"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

ΟΛΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ - ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ!..

Αυτές είναι οι φάτσες των 
"μορφωμένων" του Σύριζα! 
Ούνα φάτσα ούνα ράτσα...
Μόνον μία Ελληνική εφημερίδα ασχολείται με τον αποτρόπαιο βιασμό του παιδιού από κάποια ανθρώπινα περιττώματα των Αθηνών στον ηλεκτρονικό κατάλογο της Γκουγκλ, ενώ βρίθει αυτός από άλλες ανόητες, γελοίες, παραπλανητικές και σιχαμένες ειδήσεις, ακόμα και διεθνούς ρεπερτορίου.
Στα σχόλια των αναγνωστών της εφημερίδος, ΌΛΟΙ δείχνουν Νίκο Παρασκευόπουλο και Βασιλική Κατριβάνου, αμφότεροι βουλευτές του Σύριζα, τον νόμο του Παρασκευοπούλου που έστειλε σπίτι του λόγω... αναπηρίας, το ανθρωπόμορφο και σιχαμένο τέρας. Ο Παρασκευόπουλος είναι και καθηγητής Νομικής του ΑΠΘ!
Παλιά οι “παππούδες” μας, έλεγαν “οι μορφωμένοι άνθρωποι θα καταστρέψουν τον κόσμο”! Και φαίνεται μέχρι στιγμής αυτοί, οι μορφωμένοι, πράγματι, το καταφέρνουν περίφημα!

Αυτός ο κύριος καθηγητής, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς ηθικής και συνειδήσεως, ψήφισε νόμο στο Ελληνικό κράτος, που απαλλάσσει τους κακούργους από τις σατανικές πράξεις τους, και ενοχοποιεί τα αθώα θύματά τους! Κάτι που δεν τόλμησε να κάνει ούτε το “Ρωμαϊκό Δίκαιο” που διδάχθηκε, την εποχή των διεφθαρμένων τυράννων-δικτατόρων της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας!
Μην ξεχνάτε ότι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας, ο σημερινός, είναι και αυτός νομικός, Νεοδημοκράτης, Συνταγματολόγος καθηγητής, επί υπουργίας του Δημοσίας τάξεως στα “Δεκεμβριανά 2008”, “έβλεπε περισσότερα σπίτια στην Αθήνα να μην καίγονται, από αυτά που καίγονταν”. Γι’ αυτή του την... επισήμανση, ανταμείφθηκε από τον Τσίπρα σε... Πρόεδρο Δημοκρατίας! Μαζί έκαψαν την Αθήνα το 2008!..
Με τέτοια περιστατικά και με τέτοιους νέους τυράννους-δικτατορίσκους συγκεκαλυμμένους τον μανδύα του δημοκράτη στην εξουσία, η υγιής Ελληνική κοινωνία δεν νομίζουμε ότι θα αντέξει για πολύ ακόμα.
Παρακάτω σας δίνουμε τα σχόλια που αφορούν μόνον αυτούς τους δυο, ενώ τα υπόλοιπα μπορείτε να τα διαβάσετε ΕΔΩ: Φρίκη δίχως τέλος για τον 12χρονο: «Πάλευα αλλά δεν μπορούσα να ξεφύγω»


Θαταν ελευθερα τα πουλακια μου αν ειχε γινει δεκτ14/07/201611:19
τροπολογία που κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, με την οποία ζητά από τον υπουργό Δικαιοσύνης να καταργήσει το άρθρο 347 του Ποινικού Κώδικα που προβλέπει τις κυρώσεις για την παρά φύση ασέλγεια και σε ανηλίκους. Ειδικότερα, η διάταξη του Ποινικού Κώδικα που ζητά να καταργηθεί η κυρία Κατριβάνου αναφέρει: Άρθρο 347 - Ποινικός Κώδικας - Ασέλγεια παρά φύση1. Η παρά φύση ασέλγεια μεταξύ αρρένων που τελέστηκε: α) με κατάχρηση μιας σχέσης εξάρτησης που στηρίζεται σε οποιαδήποτε υπηρεσία β) από ενήλικο με αποπλάνηση προσώπου νεότερου από δεκαεπτά ετών ή από κερδοσκοπία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. 2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος ασκεί την ασέλγεια της παρ. 1 κατ' επάγγελμα. Από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Παρασκευόπουλος επιφυλάχθηκε για το αν θα κάνει αποδεκτή την τροπολογία, είπε όμως ότι ο ίδιος συμφωνεί με το περιεχόμενό της και πως ούτως ή άλλως εξετάζεται στο πλαίσιο αλλαγών του Ποινικού Κώδικα. Η αντιπολίτευση εξέφρασε ισχυρές επιφυλάξεις για τη χρησιμότητα της κατάργησης, ωστόσο η σύγκρουση πραγματοποιήθηκε, όταν το λόγο έλαβε ο κ. Βασίλης Κόκκαλης των ΑΝΕΛ. Κυρία Κατριβάνου, δεν γνωρίζετε νομικά. Λέτε για το αρ. 347 ότι δεν συντρέχει λόγος εξειδικευμένης ρύθμισης. Ποιο είναι όμως το προστατευόμενο υλικό; Μήπως συνδέεται με την παιδοφιλία και την πορνογραφία ανηλίκων; είπε ο κ. Κόκκαλης, για να εισπράξει την αντίδραση της βουλευτού, που, για να υποστηρίξει την τροπολογία της, είπε ότι αποτελεί αίτημα των ΛΟΤΚΙ (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα) που έχουν νομική εκπροσώπηση. Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ συνέχισε ότι το άρθρο δεν διώκει την ομοφυλοφιλία, αλλά την εκμετάλλευση ανηλίκων. Ο νομοθέτης διώκει την ασέλγεια σε ανήλικο μικρότερο από 17 ετών.

ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ 14/07/201610:37
ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ Ο.... ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ... ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΜΥΤΗΣΕΙ. ΜΗΠΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ?

LaM14/07/201611:01
καταλαβαινεις οτι αφεθηκε ελευθερος με τον νομο Παρασκευοπουλου για τον Ξηρο; Δεν εχει λιγη ντροπή μεσα σου για αυτο που συνέβη στο παιδακι και το διποδο ζωο (τα ζωα δεν κανουν τετοια πράγματα...) εινει ελευθερο; Σε πειραξε η αληθεια για την αριστερά που ειχει ευαισθησια σε καθε λογής ανωμαλία;

τελικα μονο πολιτικο ειναι 14/07/201610:51
Ναι ε; εγω παντως θυμαμαι ΜΟΝΟ τη κατριβανου του συριζα να καταθετει προταση νομου να κατεβουν τα ορια ανηλικοτητας για σεξουαλικα αδικηματα μεταξυ αρρενων λεγοντας οτι τουτο αποτελει παγιο αιτημα της γκευ κοινοτητας.... Ουσιαστικα με αυτη ρυθμιση καταργουνταν η διωξη για παιδοφιλια εφοσον αφορουσε σε αρρεν θυμα... Παρακαλω να μην λογοκριθω για να ακουστει η αληθεια επιτελους να προστατευθουν τα αγορια που τελικως αποδεικνυονται πολυ πιο εαυλωτα απο τα κοριτσια λογω ακομα και πολιτικης καποιων...

Ανακατωσούρης14/07/201609:41

Ο νόμος του Παρασκευόπουλου άφησε να φύγει ελεύθερος ο πατέρας-τέρας του παιδιού και να κυκλοφορεί στην κοινωνία ανάμεσα σε άλλα παιδάκια. Συγχαρητήρια!