619:00Υπάρχουν κάτι αξύριστοι πίθηκοσυριζαιοι που είναι τίγκα στην ψείρα και μυρίζουν κατρουλιό και μπίχλα 2 τετράγωνα μακρυά - όχι σε απόσταση αγγίγματος δεν τους θέλω, αλλα ούτε σε απόσταση όσφρησης ή όρασης.
Χάχας01/07/201618:57Πρόκειται για ρατσιστική και φραστική επίθεση σε έλληνα πολίτη μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου... Η κυβέρνηση πρέπει να αντιδράσει.
Προς το λαο της Ελλαδας01/07/201618:57Καταλαβαινετε θα χουμε καινουργια μνημονια ,δε τους λυπαστε τους δικους σας;Θα καψουνε την Ελλαδα..Οποιος ξερει που κρυβονται οι αμορφωτοι που θελουν εξοδο απ την Ευρωπαικη Ενωση να μιλησει.Πρεπει να πιασουμε τους προδοτες .Μας αγαπανε οι Γερμανοι,σαν φιλοι ηρθανε...Οποιος ξερει ας μιλησει..Εμπρος λοιπον για μια ενωμενη Ευρωπη.
Αντιδραστικό Στοιχείο01/07/201618:57Ο ρεπόρτερ ήταν αριστερός, γι αυτό τον είπε βρωμιάρη....
mm01/07/201620:24σαν την μανα σου
Αεραααα01/07/201620:04Μπα τώρα δεν κυκλοφορεί αριστερός στο μαξίμου . Δεν θα τον άφηνε ο Καραμπίκας
Για τους μενουμε Ευρωπη01/07/201618:54Τιποτα το περιεργο, ετσι μας βλεπει αλλωστε ο μεσος Ευρωπαιος, μπορει πολλοι να λενε οτι ανηκουμε Ευρωπη κλπ αλλα δυστυχως οι "Ευρωπαιοι" μας βλεπουν σαν ζωα γιαυτο κ.κ. ξυπνηστε!
Το Ρελίζι της Φωτογραφίας 01/07/201619:31Και δηλαδή τι περιμένει ο φωτογράφος, να κάνουμε διπλωματικό επεισόδιο για χάρη του? Αφού κατάλαβε τι του είπε, γιατί δεν μας λέει τι του απάντησε? Αν δεν το έκανε πως διασταύρωσε το συμβάν ο δημοσιογράφος ?
Υπάρχει άλλη εκδοχή ?01/07/201619:22Το πως μας βλέπουν εδώ και 1 μισο χρόνο είναι γνωστό. Ομως η αντίδραση μερικών ...σπόρων του γένους μας αν είναι αυθόρμητη είναι απαράδεκτη, αν είναι σκόπιμη είναι εκτός θέματος. Το πρόβλημα είναι οι δημοσιογράφοι και η σχετική αναξιοπιστία τους και οι πηγές τους, φωτογράφοι κλπ. ορντινάτσα στη βουλή και στο μαξίμου. Ξεχάσαμε τους δημοσιογράφους που είχαν μπερδέψει τους καμπινέδες της βουλής με την σύνοδο της Βουλής? Τελικά όλα κατά λάθος και από ...παρεξήγηση π.χ. Νόμος για Κόσκο κλπ. Δυστυχώς τα ....λάθη μας είναι ο κανόνας στη Χώρα μας και δυστυχώς μένουν ατιμώρητα! Αφού σε σπάει στο ξύλο, σε καταστρέφει, σε προσβάλει, σε εξαπατά κλπ. και με ένα Λάθος Κύριε τη σκαπουλάρει συνεπικουρούμενος από την .......αδέκαστη δικαιοσύνη, η όχι?
Αντιδραστικο Στοιχειο01/07/201618:54Γιατι τι κακο ειπε αφου εσεις οι ελληνες ειστε ενας αχταρμας!Σλαβοι,αρβανιτες,βλαχοι,σαρακατσανοι!στην πελοποννησο οι απογονοι του Ιμπραημ,οι σλαβομακεδονες στην φλωρινα,οι αρβανιτες που ειναι αλβανοι!Δν υπαρχουν ελληνες τερμα!Εγω τουλαχιστον ειμαι τουρκοποντιος και γνωριζω την καταγωγη μου χωρις να λεω σαν χαχας οτι ειμαι ελληνας και απογονος του κολοκοτρωνη και αυτα που λετε εσεις οι φασιστες!Ελληνες δν υπαρχουν ενα μειγμα βαλκανιων ειστε με τουρκικο αιμα!
Ξενος01/07/201619:36Ποια σημασία έχει αυτό που λες; Τι θέλεις να δείξεις; Όλοι οι λαοί της Ευρώπης είναι ένα μείγμα. Ο Τούρκος τι είναι; Ο Γερμανός τι είναι; Φτάνει πια με αυτό το παιχνίδι!
Τι καθεστε και Ασχολειστε με τον Αλβανο μωρε01/07/201619:35Ακροπολη βγαινει απο το Akropoje οκ..... χααχαχαχαχαχαχαχ
Γεώργιος Γεμιστός (1355 - 1452)01/07/201619:35εσμέν Έλληνες το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί
Αλβανος θα ειναι.01/07/201619:32Τυπικη αλβανικη προπαγανδα. Επισης τους λενε οτι ο Διας ηταν αλβανος Θεος απο το Ζοτ, και οτι η Ακροπολη βγαινει απο το αλβανικο akropoje χαχαχαχαχ. Να πεις οτι προσπαθουν να πουν οτι εχουν κατι καλυτερ, μα δεν εχουν τιποτα με και το kanun Ο κανονας του Βυζαντινου Στρατηγου ΔουκαΙωαννη ειναι.... μα τιποτα Αλβανικο, τιποτα...... χαχαχαχαχαχαχαχ
Σας έχουν βουλώσει το στόμα.01/07/201619:31Ξέρει το απλυτοτρόλ για την καταγωγή των Ελλήνων που προπαγανδίζει μίσος και δεν ξερει ο καθηγητής του Τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας του ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης ουτε τα πανεπιστημια του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας που κάνανε τις σχετικές μελέτες.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ01/07/201619:27ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ??????
Δημητρης01/07/201619:26Το πως σε βλέπουν οι άλλοι,δεν καθορίζεται συνήθως απο το DNA σου,αλλά απο τη νοοτροπία σου.Το πως βλεπεις τους άλλους,αποτελεί δείκτη του εσωτερικού σου κοσμου:Αν τους βλεπεις βαση της νοοτροπίας και της κουλτούρας τους,λέγεσαι πολιτισμένος άνθρωπος.Αν ομως τους βλεπεις βαση του DNA τους,λέγεσαι ρατσιστής ή στην καλυτερη περιπτωση,ανώριμος.Καταλαβατε κυριε τουρκοποντιε;
@19:3501/07/201620:02Στα 4 λαμογιο ψευτοποντιε.
Αντιδραστικο Στοιχειο01/07/201619:3501/07/201619:43Τα κουβαδακια σου και σ αλλη παραλια λεμε,που συνεχιζεις κιολας.
aman01/07/201619:23εσυ κακομοιρο γιατι δεν πας να μεινεις στην τουρκοποντια να εισαι με τους ομοιους σου?..
ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ01/07/201619:37Θα σου δειξω εγω στις εκλογες.....αμπαλε αριστερε........
VAG01/07/201619:22Έτσι δικαιολογείται!!! Αν αυτοπροσδιορίζεσαι σαν "τουρκοποντιος" και όχι σαν Πόντιος, τότε είσαι απλά ένας Τούρκος. Για αυτό μην πιάνεις στο στόμα σου τους Έλληνες.
VAG01/07/201619:42Πες αυτό αν τολμάς στους Πόντιους... Κάθε εμετικός ανθέλληνας πιπιλά την ίδια καραμέλα, όπως για τους Έλληνες της Σμύρνης. Κοιτά για να κλείσουμε το θέμα εσύ αυτοπροσδιορίζεται Τούρκος, οπότε..., ζήσε με αυτό και μην μαγαρίζεις του Έλληνες.
@18:54 01/07/201619:20Λουλη γιουσουφακι του σουλτανου, εσυ εχειs τουρκικο αιμα και το ξερειs.
ET01/07/201619:18E αφού εσύ γνωρίζεις την καταγωγή σου και κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια , τι ασχολείσαι με εμάς τους μπάσταρδους;; Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι μουσουλμάνοι Τούρκοι, Αιγύπτιοι και αρβανίτες πάντα ενδιαφέρονταν για μικτούς γάμους με εμας τους Χριστιανούς... Είναι άλλωστε και στην θρησκεία τους μέσα να αναμιγνύονται με Χριστιανούς. Άσε μας ρε μπούμπη που έχεις και άποψη τι είμαστε εμείς όλοι. Πήγαινε στην Τουρκία να γράψεις ότι είσαι τουρκοπόντιος. Θα σε καλοδεχτούν.
.....01/07/201619:17Αμα δεις την Εθνικη Γερμανιας, θα καταλαβεις τι εστι "Γερμανικο μειγμα". Εβραιος προπονητης, Πολωνοι, Γκανεζοι, ενας απο Λατινικη Αμερικη, κατι Τσεχο-ουγγροι, Τουρκοι, κτλ. Γιοακιμ Λεβ, Τερ Στεγκεν, Μποατενγκ, Χεκτορ, Μουσταφι, Ταχ, Εμρε Καν, Κεντιρα, Οζιλ, Γκομεζ, Ποντολσκι. Τι να σου λεω τωρα....
Ροζουλί εφιάλτης01/07/201619:16Σε είχανε ταράξει οι συμμαθητές στη φάπα και σε δουλεύανε στο σχολειο και τώρα εκδικείσαι πηγαίνοντας με τον αντίπαλο εφιάλτη;Ιδιοι είστε όλοι του τρυφερού συναφιού σου.
@Αντιδραστικο Στοιχειο01/07/201619:15Φτου σου μασκαρα και βρωμερε αριστεροφασιστα.
Γεώργιος Γεμιστός 1355 - 145201/07/201619:15Εσμέν Έλληνες το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί
Απλυτο τραμπολινο01/07/201619:11Μιλα για τη καταγωγη της οικογενειας σου κι ασε τους υπολοιπους ανιστορητη απλυτη μισελληνικη τραμπαλα.
Εκει ειναι το προβλημα σου01/07/201619:08Ελληνες σε μαστορεψανε και ξερνας κομπλεξ.Ασε να ξερουμε εμεις καλυτερα απο εσενα αλβανοτουρκε,τι ειμαστε.
Βρε Σκιπεταρ Αβαρο-Σλαβε01/07/201618:59Γιατι μπλεκεις με θεματα τα οποια δεν ξερεις? Εσεις στην Αλβανια τι ειστε? Ποσες Θρησκεις εχετε? Τι ειναι η σημαια σας? Τοσκηδες (Μεσογιακοι) και Γκεγκηδες ειναι (Λαβοφατσες τηγανοκεφαλοι) τι ειναι? Γιατι σας εβαζε ο Χοτζα να καβαλατε ο ενας τον αλλον? Γιατι σας εφτιαξε η Αυστρια, η Ιταλια και οι Κυριαζηδες? Πιο ηταν το αλφαβητο σας? Πιος ειναι ενας γνωστος Αλβανος πριν το 1000? Σφετεριζεστε τα πατρεια εδαφη των Αρβανιτων ρε γενιτσαροι και αλβανοποιησατε τους Ελληνες Ηπειρωτες Τοσκηδες. Γκεγκη αβαρο σλαβε μπασταρδε των Σερβων και Βοσνιων.....Ποσο πειναγατε οταν ηρθατε στην Ελλαδα.... και πια ειναι η Κουλτουρα σας ρε κατσικο κλεφτες? Κοιτα την Ελληνικη κουλτουρα που ειναι και μετα μιλα Σκιπεταρι χααχαχχααχαχ
nick01/07/201618:54Μαυριδερός δεν είναι αυτός για γερμανός?
VAG01/07/201619:25Σωστή παρατήρηση!
.01/07/201618:50Τι δουλειά έχει ο ιδεοληπτικός Γερμανός πάλι στην Ελλάδα; Τι ήρθε να πάρει για να τονώσει το εγώ του και να οραματιστεί το Ράιχ; Η Γερμανία όταν σύντομα ξαναξεπέσει θα πρέπει να διαμορφωθεί μια ομάδα χωρών που θα φροντίζει ώστε να κρατιέται λίγο πάνω από τον πάτο.. Ποτέ δεν πρέπει να ξαναέχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε τίποτε. Αρκετά ως εδώ. Για αυτό τον σκοπό καλό θα ήταν να διασπαστεί σε κρατίδια, Βαυαρία, Σαξωνία κλπ..Οι ΗΠΑ υποτίθεται ότι έπρεπε να το κάνουν αυτό τώρα..Να κρατάνε τα μπόσικα.. Να δούμε αν η υπόθεση Brexit θα δουλέψει.
Chris01/07/201618:50Γιατί ταραζόμαστε? απλά μας το λένε και ξεκάθαρα πια! γιατί να κρύβονται? τι να φοβηθούν? είμαστε και επίσημα προτεκτοράτο της γερμανίας, εδώ και λίγα χρόνια. Το πρώτο προτεκτοράτο, που το ελέγχει κάποιος, χωρίς καμία απολύτως στρατιωτική ισχύ! αφού εμείς φοβόμαστε και τη σκιά μας! αυτοί μας κάνουν "μπού" κάθε έξι μήνες που θα πάρουμε τη δόση!
nick01/07/201618:54Μαυριδερός δεν είναι αυτός για γερμανός?
VAG01/07/201619:25Σωστή παρατήρηση!
.01/07/201618:50Τι δουλειά έχει ο ιδεοληπτικός Γερμανός πάλι στην Ελλάδα; Τι ήρθε να πάρει για να τονώσει το εγώ του και να οραματιστεί το Ράιχ; Η Γερμανία όταν σύντομα ξαναξεπέσει θα πρέπει να διαμορφωθεί μια ομάδα χωρών που θα φροντίζει ώστε να κρατιέται λίγο πάνω από τον πάτο.. Ποτέ δεν πρέπει να ξαναέχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε τίποτε. Αρκετά ως εδώ. Για αυτό τον σκοπό καλό θα ήταν να διασπαστεί σε κρατίδια, Βαυαρία, Σαξωνία κλπ..Οι ΗΠΑ υποτίθεται ότι έπρεπε να το κάνουν αυτό τώρα..Να κρατάνε τα μπόσικα.. Να δούμε αν η υπόθεση Brexit θα δουλέψει.
Chris01/07/201618:50Γιατί ταραζόμαστε? απλά μας το λένε και ξεκάθαρα πια! γιατί να κρύβονται? τι να φοβηθούν? είμαστε και επίσημα προτεκτοράτο της γερμανίας, εδώ και λίγα χρόνια. Το πρώτο προτεκτοράτο, που το ελέγχει κάποιος, χωρίς καμία απολύτως στρατιωτική ισχύ! αφού εμείς φοβόμαστε και τη σκιά μας! αυτοί μας κάνουν "μπού" κάθε έξι μήνες που θα πάρουμε τη δόση!
πρώτη φορά01/07/201618:49το ακούτε? όλοι έτσι μας λένε.
Τι να κάνει? ?01/07/201618:46αν τον πλησίασαν τίποτα της αυγής? ?? αντέδρασε ο χριστιανός! ! (κυριολεκτικά )
s01/07/201618:46ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ Κ@@ΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑ ΖΩΟ Ε ΖΩΟ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ
Τακης01/07/201618:45Σαλομ σαλομ... γερμανος??? χαχαχα...σαλομ σαλομ.....
Raus01/07/201618:44Τωρα που δραπέτευσε η Αγγλια θα μας επιβάλλουν και κοινοτική γλώσσα τα Γερμανικά και περιβραχιόνιο με τη Γερμανική σημαία. Οσοι μείνουν Ευρωπη πλεον θα υποφέρουν απο τους Γερμαναραδες, ειναι φασιστες και αδίστακτοι
Sakis01/07/201618:43Το πιο ωραίο δεν το ξέρετε... Η γυναίκα του είναι ξαδέρφη της Σάντρα Μπούλοκ.
Βρε Σκιπεταρ Αβαρο-Σλαβε 01/07/201618:57Γιατι μπλεκεις με θεματα τα οποια δεν ξερεις? Εσεις στην Αλβανια τι ειστε? Ποσες Θρησκεις εχετε? Τι ειναι η σημαια σας? Τοσκηδες (Μεσογιακοι) και Γκεγκηδες ειναι (Σλαβοφατσες τηγανοκεφαλοι) τι ειναι? Γιατι σας εβαζε ο Χοτζα να καβαλατε ο ενας τον αλλον? Γιατι σας εφτιαξε η Αυστρια, η Ιταλια και οι Κυριαζηδες? Πιο ηταν το αλφαβητο σας? Πιος ειναι ενας γνωστος Αλβανος πριν το 1000? Σφετεριζεστε τα πατρεια εδαφη των Αρβανιτων ρε γενιτσαροι και αλβανοποιησατε τους Ελληνες Ηπειρωτες Τοσκηδες. Γκεγκη αβαρο σλαβε μπασταρδε των Σερβων και Βοσνιων..... Ποσο πειναγατε οταν ηρθατε στην Ελλαδα.... και πια ειναι η Κουλτουρα σας ρε κατσικο κλεφτες? Κοιτα την Ελληνικη κουλτουρα που ειναι και μετα μιλα Σκιπεταρι χααχαχχααχαχ
Aντιδραστικο Στοιχειο 01/07/201618:40Γιατι τι κακο ειπε αφου εσεις οι ελληνες ειστε ενας αχταρμας! Σλαβοι,αρβανιτες, βλαχοι, σαρακατσανοι! στην πελοποννησο οι απογονοι του Ιμπραημ, οι σλαβομακεδονες στην φλωρινα, οι αρβανιτες που ειναι αλβανοι! Δν υπαρχουν ελληνες τερμα! Εγω τουλαχιστον ειμαι τουρκοποντιος και γνωριζω την καταγωγη μου χωρις να λεω σαν χαχας οτι ειμαι ελληνας και απογονος του κολοκοτρωνη και αυτα που λετε εσεις οι φασιστες! Ελληνες δν υπαρχουν ενα μειγμα βαλκανιων ειστε με τουρκικο αιμα!
Βρε Σκιπεταρ Αβαρο-Σλαβε01/07/201618:57Γιατι μπλεκεις με θεματα τα οποια δεν ξερεις? Εσεις στην Αλβανια τι ειστε? Ποσες Θρησκεις εχετε? Τι ειναι η σημαια σας? Τοσκηδες (Μεσογιακοι) και Γκεγκηδες ειναι (Σλαβοφατσες τηγανοκεφαλοι) τι ειναι? Γιατι σας εβαζε ο Χοτζα να καβαλατε ο ενας τον αλλον? Γιατι σας εφτιαξε η Αυστρια, η Ιταλια και οι Κυριαζηδες? Πιο ηταν το αλφαβητο σας? Πιος ειναι ενας γνωστος Αλβανος πριν το 1000? Σφετεριζεστε τα πατρεια εδαφη των Αρβανιτων ρε γενιτσαροι και αλβανοποιησατε τους Ελληνες Ηπειρωτες Τοσκηδες. Γκεγκη αβαρο σλαβε μπασταρδε των Σερβων και Βοσνιων.....Ποσο πειναγατε οταν ηρθατε στην Ελλαδα.... και πια ειναι η Κουλτουρα σας ρε κατσικο κλεφτες? Κοιτα την Ελληνικη κουλτουρα που ειναι και μετα μιλα Σκιπεταρι χααχαχχααχαχ
NB01/07/201618:39Κλασσική περίπτωση αγράμματου γκασμοδεξιού ο Γερμανός.
Ο ΔΙΚΑΙΟΣ01/07/201618:35ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ . . . ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ . . . ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.
ραμσουεν απο το πουντζαμπ 01/07/201618:31Αυτος ο γυφτος που ειναι σκουροτερος απο τον τσιπρα ειπε καποιον αλλο βρωμιαρη... Μαλιστα... Να θυμησω οτι γυφτοι υπαρχουν σ ολη την ευρωπη και μαλλον ο κυριος να κοιταχτει στο καθρεπτη
kostas01/07/201618:30 Τα πράγματα είναι απλά. Ο φωτογράφος ήταν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ και είχε να πλυθεί από το βράδυ του δημοψηφίσματος όπου μετά το χορό στο σύνταγμα έπεσε στο συντριβάνι.
EΥΡΩΛΑΓΝΟΣ01/07/201618:29ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ????? ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑΚΗΔΕΣ.
Γιάννης01/07/201618:28Μέσα στο Μαξίμου επι κυβέρνησης Αριστεράς. Πόση αξιοπρέπεια πια;
Αριστερός φωτορεπόρτερ 2 μήνες δίχως μπάνιο01/07/201618:27Δλδ, τι λάθος είπε;
Ε ΡΕ ΓΕΛΙΟ01/07/201618:25ΗΞΕΡΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ;;;; ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕ;;;; ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;;;;;
Για τον 01/07/201618:24Αλέξη το είπε . Μην προσβάλεστε έτσι απλά . Και εμένα αν με ακουμπούσε ο Αλέξης, τα ίδια θα έλεγα.
ελλην01/07/201618:24μενουμε ευρωπη!
Τρομπετας01/07/201618:24Εμεις το λεμε καιρο οτι οι τυποι ειναι απλυτοι. Τωρα τους πηραν χαμπαρι και οι ξενοι.
XAXAXAXAXAXA01/07/201618:22Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι κ..λοι - οι Γερμανοί ήθελα να πω.....